10 gün var benim bile test yapasım geldiDün çok ciddi midem bulandı yemek yiyemedim kötüydüm ama gelip gidiyor bu durum gün içinde sürekli başka hiçbir şey yok adet sancım da yok
Ahahah aman dur sen bekle biraz daha10 gün var benim bile test yapasım geldi
Günaydın test yaptınız mıAlmanyadayim ben canim burda daha rahat bulunuyorcok tesekkurler hepimiz insallahh
Butun guzel enerjiler bu gruba gelsin
Haydi bakalimmm sabahtan olumlu olumsuz yazalim buraya
Evet diyorum ya o testte yanılma payı neredeyse yokAhahah aman dur sen bekle biraz dahaşimdi birkaç yerde okudum predictor beta 10 un altındaysa hemen gölge çıkarmıyormuş bi ümitlendim şuan bakalım ben 2 gün sonra tekrar mı edeyim testi
Ağzından bal damlıyor valla Allah razı olsun senden inşallah kolaylıkla sağlıkla bebişin olsun çok dua edeceğim sanaEvet diyorum ya o testte yanılma payı neredeyse yokiki güne bir beta iki kat artıyor ya bence iki gün sonra tekrarla bebiş
Allah razı olsun güzelim benimAğzından bal damlıyor valla Allah razı olsun senden inşallah kolaylıkla sağlıkla bebişin olsun çok dua edeceğim sana
Amin inşallah canımAllah razı olsun güzelim benimsenin de inşallah katlanarak artar hep beraber seviniriz burda biliyorsun ben hep seninle ilgili pozitif düşünüyordum
İnşallah nasipAmin inşallah canımevet haklısın , ama bende senden umutluyum elinden gelen her şeyi yaptın
Canım 3 gün sonra bir daha yap değişenilirTertemiz negatif çıktı valla predictor markası
Sağ ol canım tekrarlayacağım testiCanım 3 gün sonra bir daha yap değişenilir
Yumurtlamanın üstünden ne kadar geçti ?Kızlar gece karnımda tuhaf şeyler oldu sancılar batmalar inşallah gebeliğe yormak istiyorum yaaa adete son 10 gün
7Gün ya bilmiyorum ama psikolojik değildi yani ağrı girip çıktı uzun süreli de olmadı yarım saat kadar sonra uyumuşumYumurtlamanın üstünden ne kadar geçti ?
3-4 gün sonda test yap istersem canım7Gün ya bilmiyorum ama psikolojik değildi yani ağrı girip çıktı uzun süreli de olmadı yarım saat kadar sonra uyumuşum
Olabilir canım daha erken ama belirti için benim de aynı 10 gün varKızlar benimde bat 12 haziran ama beyaz kremsi bi akıntım var gebelikle ilgisi varmıdır
Her ay yeni bir umutBen elendim arkadaşlar regl oldum önümüzdeki maçlara bakıcazsizin iyi haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?