BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ahahah aman dur sen bekle biraz daha şimdi birkaç yerde okudum predictor beta 10 un altındaysa hemen gölge çıkarmıyormuş bi ümitlendim şuan bakalım ben 2 gün sonra tekrar mı edeyim testi
Evet diyorum ya o testte yanılma payı neredeyse yok iki güne bir beta iki kat artıyor ya bence iki gün sonra tekrarla bebiş

Evet diyorum ya o testte yanılma payı neredeyse yok iki güne bir beta iki kat artıyor ya bence iki gün sonra tekrarla bebiş
Ağzından bal damlıyor valla Allah razı olsun senden inşallah kolaylıkla sağlıkla bebişin olsun çok dua edeceğim sana

Ağzından bal damlıyor valla Allah razı olsun senden inşallah kolaylıkla sağlıkla bebişin olsun çok dua edeceğim sana
Allah razı olsun güzelim benim senin de inşallah katlanarak artar hep beraber seviniriz burda biliyorsun ben hep seninle ilgili pozitif düşünüyordum

Kızlar gece karnımda tuhaf şeyler oldu sancılar batmalar inşallah gebeliğe yormak istiyorum yaaa adete son 10 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…