BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Merhaba canım öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin inşallah benim de pik 28-29uydu ve bugün sulu akıntım geldi hafif kasık batması oluyor ağrı sancı gibi değil. Acaba senin nasıl ilerliyor belirtiler diye sormak istedim

Annem ameliyatlı o istiyor diye yapıyorum diyemem ki bebek ihtimali var başka hiçbir belirtim yok kasıklarım ağrımıyo bile
Ay evet sorma söyleyemediğimiz için ayrı durumlara düşüyoruz Bende biraz kırgınım üşüttüm sanırım bu ara. İlaç iç doktora git iğne serum diye tutturdular söyleyemiyorsun da bişey

Ay evet sorma söyleyemediğimiz için ayrı durumlara düşüyoruz Bende biraz kırgınım üşüttüm sanırım bu ara. İlaç iç doktora git iğne serum diye tutturdular söyleyemiyorsun da bişey
Evet maalesef ama şöyle de düşünüyorum tutunacaksa eğer her türlü tutunur ama korkuyorum değildir diye.. bayramda müjde veririm belki diye düşündüm ama belli olmaz herhalde hemen 9 unu bekler

Canım ben bugün kan verdim negatif çıktı sabah test yapmıştım silik pozitifti . Yani kesin pozitif değil seni yanıltmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…