Haziran senin ayın olsunno zamanBen elendim arkadaşlar regl oldum önümüzdeki maçlara bakıcazsizin iyi haberlerinizi bekliyorum
Olabilir bence7Gün ya bilmiyorum ama psikolojik değildi yani ağrı girip çıktı uzun süreli de olmadı yarım saat kadar sonra uyumuşum
Ay gerçekten mi ya
Bir de ben gece hiç çişe uyanmam dün gece çişe kalktım ay bilmiyorum 3-4 güne test yaparım bence fazla dayanamam gibiOlabilir bence
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım vardırBir de ben gece hiç çişe uyanmam dün gece çişe kalktım ay bilmiyorum 3-4 güne test yaparım bence fazla dayanamam gibi
Ay alttaki testte görüyorum sankiKizlar testi yaptim silik cizgi 3 dk icinde cikti ben hayal gormuyosamm yukluyorum ama kalite dusecek belli olmayacak
Eki Görüntüle 3599840
Alttaki resimde gördüm gibi geldi banada çizgi mavi olunca gerçekten ayırt etmesi daha zor oluyor hayırlısı olsun hakkınızdaKizlar testi yaptim silik cizgi 3 dk icinde cikti ben hayal gormuyosamm yukluyorum ama kalite dusecek belli olmayacak
Eki Görüntüle 3599840
Aaa evet böyle çok daha netEki Görüntüle 3599843
Burda daha iyi gorunuyo sanki kizlarr
Aaa evet böyle çok daha netne güzel bir gün pozitifler geldi
En iyisi kan vermekAy insallah yaa kan vericem bugun sonucu yazarimmbu hepimizden cizgiler gelsin
Ben de gördüm çizgiyi daha da koyulaşır hayırlısı olsunAz öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsun
Teşekkür ederim inşallah koyulaşırBen de gördüm çizgiyi daha da koyulaşır hayırlısı olsun
Eveeet bende gördüm, koş kan vermeyeEki Görüntüle 3599843
Burda daha iyi gorunuyo sanki kizlarr
Aynı tempoda devam iki çizgiyi görmeden durmuyoruz. Bi tur daha canım. İnşAllah diğer maçta gol olurBen elendim arkadaşlar regl oldum önümüzdeki maçlara bakıcazsizin iyi haberlerinizi bekliyorum
10. Dakikada böyle oldu ama sanırım geçersiz oluyor zaten net bir çizgi de yok umutluydum yaaa üzüldüm
En iyisi kan vermekbelirtilerin var mı peki çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?