- 25 Eylül 2024
- 1.747
- 947
- 38
- 29
Merhaba canım öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin inşallahAğzından bal damlıyor vallabelirtim yumurtlamadan bir hafta sonra kasık batması ve akıntı vardı sonra 2-3 gün sürdü kesildi. Dünde midem çok kötüydü . Çok belirgin devam eden bir belirtim yoktu valla canım
Yavaş yavaş yap o zaman balım , çok geçmiş olsun anneciğineAnnem ameliyatlı o istiyor diye yapıyorum diyemem ki bebek ihtimali varbaşka hiçbir belirtim yok kasıklarım ağrımıyo bile
Teşekkür ederim yaYavaş yavaş yap o zaman balım , çok geçmiş olsun anneciğine
10 dk içindeNe zaman çıktı canım bu çizgi
Ay evet sorma söyleyemediğimiz için ayrı durumlara düşüyoruzAnnem ameliyatlı o istiyor diye yapıyorum diyemem ki bebek ihtimali varbaşka hiçbir belirtim yok kasıklarım ağrımıyo bile
Hep güzel düşün inşallah bebişten oluyordurTeşekkür ederim yabi gerildim dün de vardı akıntım ama bu kadar yoktu
Ayy hiç olur mu öyle şey olacağı varmış canım benim vicdan azabı çekmeDur ya daha bir sürü gün var ben olumlu düşünüyorum çok vicdan azabı çektim ya test yap dediğim içim özür dilerim
Aynen canım tamda bayrama denk geliyor adet olmazsam direk bayram sonrası kan beririrmYok hiç üzülüp canını sıkma 3-4 gün daha bekle kesin sonuç olsun
Bencede bayram sonrasını bekleyin ve kendinizi yormayın3gün var olmazsam adet bayramdan sonra vericem artık
Evet maalesefAy evet sorma söyleyemediğimiz için ayrı durumlara düşüyoruzBende biraz kırgınım üşüttüm sanırım bu ara. İlaç iç doktora git iğne serum diye tutturdular söyleyemiyorsun da bişey
Canım ben bugün kan verdim negatif çıktı sabah test yapmıştım silik pozitifti . Yani kesin pozitif değil seni yanıltmayayımMerhaba canım öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin inşallahbenim de pik 28-29uydu ve bugün sulu akıntım geldi hafif kasık batması oluyor ağrı sancı gibi değil. Acaba senin nasıl ilerliyor belirtiler diye sormak istedim
aynen canım hayırlısı bakalımBencede bayram sonrasını bekleyin ve kendinizi yormayın
Aaa bunu görmedim dünkü silik çizgiden dolayı ben hamile olduguna emindim o niyetle yazdım ama bilemeyiz belki erkendir birkaç güne yükselebilirCanım ben bugün kan verdim negatif çıktı sabah test yapmıştım silik pozitifti . Yani kesin pozitif değil seni yanıltmayayım
Sabah belirgin bir çizgi gördüm ama kanda çıkmadı daha 4 gün var bekliyorum bakalımAaa bunu görmedim dünkü silik çizgiden dolayı ben hamile olduguna emindim o niyetle yazdım ama bilemeyiz belki erkendir birkaç güne yükselebilir
Sabah belirgin bir çizgi gördüm ama kanda çıkmadı daha 4 gün var bekliyorum bakalım
İnşallah minnoş saklanıyodur ay çocuk dersine kafayı yedik hepimizAyy hiç olur mu öyle şey olacağı varmış canım benim vicdan azabı çekme
Evet öyle oldu gerçektenİnşallah minnoş saklanıyodur ay çocuk dersine kafayı yedik hepimiz
Yapma ihtimalin çok yüksek gibiEvet öyle oldu gerçektenhayırlısı olsun ne diyelim beklemek zor geliyor insana inşallah sabah test alıp tekrar yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?