- 6 Şubat 2022
- 288
- 156
- 53
- 31
Amin inşallahİnşallah canim bu konudaki ve isteyen herkese nasip etsin Allah
Ben kanı test koyulasinca yaparim heralde ya da bat tarihinde
Ama uc farkli test yaptım ilk idrarla bir tane ve ilk idrar olmayan iki test hepsinde silik cizg var hepsi farkli marka inovita, bir gebenin gunlugu ve prodoctor ilk kez boyle goruyorum biraz umutlandim olumlu baknaya calisiyorum
Belirti olarak en bariz bel agrisi goguse dokununca aci ve kasik agrisi var
Ayy kızlar testlere başlamış bile benim daha 13 gün var of of. İşin en sinir tarafı da yumurtlama dan regle kadar geçen süreyi beklemek.9 uğurlu rakamim 9 haziran yapcam
Benimde bat 10 Haziran gününü bekliyorum bakalım inşallahAmin inşallahtabi adet günü yada geçince vermek daha net sonuç olur ama testlerle takip edin derim ben bende innovitanın testi var ovülasyonla birlikte göndermişler erken testlerden mi normal mi bilemiyorum.. bat 9 u benimde bekliyorum bakalım daha 6 gün var olsa bile çıkmaz muhtemelen Sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum adınıza
Test yapmayı düşünüyor musunuzBenimde bat 10 Haziran gününü bekliyorum bakalım inşallah
Cok teşekkür ederim insallah vardie tabi umutlanmaya korkuyorumAmin inşallahtabi adet günü yada geçince vermek daha net sonuç olur ama testlerle takip edin derim ben bende innovitanın testi var ovülasyonla birlikte göndermişler erken testlerden mi normal mi bilemiyorum.. bat 9 u benimde bekliyorum bakalım daha 6 gün var olsa bile çıkmaz muhtemelen Sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum adınıza
Gününü bekleyeceğim sanırım. Zaten ayın 8’ine kadar yapma imkanım yok. 2 gün daha sabrederim diye düşünüyorumTest yapmayı düşünüyor musunuz
Canım test verecek misin şeninde vardı testinde sankiCok teşekkür ederim insallah vardie tabi umutlanmaya korkuyoruminsallah seninde guzel sonuclarin olur
Test yapayım bata kadar evde o zamann inovita benimde hediye gelenn treendyokda ultra erken gebelik testi diyo ama uzerinde yazmiyo
Evet benimki de öyle yazmıyor birşey ama sizin zaten artık çizgi gözükmüş tek bir marka üzerinden hergün takip edin netleşirCok teşekkür ederim insallah vardie tabi umutlanmaya korkuyoruminsallah seninde guzel sonuclarin olur
Test yapayım bata kadar evde o zamann inovita benimde hediye gelenn treendyokda ultra erken gebelik testi diyo ama uzerinde yazmiyo
Hadi hayırlısı inşallah bize de güzel haberleri paylaşmak nasip olsunGününü bekleyeceğim sanırım. Zaten ayın 8’ine kadar yapma imkanım yok. 2 gün daha sabrederim diye düşünüyorum
Kızlar şaka gibi ama kan negatif çıktıSonuç çıktı mı
Regl tarihin ne zamandı? BAT yaniKızlar şaka gibi ama kan negatif çıktı
7 HaziranRegl tarihin ne zamandı? BAT yani
Az önce forumda okudum regle 4 gün kala negatif çıkmış kanda idrarda silik pozitifmiş. Regli geçince kanı tekrarlamış hamilelik çıkmış. Bence olumsuz düşünme canım gününü bekle bence pozitifsin7 Haziran
7 Haziran
Çok şaşırdım ya sabah ben net çizgi görüyordum tamam pembe değildi ama yenidir diye düşünmüştümRegl tarihin ne zamandı? BAT yani
Ay içime su serptin ya bende hamile gibi hissediyorum bekleyeceğim başka çarem yok şuanAz önce forumda okudum regle 4 gün kala negatif çıkmış kanda idrarda silik pozitifmiş. Regli geçince kanı tekrarlamış hamilelik çıkmış. Bence olumsuz düşünme canım gününü bekle bence pozitifsin
Evet bence de çok yeni, gününü beklemeden kan verip hüsrana uğramayın derim. Bekleyelim bakalım hayırlısı olsun inşallah canım benimÇok şaşırdım ya sabah ben net çizgi görüyordum tamam pembe değildi ama yenidir diye düşünmüştüm
Allah razı olsun canım teşekkürlerEvet bence de çok yeni, gününü beklemeden kan verip hüsrana uğramayın derim. Bekleyelim bakalım hayırlısı olsun inşallah canım benim
Kızlar şaka gibi ama kan negatif çıktı
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim erken yapılan testler daha çok insanın psikolojisini bozup stres yaratıyorHer ay rahim hamileliğe hazırlanıyor. Korunmadığımız aylar haberimiz olmadan kimyasal gebelikler oluyor. O yüzden sürekli test yapıp kan verip moral bozmayın güzeller. En sağlıklısı regl günü yada geciktikten sonraki sonuçlarHepimiz karnımızdaki minik susamlara odaklanalım, güzel düşünelim güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?