BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ahahah aynı durumdayız inan yok yok biz güzel düşünelim güzel olsun bu ay olmasa önümüzdeki aylarda olur ama inşallahhh gebeyizdirrrr

ben de dün t kısmında birazcık beliren çizgi gördüm diye değerlendirmek istedim
yumurtlama zamanına girdiğimi hissediyorum zaten. vücudumda belirtiler var.
bugün test yapmadım çünkü bir şey yaşamayacağım. her gün değil de 2 günde 1 ya da gün aşırı öneriliyor genelde ilişki. Ben de öyle denemek istedim.
İlk bebeğimde de öyle yapmıştık ama test kullanmadım o dönemde. Uygulamaya göre davrandım ve doğru çıkmıştı.
Bu ay da uygulama ile uyumlu ilerliyor. Yine de kesinleştirmek için test en iyisi.

Bat 12 olanlar 10 haziranda test yapsa hemen çıkar zaten. İnşallah hepiniz güzel haberi alırsınız çift çizgiyi görürsünüz o gün bu arada early predictor en güzel erken gebelik testi bence. Yanılma payı olmuyor.

Benim elimde ovulasyon testinin gebelik testleri var laboquick onunla deneyeceğim

Güzel haberler alırız sizden de inşallah

Yumurtlamadan sonra yaklaşık 14 gün sonra regl geliyor ona göre de hesaplayabilirsiniz
canim hangi gün yumurtlama ve çatlama bilmiyorum yumurtlama testi kullanmadim akintilarinda ne zaman başladığından mi hesaplicam aman o ara olucam işte kafa yormaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…