- 8 Mayıs 2025
- 87
- 65
- 3
- 35
Ben Femometer diye bir uygulama indirdim onu kullanıyorum kendisi okuyor testi bekliyorum bakalım pik olmasınıAramıza hoşgeldinBende ovülasyon ile takipteyim. Benimde testlerim hala silik çizgi şeklinde çıkıyor. BAT 14 Haziran hakkımızda hayırlısı olsun
Bu sadece yumurtlama takibi ve ovülasyon testleri için bir uygulama mı yoksa regl takibi de var mı? Sistem güzelmişBen Femometer diye bir uygulama indirdim onu kullanıyorum kendisi okuyor testi bekliyorum bakalım pik olmasını
Hepsi var regl yumurtlama hamilelik başta seçiliyor ne yapmak istiyorsanızBu sadece yumurtlama takibi ve ovülasyon testleri için bir uygulama mı yoksa regl takibi de var mı? Sistem güzelmiş
Deneyebiliriz, testi bizim yerimize yorumlaması çok iyiHepsi var regl yumurtlama hamilelik başta seçiliyor ne yapmak istiyorsanız
Evet ama silik çizgide çok acımasız direk %0 diyorDeneyebiliriz, testi bizim yerimize yorumlaması çok iyi
İnşallahMerhaba benim de BAT 10 Haziran ovülasyon testi yapıyorum ama henüz çok silik çıkıyor. Umarım pik görebilirim
Benimde 10 haziran bat umarım uğurlu gelirO zaman ben de geldim BAT 10 Haziranben de 10 aydır korunmuyorum umarım burası uğurlu gelir
Yumurtlama belirtileri göstermeye başladınız mı ? Yumurtlama sızısı veya akıntı gibiBenimde 10 haziran bat umarım uğurlu gelir
Daha pek bir şey hissetmedim. 27-28 yumurtlama bekliyorum. Ama geçen ay belirtileri yaşamıştım. Yumurtlayacağım gün batma oluyor zaten. Birlikte takip edelim belirtiler olunca yazacağımYumurtlama belirtileri göstermeye başladınız mı ? Yumurtlama sızısı veya akıntı gibi
İnşallah uğurlu gelir
Ben test kullanmıyorum akıntı başladıktan ne kadar sonra yumurtlama oluyor ortalama ?Benim yumurtlama 30-31 Mayıs ama şimdiden akıntılar çoğalmaya başladı. Ovülasyon testi ise hala negatif durumda
Yani gününü bilemiyorum ama benim şimdiden başladı takipteyim bakalımBen test kullanmıyorum akıntı başladıktan ne kadar sonra yumurtlama oluyor ortalama ?
Bat 8 haziranMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım
Benimde 7 Haziran beklemek çok zorBat 8 haziraninşallah Allah bu ay yüzümüzü güldürür
zaman gecmiyorr :) evet bugun gördüm pik :) siz?Benimde 7 Haziran beklemek çok zoryumurtlama oldu Mu sizin
Ne güzelll , ben test kullanmıyorum ama sanırım 2 gün önce yumurtladım bendezaman gecmiyorr :) evet bugun gördüm pik :) siz?
İnşallah güzel sonuclar aliriz bu ay bayrama mujdelerle girelimNe güzelll , ben test kullanmıyorum ama sanırım 2 gün önce yumurtladım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?