- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
Eveeet bende gördüm, koş kan vermeye
Aaa çok belli olmuş yaAdetten farkli bir belirtim yoktu benim hep soyluyodumm suanda da yok yani tek soyleyebilecegim sey belim agriyor otururken bile. Meme hassasiyeti var ama reglde de oldugu icin onu pek saymiyorum… meraktan olecegim almanyadayim burda ha diyince kan veremiyosun 2 de gidecegim bakalimm suan testteki cizgi baya belirgin hale geldi mavi mavi gorunuyor
VaaaarKizlar testi yaptim silik cizgi 3 dk icinde cikti ben hayal gormuyosamm yukluyorum ama kalite dusecek belli olmayacak
Eki Görüntüle 3599840
Darısı başımıza güzel haberlerle gellllAdetten farkli bir belirtim yoktu benim hep soyluyodumm suanda da yok yani tek soyleyebilecegim sey belim agriyor otururken bile. Meme hassasiyeti var ama reglde de oldugu icin onu pek saymiyorum… meraktan olecegim almanyadayim burda ha diyince kan veremiyosun 2 de gidecegim bakalimm suan testteki cizgi baya belirgin hale geldi mavi mavi gorunuyor
Haber ver kan çıkınca mutlakaEger varsa benim gibi belirti kovalayanlara ornek olurum belirtisiz de oluyormus diye
Güzel haberler bekliyoruz kan sonucundaEger varsa benim gibi belirti kovalayanlara ornek olurum belirtisiz de oluyormus diye
Ayyy inşallah vardır inşallah hamişizdirBen bunu gormmeisimmm var gibi yaa bence 2 gune tekrarla daha adete var cok silik olmasi normalll
Ayyy inşallah vardır inşallah hamişizdir
Ay bize de dua edin kızlar ya biz de görebilcez miiii☺Ayyy inşallah vardır inşallah hamişizdir
Hadi inşallah kan sonucunda da güzel bir değer çıkarEger varsa benim gibi belirti kovalayanlara ornek olurum belirtisiz de oluyormus diye
Canımmm ediyorum benimki net değil ama olsunAy bize de dua edin kızlar ya biz de görebilcez miiii☺
Sende mi kan versenCanımmm ediyorum benimki net değil ama olsunİnşallah siz kırmızı kırmızı çizgiler görürsünüz
Ay erken sanki yaSende mi kan versen
Ama çizgi çıktıysa beta var demektirAy erken sanki ya
İki gün sonra tekrar test yapıp vereyim bence şimdi çizgi de çok silik ya hayal kırıklığı yaşamayayım diyorumAma çizgi çıktıysa beta var demektirbulunduğunuz ilde kadın doğumda acilde ya da özel hastanede verebilirsiniz burda 150 tl beta baktırma
Öyle de olabilirİki gün sonra tekrar test yapıp vereyim bence şimdi çizgi de çok silik ya hayal kırıklığı yaşamayayım diyorum
Yok söylemedim eşime canım sürpriz yapmak istiyorum aslında 2 gün sonra kan vereyim ona göre söylerim dedimÖyle de olabiliriki gün sonra testten sonra kan ver balım o zaman eşine söyledin mi
Ben de valla kanda görmeden hayatta söylememYok söylemedim eşime canım sürpriz yapmak istiyorum aslında 2 gün sonra kan vereyim ona göre söylerim dedim
Kesinlikle bende öyleBen de valla kanda görmeden hayatta söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?