4 gün kala falan ben de yapayım bari bir hafta sonraKesinlikle bende öyle
İnşallah hepimiz çift çizgi görmeden kapatmıyoruz bu grubuAynı tempoda devam iki çizgiyi görmeden durmuyoruz. Bi tur daha canım. İnşAllah diğer maçta gol olur
Benden yapıcam 8nden itibaren4 gün kala falan ben de yapayım bari bir hafta sonra
çatlamadan bu yana belirtiniz var mı yani bel ağrısı olur kasık ağrısı olurBen de yapıcam galiba
Evet yap inşallah çift çizgi görelim4 gün kala falan ben de yapayım bari bir hafta sonra
Çoook erkenKızlar yumurtlama sonrası 6.gündeyim varsa eğer artık bugünden sonra belirti olur belki diyorum ne dersiniz
İnşallah çiçeğimEvet yap inşallah çift çizgi görelim
Yani çok bir belirtim yok 5 gün oldu pik olalı
Gebelik ihtimali her zaman var geç yumurtlama yaşayacak olabilirsinizİnşallah güzel sonuçlar alırsınız ben adet günümü beklemeden test yapmayacağım sanırım.
14-16 gün arası bir şey kaldı bata ama bugün de ovülasyonda bir şey yok maalesef.
Yumurtlama göremeyen var mı benim gibi?
Göremiyorsam bu gebelik ihtimali yok mu demek olur ya
14 gün kala canımCanım sen piki adete kaç gün kala görmüş oldun yani?
Belki artık yerleşiyodur bi kasık ağrısı falan yapar diye düşünüyorumÇoook erken
Testte çıkması için 10 gün falan beklemek lazım ya bazılarında belirti de olmuyor baksana bizim kızlarda hiç yokBelki artık yerleşiyodur bi kasık ağrısı falan yapar diye düşünüyorumadetime de 1 hafta kaldı. 3-4 gün daha süre veriyorum o zaman kendime
Evet bazen hiç belirti vermiyormuş.. daha test yapmam yaa anca 2-3 gün kala falan yaparım. Zaman da geçmiyor valla insan merak ediyorTestte çıkması için 10 gün falan beklemek lazım ya bazılarında belirti de olmuyor baksana bizim kızlarda hiç yok
Ben de çok merak ediyorumEvet bazen hiç belirti vermiyormuş.. daha test yapmam yaa anca 2-3 gün kala falan yaparım. Zaman da geçmiyor valla insan merak ediyor
Benimde aynı şekilde ama bugun tekrar ovilasyon testim pik çıktı anlamadım herhangi bi pcos vs yok acaba tekrar mı yumurtlama görüyorumBen de çok merak ediyorumama daha 5 gün oldu çok erken hiçbir şey göremem
1 gün var aramızdaBen de çok merak ediyorumama daha 5 gün oldu çok erken hiçbir şey göremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?