BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

inşallah artık öyle yapicam biraz canım sıkıldı belki regli tarihine kadar girmem daha
Hiç moralini bozma burası etkiliyorsa uzak dur stres yapma canım ne zaman konuşmak istersen buradayız . Sana tavsiyem artımedle test yapma gerçekten hep böyle oluyor ya

Ama suan belirti gormek cok dusuk ihtimal kuzum. En az 6-10 gun arasinda implantasyon gerceklesiyor bu sureden once belirti cikmaz daha embriyo yolda yerlesmeye gidiyor halaa
Evet doğru söylüyorsun biliyorum da durduk yere akıntı niye oldu anlamadım sadece yumurtlama zamanı ve adet öncesi olurdu yinede değerlendirdim artık

İnşallah ikimizde pozitifi görürüz okadar çok istiyorum ki anne olmayı Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben 2. Kere bu duyguyu tadıcam inşallah olmussa ilki çok süpriz olmuştu o yüzden oradaki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum ama şuan 7 sene sonra planlı şekilde gerçekten ilk gün gibi heyecanlıyım İnşallah gönlünüzce olur canım benimm

Bende görünce garip oldum şuan, 8 Haziran bir an önce gelsin o zaman. Şuan taşınma sürecinde olduğum için kendimi ekstra yoruyorum. İçimden de bir şey varsa bile bu yorgunluğa ve efora düşer gibi geliyor belki de kendi kendime kuruntu yapıyorumdur.

Allah allah 1 hafta sonra baya az beta öylr değil mi. Geç döllenmiş

Yumurtalıklarımda yanma göğüslerimde ağrı var ya
24 günde bir regl olduğum için aslında diğer ayın aynı günü bu beta gelmişti belki o yüzdendir çünkü döngüm kısa olmasına rağmen 14. gün çatlama oluyor

Dayanmayıp yapabilieim bu aksam hahah
Yaptinmi?
Beni de gaza getirdin sabah yaptim ilk bes dk da boyle bir golge cikti esimde gordu burda kalote dusmus sanirim ama zaten guvenmiyorum testlere sevinemiuorum, predictor early aldim sabredersem iki gun sonra onu yapicam, en son regli gununde olmazsam kan vericem 5 gun var.

Eklentiler

• IMG_20250603_065425.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 58
Ay ben gördüm var silik

Ay ben gördüm vaaar

Eklentiler

• IMG_2369.webp
    7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…