- 17 Ocak 2021
- 315
- 78
- 48
Ahahah aynı durumdayız inanAy biz de bu ay o kadar fok değerlendirdik ki inanır mısın yani aynı yatakta yatasim kalmadıbilmiyorum olmazsa diye korkuyroum negatif olursa nasıl toparlanicam diye düşünüyorum acaba insanlar nasıl hemen hamile kalıyor ne kadar şanslılar
İnşallahAhahah aynı durumdayız inanyok yok biz güzel düşünelim güzel olsun bu ay olmasa önümüzdeki aylarda olur ama inşallahhh gebeyizdirrrr
Evet çok iyi olur aslındaYa keşke bir tablo yapabilsek nasıl yapılıyor bazı başlıklarda goruyorum
Evet çok iyi olur aslında
nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum amaEvet çok iyi olur aslında
Evet ben haftaya varsa öğrenirim inşallah , sende kafa dağıtmaya çalış canımİnşallahadete 13 gün var daha cooook bekliycem ama senin için süre kısalıyor
Öyle yapmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorumEvet ben haftaya varsa öğrenirim inşallah , sende kafa dağıtmaya çalış canım
Ay süper
Anne Adayları
D Delaljiyan
A akantus
nryyy BAT
14 HaziranGebelik Testi
?
10 Haziran
10 Haziran
Tam beceremedim ama uğraşıyorumAy süperbenim bat 12 Haziran test 10 Haziran
Cabana sağlıkTam beceremedim ama uğraşıyorumTam bilen varsa oda yapabilir
Bende pek anlamıyorum canım benim bat 7 Haziran testi 4 haziranda yapacağımTam beceremedim ama uğraşıyorumTam bilen varsa oda yapabilir
Ay 6 gün varBende pek anlamıyorum canım benim bat 7 Haziran testi 4 haziranda yapacağım
gecen aya göre 12 haziran programa göre 8 haziran canimEkleyelim tabii canım benimBat ne zaman?
Yumurtlamadan sonra yaklaşık 14 gün sonra regl geliyor ona göre de hesaplayabilirsinizgecen aya göre 12 haziran programa göre 8 haziran canim
Benim elimde ovulasyon testinin gebelik testleri var laboquick onunla deneyeceğimBat 12 olanlar 10 haziranda test yapsa hemen çıkar zaten. İnşallah hepiniz güzel haberi alırsınız çift çizgiyi görürsünüz o günbu arada early predictor en güzel erken gebelik testi bence. Yanılma payı olmuyor.
Güzel haberler alırız sizden de inşallahben de dün t kısmında birazcık beliren çizgi gördüm diye değerlendirmek istedim
yumurtlama zamanına girdiğimi hissediyorum zaten. vücudumda belirtiler var.
bugün test yapmadım çünkü bir şey yaşamayacağım. her gün değil de 2 günde 1 ya da gün aşırı öneriliyor genelde ilişki. Ben de öyle denemek istedim.
İlk bebeğimde de öyle yapmıştık ama test kullanmadım o dönemde. Uygulamaya göre davrandım ve doğru çıkmıştı.
Bu ay da uygulama ile uyumlu ilerliyor. Yine de kesinleştirmek için test en iyisi.
canim hangi gün yumurtlama ve çatlama bilmiyorum yumurtlama testi kullanmadim akintilarinda ne zaman başladığından mi hesaplicam aman o ara olucam işte kafa yormaya gerek yokYumurtlamadan sonra yaklaşık 14 gün sonra regl geliyor ona göre de hesaplayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?