Benim ilk gebeliğimde laboquick ile 2-3 kala silik çizgi ile çıkmıştı. Varsa yarın değil de perşembe yapmanı öneririm. Silik bile çıksa doğruluk oranı artmış olurMerhaba kızlar, herkes buraya toplanmışElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayretçünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım
Merhaba kızlar, herkes buraya toplanmışElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayretçünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım
Bata 9 gün var. 12 haziranda.
Yuruyunce azalıyorda uzanıp oturunca agri oluyor
Ayy sahi mi... valla öyle korkuyorum ve umutsuzum ki... hatta pedlerimi çantama attım, öyle geziyorum, adet bekliyorum yani. O zaman perşembe yapayımBenim ilk gebeliğimde laboquick ile 2-3 kala silik çizgi ile çıkmıştı. Varsa yarın değil de perşembe yapmanı öneririm. Silik bile çıksa doğruluk oranı artmış olur
Ayy heveslendirme beni şimdiii.. perşembe yapalım mı? hem sende de varsa biraz daha da koyulaşmış olur. Evet farklı marka dene. Sabah erkenden yapalım ilk idrarlaYap gitsin canim yaa bugun baska test almaya gidicem valla ben de. Cunku bu yaptigim clearblue ile ilgili dunden beri okuyorum aynen benim gibi cok fazla mavi kuruma cizgisi cikariyomus. Baska bi erken testle yarin sabah tekrar yapicam 3 gun kaldi benim de beraber yapalim hadi
İnşallah canim bu konudaki ve isteyen herkese nasip etsin AllahKızlar kızlarÇift çizgileri görenler.. hepinizin testinde bende gördüm silik çizgileri bence hepiniz hamilesiniz kan sonuçlarınızı da paylaşın mutlaka hayırlısı olsun inşallah
Ayy heveslendirme beni şimdiii.. perşembe yapalım mı? hem sende de varsa biraz daha da koyulaşmış olur. Evet farklı marka dene. Sabah erkenden yapalım ilk idrarla
laboqick beta 21 iken görünmüştü bende. Oldukça hassas bir test bence erken gebeliklerden de daha hassas yapılabilirMerhaba kızlar, herkes buraya toplanmışElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Canım inşallahhhhhhBen de görür müyüm o silik çizgiyi ah ah
Sonuç çıktı mıCanım inşallahhhhhh
Canım seninle çatlama tarihimizde aynı sanırım bakalım kan sonucum çıksın aşağı yukarı şeninde öyledir diye tahmin ediyorum benTamamdir o zaman persembesabir neymis bu surecte ogrendim
Canım seninle çatlama tarihimizde aynı sanırım bakalım kan sonucum çıksın aşağı yukarı şeninde öyledir diye tahmin ediyorum benTamamdir o zaman persembesabir neymis bu surecte ogrendim
Ay hayır ya bekliyorum halaSonuç çıktı mı
9 uğurlu rakamim 9 haziran yapcamSenin daha varmiss bekleyelim biraz daha sen 4 gun sonra falan bi test yap canim en erken
Canım seninle çatlama tarihimizde aynı sanırım bakalım kan sonucum çıksın aşağı yukarı şeninde öyledir diye tahmin ediyorum ben
Bende23 u benim catlamaa merakla bekliyorum tahlilini
Sende bence yap yarın varsa kesin çıkarBenimde uygulamaya göre 1 Haziranda olmam gerekliydi ama ben 4 Haziran olurum diye bekliyorum olmazsam artk test yapıcam
Evet benimde o değerlerdeydi 25-30 civarı, laboquicke güveniyorum bendelaboqick beta 21 iken görünmüştü bende. Oldukça hassas bir test bence erken gebeliklerden de daha hassas yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?