BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

İlk bebiş miiii

Ay bu test yapacaklar nerde ben çatladım valla gelip ben yapcam he

10. Dakikada böyle oldu ama sanırım geçersiz oluyor zaten net bir çizgi de yok umutluydum yaaa üzüldüm
Ay ben gördümmmmpredictor kuruma çizgisi çıkarmıyor kiiii daha 5 gün var zaten böyle çıkması çok normal ya ay bence var gibii

Ay ben gördümmmmpredictor kuruma çizgisi çıkarmıyor kiiii daha 5 gün var zaten böyle çıkması çok normal ya ay bence var gibii
Az öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsun

Eklentiler

• IMG_2357.webp
    38 KB · Görüntüleme: 59
Az öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsun
Ay valla görünüyor ya , bu marka zaten çok güvenilir ki her şekilde 10 dakika kuruma çizgisi sayılmaz daha çooook yeni olduğu için genelde böyle oluyor zaten ya 2 gün sonra baksan daha da koyulaşır ayyy ilk hamişimiz sen misin yoksa

Ay bilmiyorum ki geçen ay yaptıklarımda gerçekten hiç çizgi çıkmamıştı bunda da zar zor görünüyor bekleyelim bakalım umarım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…