BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Amin inşallah tabi adet günü yada geçince vermek daha net sonuç olur ama testlerle takip edin derim ben bende innovitanın testi var ovülasyonla birlikte göndermişler erken testlerden mi normal mi bilemiyorum.. bat 9 u benimde bekliyorum bakalım daha 6 gün var olsa bile çıkmaz muhtemelen Sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum adınıza

Benimde bat 10 Haziran gününü bekliyorum bakalım inşallah

Cok teşekkür ederim insallah vardie tabi umutlanmaya korkuyorum insallah seninde guzel sonuclarin olur
Test yapayım bata kadar evde o zamann inovita benimde hediye gelenn treendyokda ultra erken gebelik testi diyo ama uzerinde yazmiyo

Cok teşekkür ederim insallah vardie tabi umutlanmaya korkuyorum insallah seninde guzel sonuclarin olur
Test yapayım bata kadar evde o zamann inovita benimde hediye gelenn treendyokda ultra erken gebelik testi diyo ama uzerinde yazmiyo
Evet benimki de öyle yazmıyor birşey ama sizin zaten artık çizgi gözükmüş tek bir marka üzerinden hergün takip edin netleşir

Ay içime su serptin ya bende hamile gibi hissediyorum bekleyeceğim başka çarem yok şuan

Her ay rahim hamileliğe hazırlanıyor. Korunmadığımız aylar haberimiz olmadan kimyasal gebelikler oluyor. O yüzden sürekli test yapıp kan verip moral bozmayın güzeller. En sağlıklısı regl günü yada geciktikten sonraki sonuçlar Hepimiz karnımızdaki minik susamlara odaklanalım, güzel düşünelim güzel olsun

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim erken yapılan testler daha çok insanın psikolojisini bozup stres yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…