BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Valla ben de gördümmm

Evet silik çizgi gördğm bendeeee. Ve evet yaptım negatif cıktı
Teşekkür ederim bakalim test dogrumu sevinemiyorum innovita marka,
Bata daha var yarin ilk idrarla yap canim sen yine kan gorene kadar umudunu kaybetme belki benimki de yanlis bilemeyiz bes gun kaldi guzel haberler alalım beraber

Yaa cok kisi gordu burda da esimle bende gorduk inşallah vardır bekledikce boyle oldu ama bes dk sonrasi gecersiz diyondiye dikkate almiyorjm hsjdj
Ay baya baya el sallıyor minik peki belirtileriniz var mı varsa ne zaman başladı

Teşekkür ederim bakalim test dogrumu sevinemiyorum innovita marka,
Bata daha var yarin ilk idrarla yap canim sen yine kan gorene kadar umudunu kaybetme belki benimki de yanlis bilemeyiz bes gun kaldi guzel haberler alalım beraber
Valla umudum kalmadı o yüzden adet tarihimi beklerim artık zaten 2 gün önceye atıyor genelde 6 sında adet olabilirim

Ay baya baya el sallıyor minik peki belirtileriniz var mı varsa ne zaman başladı
İnşallah salliyordurgoguslerimin yanlari aciyo dunden beri, hayatimda hic gogus acisi yasamamistim ondan suphelendim aslinda, kasiklarimda ara ara batmalar ve hafif agri var gazım da cok. 2-3 gundur boyle.
gecen ay klomen kullandim 28 gunde adet olmustum bu ay dogal denedik ama kilom azaldi grcen aya gore 3 kilo falan, her gun 30 dk 1 saat yuruyorum omega aliyorum d vitamini aliyorum. yumurtlamayi 24-25 mayista gordum 25 i catladi. Bat 8 haziran iste inşallah hepimizde bebisler vardırbayrama guzel gireriz

İnşallah canımm adetime 9 gün var belirti aramak için erken dimi

Benim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleket sende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
Canım günaydın tekrar test yaptım ben çok net çizgi görüyorum kan vereceğim sen ne yaptın

Eklentiler

• IMG_2371.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2370.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım bende yumurtlaöadan 5-7 gün sonra kasık batmaları ve iştah artışı olmuştu birde akıntı arttı 3 gün Dalan sürdü sonra geçti
Sol kasığımda batma var ara ara bacağıma ve belime vuruyor gibi başka bir belirtim yok akıntı falan

Kızlar sağ tarafta resimde işaretlediyim yerden belimin altına, kasığıma ve üst bacak kaslarıma yayılan ağrı var dün akşam üstü başladı hala devam ediyor çok ağrıyor. Sizde oldu mu böyle ağrı?

Bende böyle bir ağrı olmadı canım. İlk gebeliğimde siyatik tarzı ağrılarım çok olmuştu ama kalçamdan bacağıma kadar vurmuştu. Böyle resim gösterince apandisit falan geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…