BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim erken yapılan testler daha çok insanın psikolojisini bozup stres yaratıyor
Sadece sabretmek lazım. Gebelik oluştuysa 5 gün erken 5 gün geç mutlaka meydana çıkacak zaten acele etmeyelim Bu ay inanıyorum ki bu gruptan çok kişi pozitif olacak Bizde o esnada susamlar için beslenmeye dikkat edelim ve takviyeleri kullanmaya özen gösterelim

Kızlar şaka gibi ama kan negatif çıktı
Arkadaşımın başına geldi bu testleri bundan daha pozitif olmasına rağmen kanda yoktu , tam bir hafta verdiği kanlar negatif çıktı ama testlerde vardı bir hafta sonra 140 la öğrendik o yüzden bekle

Arkadaşımın başına geldi bu testleri bundan daha pozitif olmasına rağmen kanda yoktu , tam bir hafta verdiği kanlar negatif çıktı ama testlerde vardı bir hafta sonra 140 la öğrendik o yüzden bekle
Ya bu teste çok güvenmiştim özellikle sabah yaptığım baya pozitifti çok üzüldüm şuan bekleyeceğim

Kızlar peçeteye sürdükçe gelen bir kanamam oldu yani akıntı olarak değil koyu kırmızı gibi kahverengi gibi uçuk renk ama baya var noluyo anlamadım ne diyprsunuz regle 6 gün kaldı

Kızlar peçeteye sürdükçe gelen bir kanamam oldu yani akıntı olarak değil koyu kırmızı gibi kahverengi gibi uçuk renk ama baya var noluyo anlamadım ne diyprsunuz regle 6 gün kaldı
Yerleşme olabilir inşallah öyledir balım kendine dikkat et

Yerleşme olabilir Yapay zekacım bana regle 1 hafta kala implantasyon kanaması görebilirsin demişti bence zaman uyuyor

Dün halı yıkadım bugün cam sildim mutfak dolabı sildim.. yapmamam gereken her şeyi yapıyorum prolaktik yüksekliği de olabilir
Deöişler anlamadıö hiç böyle olmazdı
Ay yapmaaaa kendine dikkat et aşkım ya

Dün halı yıkadım bugün cam sildim mutfak dolabı sildim.. yapmamam gereken her şeyi yapıyorum prolaktik yüksekliği de olabilir
Deöişler anlamadıö hiç böyle olmazdı
Sen yine de çok zorlama kendini, 6 gün kalmış zaten varsa ve sağlıklı ise her şekilde tutunur sana canını sıkma

kızlar benimde adetime 3 gün var testime bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…