Hiç moralini bozma burası etkiliyorsa uzak dur stres yapma canım ne zaman konuşmak istersen buradayız . Sana tavsiyem artımedle test yapma gerçekten hep böyle oluyor yainşallah artık öyle yapicam biraz canım sıkıldı belki regli tarihine kadar girmem daha
Bugün 8. Günüm yumurtlamadan sonra ki 25 Mayıs da yumurtlama 26 da çatlama olduYumurtlama ne zaman? Yerlesme olabilir uzerinden en az 6 gun gectiyse
Evet doğru söylüyorsun biliyorum da durduk yere akıntı niye oldu anlamadım sadece yumurtlama zamanı ve adet öncesi olurduAma suan belirti gormek cok dusuk ihtimal kuzum. En az 6-10 gun arasinda implantasyon gerceklesiyor bu sureden once belirti cikmaz daha embriyo yolda yerlesmeye gidiyor halaa
Allah allah 1 hafta sonra baya az beta öylr değil mi. Geç döllenmişBenim önceki gebeliğimde 4 gün kala negatifti idrar testi. Gecikmeden bir hafta sonra kan verdim 800 küsür geldi beta.
Yumurtalıklarımda yanma göğüslerimde ağrı var yanasıl ağrıların var?
Ben + isaretinde görüyorumHic gozukmez burda bence cok belli belirsiz gordum ben ama sabahki daha belirleyici olacak benim icin
AynıyızBugün 8. Günüm yumurtlamadan sonra ki 25 Mayıs da yumurtlama 26 da çatlama oldu
İnşallah ikimizde pozitifi görürüz okadar çok istiyorum ki anne olmayı Allah isteyen herkese nasip etsinAynıyızbelirtilerim ara ara sancı göğüs hassasiyeti akıntı bir de iştah artışı
Ben 2. Kere bu duyguyu tadıcam inşallah olmussa ilki çok süpriz olmuştu o yüzden oradaki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum ama şuan 7 sene sonra planlı şekilde gerçekten ilk gün gibi heyecanlıyım İnşallah gönlünüzce olur canım benimmİnşallah ikimizde pozitifi görürüz okadar çok istiyorum ki anne olmayı Allah isteyen herkese nasip etsin
24 günde bir regl olduğum için aslında diğer ayın aynı günü bu beta gelmişti belki o yüzdendir çünkü döngüm kısa olmasına rağmen 14. gün çatlama oluyorAllah allah 1 hafta sonra baya az beta öylr değil mi. Geç döllenmiş
Yumurtalıklarımda yanma göğüslerimde ağrı var ya
Yaptinmi?Dayanmayıp yapabilieim bu aksam hahah
Ay ben gördüm var silikYaptinmi?
Beni de gaza getirdin sabah yaptim ilk bes dk da boyle bir golge cikti esimde gordu burda kalote dusmus sanirim ama zaten guvenmiyorum testlere sevinemiuorum, predictor early aldim sabredersem iki gun sonra onu yapicam, en son regli gununde olmazsam kan vericem 5 gun var.
Ay ben gördüm vaaarYaptinmi?
Beni de gaza getirdin sabah yaptim ilk bes dk da boyle bir golge cikti esimde gordu burda kalote dusmus sanirim ama zaten guvenmiyorum testlere sevinemiuorum, predictor early aldim sabredersem iki gun sonra onu yapicam, en son regli gununde olmazsam kan vericem 5 gun var.
Canım ilk idrar olmadığı için olabilir , sabah mutlaka test yapın hanımlar D Delaljiyan
Sabah yaptım ilk idrarla 10. Dakikada böyleydi ben mi baya çizgi görüyorum yoksa gerçekten var mıCanım ilk idrar olmadığı için olabilir , sabah mutlaka test yapın hanımlar D Delaljiyan
Attım ama kalite baya düşmüş ya ben şuan net görüyorumHadiii senin testin nerde
Ayyy ben de gördümSabah yaptım ilk idrarla 10. Dakikada böyleydi ben mi baya çizgi görüyorum yoksa gerçekten var mı
Canım şimdi hastaneye gidip vereceğim ben net bir çizgi görüyorum buraya atınca baya düşüyor kalite size haber veririmAyyy ben de gördümbugün kan ver yaa netleşsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?