BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Sol kasığımda batma var ara ara bacağıma ve belime vuruyor gibi başka bir belirtim yok akıntı falan
Bunlar bile başlı başına belirti zaten Herkeste her belirti aynı olmayabilir ama bu saydıkların çok genel geçer şeyler İnşallah bizde ikinci çizgiyi görürüz

Benim şuan bir belirtim yok. Bel ağrım var ama daha önce de dediğim gibi bel fıtığı dolayısıyla hep ağrım olur zaten. Göğüslerim yerli yerinde hiç haberi yok bişeyden Kasıklarda da ara ara regl sancısı gibi şeyler oluyor ama belli belirsiz yani ben vücudu dinlediğim için de hissediyor olabilirim. Akıntım arttı yumurtlamadan sonra 2-3 gün kadar sonra oda geçti. Hayırlısı artık

Yumurtlamadan iki iç gün sonra bende de akıntı oldu bide sol bacağım ve başım ağrıyor nedense anlamadım başka da belirti diyeceğim bir durum yok

İnşallah canımm adetime 9 gün var belirti aramak için erken dimi
Yumurtlamadan 7 gun sonra cikiyo belirtiler, bence herkesin duyarliligi farkli erken de belirti olur, benim erken basladi kasikta hafif agri ama ben yumurtlama sonrasi diye dusundum.
Bence seninde 3-4 gune baslar belirtiler artmaya inşallah

Bende de oldu böyle bir ağrı. Ama birkaç kez hissettim ve geçti sonra. Kalıcı olmadı. Normalde hiç olmazdı. O yüzden şaşırttı beni. Unutmadım o ağrıyı hala. Neden oldu anlam veremedim. Ama bende bat 16-18 haziran gibi olacak. Yani gebelikle bir bağlantı kurulabilir mi bilemedim. Ki ben yumurtlama görmedim maalesef 25 mayıstan beri

Canım günaydın tekrar test yaptım ben çok net çizgi görüyorum kan vereceğim sen ne yaptın

Gunaydin canim benim kafa karisti baya. Testi yaptim soluk cizgi gordum ilk dklarda ama dunku kadar emin olamadim biraktim sonra baktim yine bi silik cizgi var ama kuruma cizgisimi bilmiyorum sonradan gordum cunku. Sende kesin varrr tebrik ederim

Eklentiler

• IMG_6190.webp
    6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6188.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 38
Gunaydin canim benim kafa karisti baya. Testi yaptim soluk cizgi gordum ilk dklarda ama dunku kadar emin olamadim biraktim sonra baktim yine bi silik cizgi var ama kuruma cizgisimi bilmiyorum sonradan gordum cunku. Sende kesin varrr tebrik ederim
Bu test güvenilir diye gördüm burda ama kanda netleşmeyince bir şey diyemiyorum. Bence var ama hayırlı olsun

Bakalım pazartesi test yapcam

Bende olmadi bi bel agrisi var bende hafif bacaga dogru sadece. Kac gun kaldi bata??

Canım bence şeninde var muhtemelen beta düşüktür ondan böyle çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…