BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Balım ben dün doktora gittim vajinal muayene etti femara yazdı hcg bakmadı bata 3 gün var. Rahim duvarı 9mm regl gelicek muhtemelen dedi Adet le birlikte ilaca başlayacam

Evet öyle oldu gerçekten hayırlısı olsun ne diyelim beklemek zor geliyor insana inşallah sabah test alıp tekrar yapmam
Önce kanda çıkar diyolar ama ben çok gördüm idrar pozitif olup kanda çıkmayıp sonradan çıkan.. baya belliydi yani çizgi hepimiz gördük. Biraz daha bekleyin bakalım inşallah kanda da görürsünüz pozitifleri

Teşekkür ederim canım , içimdeki ses hamilesin diyor Rabbim hayırlısını versin

Yok yok sen bekle bende sabahı bekleyeyim ama Predictor kalmadı elimde benim eczaneden alacağım hangi marka alsam
Albi sanki iyi gibi laboquick olabilir varsa artımedden uzak dur freely var ama onda bazıları yaşancı çıkarıyor demiş ay awoxta güzel

Ek olarak 6 kala bata 3 tane awox yaptım negatifti

Albi sanki iyi gibi laboquick olabilir varsa artımedden uzak dur freely var ama onda bazıları yaşancı çıkarıyor demiş
3 tane artimed vardı hepsini yaptım pozitif net çizgiler var ama dün kanda 1.2 çıktı bugünde belim kasigim agriyor hafiften

Bu test isi cidden hem kafaya hem keseye zarar takinti oluyor insanda. Simdi sende kan oyle cikinca ben iyice killandim adet olana kadar test yaparim kesin
Mümkün değil bekleyemem bende hergün yaparım artık , başka konu açtım testime negatif dediler arkadaşlar ben yanlış mı görüyorum Allah aşkına anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…