- 25 Eylül 2024
- 1.747
- 947
- 38
- 29
Nasip canım umarım pozitif haber alırsın bu aySabah belirgin bir çizgi gördüm ama kanda çıkmadı daha 4 gün var bekliyorum bakalım
Ay güldürdün beni yaBen her yerde cizgi goruyorum canim bana guvenme kafa bi milyon
İnşallah canımNasip canım umarım pozitif haber alırsın bu ay
Ay okudum oradaki yorumları sinir oldum zaten biri her konuya yorum yapan çok negatif konuşuyorMümkün değil bekleyemem bende hergün yaparım artık , başka konu açtım testime negatif dedilerarkadaşlar ben yanlış mı görüyorum Allah aşkına anlamadım gitti
Aynen bende okuyorum hep negatif yorumlarıAy okudum oradaki yorumları sinir oldum zaten biri her konuya yorum yapan çok negatif konuşuyor
Aşkım ben diyorum ya ben bu olaya şahit oldum yani kan negatif test pozitifti hamileydi kız doğurdu geçen haftaAynen bende okuyorum hep negatif yorumlarışuan hiç test yapmasam mı diye düşündüm olsa kanda çıkardı zaten
Beta ilk başta kanda sonra idrarda yükseliyor. Şuan negatif olabilir ama regl günü belki tekrardan yükselir adet olana kadar umut diyelim inşallah hepimiz görürüz bu ay pozitifiAynen bende okuyorum hep negatif yorumlarışuan hiç test yapmasam mı diye düşündüm olsa kanda çıkardı zaten
Sen ne alemdesin belirti var mıBeta ilk başta kanda sonra idrarda yükseliyor. Şuan negatif olabilir ama regl günü belki tekrardan yükselir adet olana kadar umut diyelim inşallah hepimiz görürüz bu ay pozitifi
Ya benim bacaklarım çok ağrıyor nedensiz bi şekilde ama biri değil ikisiSen ne alemdesin belirti var mı
Canım inşallah geçen ayda bu testlerden almıştım hiçbir şey çıkmıyordu ben umudumu kaybetmeyeceğimAşkım ben diyorum ya ben bu olaya şahit oldum yani kan negatif test pozitifti hamileydi kız doğurdu geçen haftaher şey olabilir adeti görene kadar umut var
Heh şöyle konuş yaCanım inşallah geçen ayda bu testlerden almıştım hiçbir şey çıkmıyordu ben umudumu kaybetmeyeceğim
Yarın test yapınca sana mesaj olarak atarım burayı daha fazla meşgul etmeyeyimHeh şöyle konuş ya
Benim sol kaşığım batıyor iki gündür bacağıma vuruyor ağrısı onun dışında akıntıdır göğüs hassasiyedir hiçbir şey yokYa benim bacaklarım çok ağrıyor nedensiz bi şekilde ama biri değil ikisi2 gündür akıntı ve baş ağrısı vardı onlarda şuan geçti romatizmali gibi ağrım var bakıyorum yağmur da yok sende var mı peki
Ayyy tamamYarın test yapınca sana mesaj olarak atarım burayı daha fazla meşgul etmeyeyim
Benimde öyle valla bekliyorum ama yok yaniBenim sol kaşığım batıyor iki gündür bacağıma vuruyor ağrısı onun dışında akıntıdır göğüs hassasiyedir hiçbir şey yok6 gün oldu pikten sonra
Herkesin adet tarihini unuttum ben çok konuşunca biz yakındık ama dimiiBenim ilk gebeliğimde de baş ağrısı olmuştu ama regle çok yakın bi zamandı o Yüzden belirti diyemiyorumbu arada mart ayında zorunlu kürtaj oldum şuan tekrar deniyorum
Evet benim 29 yumurtlama 30 çatlamaydı erken görmüştüm bu ay eşin askeri personel nöbet olmayınca değerlendiriyoruz demiştimHerkesin adet tarihini unuttum ben çok konuşunca biz yakındık ama dimii
Yok kız seni biliyorum zaten aşkımEvet benim 29 yumurtlama 30 çatlamaydı erken görmüştüm bu ay eşin askeri personel nöbet olmayınca değerlendiriyoruz demiştim
Ben kendimi tutamayıp 8nde yapmaya başlayacağım gibiYok kız seni biliyorum zaten aşkımtarihler karıştı bende sadece 10 Haziran gelse de gözümü açar açmaz test yapsammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?