Sadece sabretmek lazım. Gebelik oluştuysa 5 gün erken 5 gün geç mutlaka meydana çıkacak zaten acele etmeyelimKesinlikle sizinle aynı fikirdeyim erken yapılan testler daha çok insanın psikolojisini bozup stres yaratıyor
Değer yok bile 2nin altında yazıyorNasil yaaa saka mi bu testler artik pes. Kac cikti beta?
Değer yok bile 2nin altında yazıyorgerçekten bu sabah çizgi gördüğüme eminim ben hiçbir şey anlamadım
Arkadaşımın başına geldi bu testleri bundan daha pozitif olmasına rağmen kanda yoktu , tam bir hafta verdiği kanlar negatif çıktı ama testlerde vardı bir hafta sonra 140 la öğrendik o yüzden bekleKızlar şaka gibi ama kan negatif çıktı
Ya bu teste çok güvenmiştim özellikle sabah yaptığım baya pozitifti çok üzüldüm şuan bekleyeceğimArkadaşımın başına geldi bu testleri bundan daha pozitif olmasına rağmen kanda yoktu , tam bir hafta verdiği kanlar negatif çıktı ama testlerde vardı bir hafta sonra 140 la öğrendik o yüzden bekle
Ay bilmiyorum ki resmen duygulandım darmadağınErken test yaptigimiza pisman oldum suan.. benimkinde de oyle cikacak bence. Bekleyelim adet gunlerini artik yapacak bisey yokk
Bekle başım kötü düşünme lütfen ben de çok şaşırdım yaaYa bu teste çok güvenmiştim özellikle sabah yaptığım baya pozitifti çok üzüldüm şuan bekleyeceğim
Hayırlısı olsun canım ne yapalım yoksa da yapacak bir şey yokBekle başım kötü düşünme lütfen ben de çok şaşırdım yaa
Dur ya daha bir sürü gün var ben olumlu düşünüyorum çok vicdan azabı çektim ya test yap dediğim içim özür dilerimHayırlısı olsun canım ne yapalım yoksa da yapacak bir şey yok
Yok hiç üzülüp canını sıkma 3-4 gün daha bekle kesin sonuç olsunYa bu teste çok güvenmiştim özellikle sabah yaptığım baya pozitifti çok üzüldüm şuan bekleyeceğim
KesinlikleYok hiç üzülüp canını sıkma 3-4 gün daha bekle kesin sonuç olsun
Yerleşme olabilirKızlar peçeteye sürdükçe gelen bir kanamam oldu yani akıntı olarak değil koyu kırmızı gibi kahverengi gibi uçuk renk ama baya var noluyo anlamadım ne diyprsunuz regle 6 gün kaldı
Yerleşme olabilirKızlar peçeteye sürdükçe gelen bir kanamam oldu yani akıntı olarak değil koyu kırmızı gibi kahverengi gibi uçuk renk ama baya var noluyo anlamadım ne diyprsunuz regle 6 gün kaldı
Dün halı yıkadım bugün cam sildim mutfak dolabı sildim.. yapmamam gereken her şeyi yapıyorumYerleşme olabilirinşallah öyledir balım kendine dikkat et
Tüm ihtimalleri söyledi yapay zeka , stres yerleşme hormon dengesizliği çok kafam karıştıYerleşme olabilirYapay zekacım bana regle 1 hafta kala implantasyon kanaması görebilirsin demişti bence zaman uyuyor
Ay yapmaaaa kendine dikkat et aşkım yaDün halı yıkadım bugün cam sildim mutfak dolabı sildim.. yapmamam gereken her şeyi yapıyorumprolaktik yüksekliği de olabilir
Deöişler anlamadıö hiç böyle olmazdı
Sen yine de çok zorlama kendini, 6 gün kalmış zaten varsa ve sağlıklı ise her şekilde tutunur sana canını sıkmaDün halı yıkadım bugün cam sildim mutfak dolabı sildim.. yapmamam gereken her şeyi yapıyorumprolaktik yüksekliği de olabilir
Deöişler anlamadıö hiç böyle olmazdı
Annem ameliyatlı o istiyor diye yapıyorum diyemem ki bebek ihtimali varAy yapmaaaa kendine dikkat et aşkım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?