- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
YaaaaEvet silik çizgi gördğm bendeeee. Ve evet yaptım negatif cıktı
İnşallah güzel haberlerle gel çiçeğimCanım şimdi hastaneye gidip vereceğim ben net bir çizgi görüyorum buraya atınca baya düşüyor kalite size haber veririm
Valla ben de gördümmmYaptinmi?
Beni de gaza getirdin sabah yaptim ilk bes dk da boyle bir golge cikti esimde gordu burda kalote dusmus sanirim ama zaten guvenmiyorum testlere sevinemiuorum, predictor early aldim sabredersem iki gun sonra onu yapicam, en son regli gununde olmazsam kan vericem 5 gun var.
İnşallah balım teşekkür ederim desteğin içinİnşallah güzel haberlerle gel çiçeğim
YaaAy ben gördüm var silik
YaaAy ben gördüm vaaar
Valla ben de gördümmm
Bende gordumSabah yaptım ilk idrarla 10. Dakikada böyleydi ben mi baya çizgi görüyorum yoksa gerçekten var mı
Teşekkür ederim bakalim test dogrumu sevinemiyorum innovita marka,Evet silik çizgi gördğm bendeeee. Ve evet yaptım negatif cıktı
Ay baya baya el sallıyor minikYaacok kisi gordu burda da esimle bende gorduk inşallah vardır bekledikce boyle oldu ama bes dk sonrasi gecersiz diyondiye dikkate almiyorjm hsjdj
Valla umudum kalmadı o yüzden adet tarihimi beklerim artık zaten 2 gün önceye atıyor genelde 6 sında adet olabilirimTeşekkür ederim bakalim test dogrumu sevinemiyorum innovita marka,
Bata daha var yarin ilk idrarla yap canim sen yine kan gorene kadar umudunu kaybetme belki benimki de yanlis bilemeyiz bes gun kaldi guzel haberler alalım beraber
İnşallah salliyordurAy baya baya el sallıyor minikpeki belirtileriniz var mı varsa ne zaman başladı
Olumsuz dusunme daha gecikmen olmadi kan gorene kadar umut varValla umudum kalmadı o yüzden adet tarihimi beklerim artık zaten 2 gün önceye atıyor genelde 6 sında adet olabilirim
İnşallah canımmİnşallah salliyordurgoguslerimin yanlari aciyo dunden beri, hayatimda hic gogus acisi yasamamistim ondan suphelendim aslinda, kasiklarimda ara ara batmalar ve hafif agri var gazım da cok. 2-3 gundur boyle.
gecen ay klomen kullandim 28 gunde adet olmustum bu ay dogal denedik ama kilom azaldi grcen aya gore 3 kilo falan, her gun 30 dk 1 saat yuruyorum omega aliyorum d vitamini aliyorum. yumurtlamayi 24-25 mayista gordum 25 i catladi. Bat 8 haziran isteinşallah hepimizde bebisler vardırbayrama guzel gireriz
Canım bende yumurtlaöadan 5-7 gün sonra kasık batmaları ve iştah artışı olmuştu birde akıntı arttı 3 gün Dalan sürdü sonra geçtiİnşallah canımmadetime 9 gün var belirti aramak için erken dimi
Canım günaydın tekrar test yaptım ben çok net çizgi görüyorum kan vereceğim sen ne yaptınBenim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleketsende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
Sol kasığımda batma var ara ara bacağıma ve belime vuruyor gibi başka bir belirtim yok akıntı falanCanım bende yumurtlaöadan 5-7 gün sonra kasık batmaları ve iştah artışı olmuştu birde akıntı arttı 3 gün Dalan sürdü sonra geçti
Bende böyle bir ağrı olmadı canım. İlk gebeliğimde siyatik tarzı ağrılarım çok olmuştu ama kalçamdan bacağıma kadar vurmuştu. Böyle resim gösterince apandisit falan geldi aklımaKızlar sağ tarafta resimde işaretlediyim yerden belimin altına, kasığıma ve üst bacak kaslarıma yayılan ağrı var dün akşam üstü başladı hala devam ediyor çok ağrıyor. Sizde oldu mu böyle ağrı?
Eki Görüntüle 3600473
Ay hadi hayırlısı, kan sonucunda pozitif çıksın bayram başlasınCanım günaydın tekrar test yaptım ben çok net çizgi görüyorum kan vereceğim sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?