BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Mümkün değil bekleyemem bende hergün yaparım artık , başka konu açtım testime negatif dediler arkadaşlar ben yanlış mı görüyorum Allah aşkına anlamadım gitti
Ay okudum oradaki yorumları sinir oldum zaten biri her konuya yorum yapan çok negatif konuşuyor

Aynen bende okuyorum hep negatif yorumları şuan hiç test yapmasam mı diye düşündüm olsa kanda çıkardı zaten
Aşkım ben diyorum ya ben bu olaya şahit oldum yani kan negatif test pozitifti hamileydi kız doğurdu geçen hafta her şey olabilir adeti görene kadar umut var

Aynen bende okuyorum hep negatif yorumları şuan hiç test yapmasam mı diye düşündüm olsa kanda çıkardı zaten
Beta ilk başta kanda sonra idrarda yükseliyor. Şuan negatif olabilir ama regl günü belki tekrardan yükselir adet olana kadar umut diyelim inşallah hepimiz görürüz bu ay pozitifi

Beta ilk başta kanda sonra idrarda yükseliyor. Şuan negatif olabilir ama regl günü belki tekrardan yükselir adet olana kadar umut diyelim inşallah hepimiz görürüz bu ay pozitifi
Sen ne alemdesin belirti var mı

Sen ne alemdesin belirti var mı
Ya benim bacaklarım çok ağrıyor nedensiz bi şekilde ama biri değil ikisi 2 gündür akıntı ve baş ağrısı vardı onlarda şuan geçti romatizmali gibi ağrım var bakıyorum yağmur da yok sende var mı peki

Aşkım ben diyorum ya ben bu olaya şahit oldum yani kan negatif test pozitifti hamileydi kız doğurdu geçen hafta her şey olabilir adeti görene kadar umut var
Canım inşallah geçen ayda bu testlerden almıştım hiçbir şey çıkmıyordu ben umudumu kaybetmeyeceğim

Benim sol kaşığım batıyor iki gündür bacağıma vuruyor ağrısı onun dışında akıntıdır göğüs hassasiyedir hiçbir şey yok 6 gün oldu pikten sonra

Benim ilk gebeliğimde de baş ağrısı olmuştu ama regle çok yakın bi zamandı o Yüzden belirti diyemiyorum bu arada mart ayında zorunlu kürtaj oldum şuan tekrar deniyorum

Benim ilk gebeliğimde de baş ağrısı olmuştu ama regle çok yakın bi zamandı o Yüzden belirti diyemiyorum bu arada mart ayında zorunlu kürtaj oldum şuan tekrar deniyorum
Herkesin adet tarihini unuttum ben çok konuşunca biz yakındık ama dimii

Evet benim 29 yumurtlama 30 çatlamaydı erken görmüştüm bu ay eşin askeri personel nöbet olmayınca değerlendiriyoruz demiştim
Yok kız seni biliyorum zaten aşkım tarihler karıştı bende sadece 10 Haziran gelse de gözümü açar açmaz test yapsammmm

Yok kız seni biliyorum zaten aşkım tarihler karıştı bende sadece 10 Haziran gelse de gözümü açar açmaz test yapsammmm
Ben kendimi tutamayıp 8nde yapmaya başlayacağım gibi elimde üç tane laboquick var gerçi bende geçen ay kuruma çıkardı ama olsun onla devam ederim sonra eczaneden alırım görene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…