İlk bebiş miiiiGünaydınn. Benim de BAT 11 haziran. Hayırlı haberler alalıminsan gebelik istediğinde belirtileri gebelikle birebir aynı oluyor. O yüzden belirti kovalamayı bıraktım şahsen. İnşallah herkesin gönlündeki hayırlı muratları kabul olsun
Lavaboya gittim hep gece ya yapsam çıkar mı senceAyy yapsaydın
Aşkım varsa çıkar zaten betahcg lavaboya gittin diye en fazla seyrelir ama varsa yine çıkar , niye takıldın sen test konusuna bu kadar yaLavaboya gittim hep gece ya yapsam çıkar mı sence
Ya ne bileyim teste karşı fobi oldu bendeAşkım varsa çıkar zaten betahcg lavaboya gittin diye en fazla seyrelir ama varsa yine çıkar , niye takıldın sen test konusuna bu kadar ya
Kız yap gitsinYa ne bileyim teste karşı fobi oldu bende
Tamam gidip yapıyorum şimdi korkudan elim varmıyorKız yap gitsin
Sen bunu yapacak kadar cesursunTamam gidip yapıyorum şimdi korkudan elim varmıyor
Tertemiz negatif çıktı valla predictor markasıSen bunu yapacak kadar cesursunAllah korusun negatifse daha adete var o zaman yeniden denersin
OlsunnnTertemiz negatif çıktı valla predictor markası
10. Dakikada böyle oldu ama sanırım geçersiz oluyor zaten net bir çizgi de yok umutluydum yaaa üzüldümOlsunnndaha 5 gün var moral bozmak yok
Ay ben gördümmmm10. Dakikada böyle oldu ama sanırım geçersiz oluyor zaten net bir çizgi de yok umutluydum yaaa üzüldüm
Az öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsunAy ben gördümmmmpredictor kuruma çizgisi çıkarmıyor kiiii daha 5 gün var zaten böyle çıkması çok normal ya ay bence var gibii
Ay valla görünüyor ya , bu marka zaten çok güvenilir ki her şekilde 10 dakika kuruma çizgisi sayılmaz daha çooook yeni olduğu için genelde böyle oluyor zaten ya 2 gün sonra baksan daha da koyulaşır ayyy ilk hamişimiz sen misin yoksaAz öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsun
Ay bilmiyorum kiAy valla görünüyor ya , bu marka zaten çok güvenilir ki her şekilde 10 dakika kuruma çizgisi sayılmaz daha çooook yeni olduğu için genelde böyle oluyor zaten ya 2 gün sonra baksan daha da koyulaşır ayyy ilk hamişimiz sen misin yoksa
Ama zar zor görünmesi çok doğal daha 5 gün varAy bilmiyorum kigeçen ay yaptıklarımda gerçekten hiç çizgi çıkmamıştı bunda da zar zor görünüyor bekleyelim bakalım umarım vardır
O kadar heyecanlandım ki , inşallah hepimiz güzel haberler alırız burada birbirimize destek oldukAma zar zor görünmesi çok doğal daha 5 gün var2 güne koyulaşır
İnşallah yaO kadar heyecanlandım ki , inşallah hepimiz güzel haberler alırız burada birbirimize destek olduk
Dün çok ciddi midem bulandı yemek yiyemedim kötüydüm ama gelip gidiyor bu durum gün içinde sürekli başka hiçbir şey yok adet sancım da yokİnşallah yabelirti yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?