Yumurtlama kanaması olarak yorumladım. Demek ki pik doğruymuşş ve yumurtlamışsınKizlarrrr acil bir bakinbiliyosunuz benim yumurtlama günlerim su an bugün yoğun bir akıntıyla kan geldi biraz çok az bir şey ilk kez böyle bir şey yaşıyorum nedir bu
Evet tescillendiYumurtlama kanaması olarak yorumladım. Demek ki pik doğruymuşş ve yumurtlamışsın
Ay neler gorcez daha yaHiç başıma gelmedi benim emin olamadım
Bugünü de mutlaka değerlendir canımEvet tescillendi
Benide ekler misinizKızlar hepiniz Sat bat test tarihinizi yazin sonda tablo yapalim tektek yapmak olmuyor
benim sümüklü akinti kanliydi hattaİlk defa olunca korktum bi
Daha önce hiç başıma gelmedi ama internetteki bilgiye göre yumurta çatladığında bazı kadınlarda kanama olabiliyormuş.Kizlarrrr acil bir bakinbiliyosunuz benim yumurtlama günlerim su an bugün yoğun bir akıntıyla kan geldi biraz çok az bir şey ilk kez böyle bir şey yaşıyorum nedir bu
Yumurtlama ne zamandı ?Benim bugün yine akıntım var. Yani uzayan yumurta akı kıvamı değil ama sürekli ıslaklık hissi gibi. Yani yumurtlama dönemi geçti ama neden böyle oldu bilemedim. Acaba yumurtlama yeni mi başlıyor?
Testte pik 26 mayıstı. Sonra silikleşti çizgi, bugün de test yapmadım yumurtlama geçti diyeYumurtlama ne zamandı ?
Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti?ya kızlar benim en son 3 yıl önce olmuştur ondan bu yana hiç olmamıştı benim sürekli kazıkların agriyor bir sağ agriyor bir sol agriyor niye böyle oldu
hasta mı olucam
usuttum mu
enfeksiyon mu var idrar yolunda
yoksa bebis mi geliyor
hangisi oluyor anlamadım dönüşümlü agriyor çok rahatsız etmiyor ama ben burdayım diyor agri
Anladım belki bugünüde değerlendirebilirsiniz ne olur ne olmazTestte pik 26 mayıstı. Sonra silikleşti çizgi, bugün de test yapmadım yumurtlama geçti diye
Benimki de öylebenim sümüklü akinti kanliydi hatta
Bende öyle düşündüm, testi de tekrar yapayım akşam olmazsaAnladım belki bugünüde değerlendirebilirsiniz ne olur ne olmaz
Sanırım öyleDaha önce hiç başıma gelmedi ama internetteki bilgiye göre yumurta çatladığında bazı kadınlarda kanama olabiliyormuş.
Bence değerlendir canım mutlaka valla son iki gün daha değerlendiril birkaicam yeter olursa olsun yaBende öyle düşündüm, testi de tekrar yapayım akşam olmazsa
Aynen bende yeto artık sürekli görev gibiBence değerlendir canım mutlaka valla son iki gün daha değerlendiril birkaicam yeter olursa olsun ya
Valla kaçıyoruz birbirimizdenAynen bende yeto artık sürekli görev gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?