BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar yumurtlama sonrası 6.gündeyim varsa eğer artık bugünden sonra belirti olur belki diyorum ne dersiniz

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ben adet günümü beklemeden test yapmayacağım sanırım.
14-16 gün arası bir şey kaldı bata ama bugün de ovülasyonda bir şey yok maalesef.
Yumurtlama göremeyen var mı benim gibi?
Göremiyorsam bu gebelik ihtimali yok mu demek olur ya

Gebelik ihtimali her zaman var geç yumurtlama yaşayacak olabilirsiniz

Belki artık yerleşiyodur bi kasık ağrısı falan yapar diye düşünüyorum adetime de 1 hafta kaldı. 3-4 gün daha süre veriyorum o zaman kendime
Testte çıkması için 10 gün falan beklemek lazım ya bazılarında belirti de olmuyor baksana bizim kızlarda hiç yok

Testte çıkması için 10 gün falan beklemek lazım ya bazılarında belirti de olmuyor baksana bizim kızlarda hiç yok
Evet bazen hiç belirti vermiyormuş.. daha test yapmam yaa anca 2-3 gün kala falan yaparım. Zaman da geçmiyor valla insan merak ediyor

Evet bazen hiç belirti vermiyormuş.. daha test yapmam yaa anca 2-3 gün kala falan yaparım. Zaman da geçmiyor valla insan merak ediyor
Ben de çok merak ediyorum ama daha 5 gün oldu çok erken hiçbir şey göremem

Ben de çok merak ediyorum ama daha 5 gün oldu çok erken hiçbir şey göremem
Benimde aynı şekilde ama bugun tekrar ovilasyon testim pik çıktı anlamadım herhangi bi pcos vs yok acaba tekrar mı yumurtlama görüyorum ve eşim nöbetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…