Balım ben dün doktora gittim vajinal muayene etti femara yazdı hcg bakmadı bata 3 gün var. Rahim duvarı 9mm regl gelicek muhtemelen dedi Adet le birlikte ilaca başlayacamMerhaba kızlar, herkes buraya toplanmışElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb @Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayretçünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım
Bu şüpheyle 4 gün nasıl yaşayacağım benYapma ihtimalin çok yüksek gibi
Önce kanda çıkar diyolar ama ben çok gördüm idrar pozitif olup kanda çıkmayıp sonradan çıkan.. baya belliydi yani çizgi hepimiz gördük. Biraz daha bekleyin bakalım inşallah kanda da görürsünüz pozitifleriEvet öyle oldu gerçektenhayırlısı olsun ne diyelim beklemek zor geliyor insana inşallah sabah test alıp tekrar yapmam
Teşekkür ederim canım , içimdeki ses hamilesin diyor Rabbim hayırlısını versinÖnce kanda çıkar diyolar ama ben çok gördüm idrar pozitif olup kanda çıkmayıp sonradan çıkan.. baya belliydi yani çizgi hepimiz gördük. Biraz daha bekleyin bakalım inşallah kanda da görürsünüz pozitifleri
Ben şu an gidip test yapmamak için kendime uğraş çıkarıyorum sana nasıl dayan diyimBu şüpheyle 4 gün nasıl yaşayacağım ben
Yok yok sen bekle bende sabahı bekleyeyimBen şu an gidip test yapmamak için kendime uğraş çıkarıyorum sana nasıl dayan diyim
Albi sanki iyi gibi laboquick olabilir varsa artımedden uzak dur freely var ama onda bazıları yaşancı çıkarıyor demiş ay awoxta güzelYok yok sen bekle bende sabahı bekleyeyimama Predictor kalmadı elimde benim eczaneden alacağım hangi marka alsam
Ek olarak 6 kala bata 3 tane awox yaptım negatiftiMerhaba kızlar, herkes buraya toplanmışElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb @Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayretçünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım
Amin aminnnn inşallahTeşekkür ederim canım , içimdeki ses hamilesin diyor Rabbim hayırlısını versin
Tamam canım bunyazdıkların arasında hangisi varsa ona göre alırım artıkAlbi sanki iyi gibi laboquick olabilir varsa artımedden uzak dur freely var ama onda bazıları yaşancı çıkarıyor demiş ay awoxta güzel
3 tane artimed vardı hepsini yaptım pozitif net çizgiler var ama dün kanda 1.2 çıktı bugünde belim kasigim agriyor hafiftenAlbi sanki iyi gibi laboquick olabilir varsa artımedden uzak dur freely var ama onda bazıları yaşancı çıkarıyor demiş
Yani artımed vakası yaşamayan kalmadı sitede iğrenç bir marka3 tane artimed vardı hepsini yaptım pozitif net çizgiler var ama dün kanda 1.2 çıktı bugünde belim kasigim agriyor hafiften
Sen topla gel 4 tane falanTamam canım bunyazdıkların arasında hangisi varsa ona göre alırım artık
Bu saatten sonra duramam zatenSen topla gel 4 tane falanher güne bir test
Canım bende çok okudum hiç alma bile o testi , bak Predictor aldım ona rağmen kan negatif çıktıartimedlerin hepsimi sıkıntı anlamadim ki morel sifir
Bu saatten sonra duramam zatennapayım yoksa da yok yani
Mümkün değil bekleyemem bende hergün yaparım artık , başka konu açtım testime negatif dedilerBu test isi cidden hem kafaya hem keseye zarar takinti oluyor insanda. Simdi sende kan oyle cikinca ben iyice killandim adet olana kadar test yaparim kesin
Mümkün değil bekleyemem bende hergün yaparım artık , başka konu açtım testime negatif dedilerarkadaşlar ben yanlış mı görüyorum Allah aşkına anlamadım gitti
Elimde olsa direk yaparım ben iyi dayanıyosun vallaAyy heveslendirme beni şimdiii.. perşembe yapalım mı? hem sende de varsa biraz daha da koyulaşmış olur. Evet farklı marka dene. Sabah erkenden yapalım ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?