bat 12 haziran benimde aynı anda test yapicam bendeKızlar tarihleri yazın bakalım
Ayyy harika olmuş
İSİM SAT BAT Test Lavinn9 4 Mayıs 12 Haziran 10 Haziran
nryyy 12 Haziran 10 Haziran
Sat 9 Mayıs, Bat 14 Haziran (Ovülasyona göre 10 Haziran), Testi 10 Haziran da yapıcam inşallahKızlar tarihleri yazın bakalım
Sat yazmak istersen benim sat 12 MayısKızlar hepiniz Sat bat test tarihinizi yazin sonda tablo yapalim tektek yapmak olmuyor
bat 12 mayıs sat 12 haziranKızlar hepiniz Sat bat test tarihinizi yazin sonda tablo yapalim tektek yapmak olmuyor
Şimdi yapsam çıkmaz üzülürüm diye yapmıyorum aslındaAy 6 gün varsenin yerinde olsam kesin test yapmıştım çok sabırsızim
Sat 8 Mayıs bat 7 Haziran test 4 HaziranKızlar hepiniz Sat bat test tarihinizi yazin sonda tablo yapalim tektek yapmak olmuyor
En güzelini yapıyorsun gerçekten , bekle bekleyebildigin kadarŞimdi yapsam çıkmaz üzülürüm diye yapmıyorum aslında
Canım kasık batması var sadece belirti olarak şuanEn güzelini yapıyorsun gerçekten , bekle bekleyebildigin kadaröbür türlüsü daha buyuk stres bir belirti var mı dikkatini çeken su an
Ayy yerleşme olmasın buuuKizlarrrr acil bir bakinbiliyosunuz benim yumurtlama günlerim su an bugün yoğun bir akıntıyla kan geldi biraz çok az bir şey ilk kez böyle bir şey yaşıyorum nedir bu
Ama daha adete 13 gün var yerleşme değil de yumurtlama lekelenmesi mi ilk kez yaşıyorum yaAyy yerleşme olmasın buuu
olabilir canım benimde 2 aydır öyle olduAma daha adete 13 gün var yerleşme değil de yumurtlama lekelenmesi mi ilk kez yaşıyorum ya
İlk defa olunca korktum biolabilir canım benimde 2 aydır öyle oldu
Hiç başıma gelmedi benim emin olamadımAma daha adete 13 gün var yerleşme değil de yumurtlama lekelenmesi mi ilk kez yaşıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?