Ben de yapabilirim ya 5 tane var ilk 5 dakikada çıkmazsa bakmıycamBen kendimi tutamayıp 8nde yapmaya başlayacağım gibielimde üç tane laboquick var gerçi bende geçen ay kuruma çıkardı ama olsun onla devam ederim sonra eczaneden alırım görene kadar
Evet balım ben geçen ay hamile kaldım diye nasıl sevindim kanda negatif görünce şok oldum. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah belirti oldukça haber ver banaBen de yapabilirim ya 5 tane var ilk 5 dakikada çıkmazsa bakmıycam
Az önce yıkılışımı görseydinizEvet balım ben geçen ay hamile kaldım diye nasıl sevindim kanda negatif görünce şok oldum. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah belirti oldukça haber ver bana
Kaset testte reglden sonra gösteriyor diyorlar beta daha ileri olmalıymış ama labaquick kaset testi betada 20 üstünü algılıyor dedikleri için geçen ay 10lu sipariş vermiştimAz önce yıkılışımı görseydinizacaba kaset test daha mı iyi daha önce hiç yapmadım
Tamam balımEvet balım ben geçen ay hamile kaldım diye nasıl sevindim kanda negatif görünce şok oldum. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah belirti oldukça haber ver bana
Anladım canım teşekkür ederim , galiba yok benim canım çok sıkıldı iyiki eşime söylememişimKaset testte reglden sonra gösteriyor diyorlar beta daha ileri olmalıymış ama labaquick kaset testi betada 20 üstünü algılıyor dedikleri için geçen ay 10lu sipariş vermiştim
Evet biraz beklemek gerekiyor netleşmesi için. Belli olmaz belki daha sonradan değeriniz yükselir. Adet olana kadar bekleyin bence gecikme olursa test yapın derim.. bende ilk gebeliğimde 4 5 gün test yapıp ondan sonra söylemiştim regl gecikince. Erkekler çok anlamadıkları için bizi hemen söylememekte fayda var. Ama regl olmazsanız bi babalar günü sürprizi yaparsınız o zaman inşallahAnladım canım teşekkür ederim , galiba yok benim canım çok sıkıldı iyiki eşime söylememişim
Az kaldı az, değerler iyice yükselsin kopkoyu çıksın inşallah çizgilerYok kız seni biliyorum zaten aşkımtarihler karıştı bende sadece 10 Haziran gelse de gözümü açar açmaz test yapsammmm
Evet laboquick benim kanda 25-30 civarı çıktığında silik göstermişti. O markayı öneririmKaset testte reglden sonra gösteriyor diyorlar beta daha ileri olmalıymış ama labaquick kaset testi betada 20 üstünü algılıyor dedikleri için geçen ay 10lu sipariş vermiştim
İnşallahAz kaldı az, değerler iyice yükselsin kopkoyu çıksın inşallah çizgiler
Hiç öyle düşünme mucizeler ansızın gelir hiç bilemeyiz canım benimBende bu ay denedim bakalım ama herkese umut dolu konuşurken kendime hiç acımam yok bu ay da olmadı diye düşünüyorum bakalım umarım şaşırırız güzel haberler alırız
Ben 6 gün kala öyle kafama esti akşam test yaptım negatiftiMerhaba kızlar, herkes buraya toplanmış@ElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. @bettysbb Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayretçünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım
Öyle söylemeyin inşallah olmuşturBende bu ay denedim bakalım ama herkese umut dolu konuşurken kendime hiç acımam yok bu ay da olmadı diye düşünüyorum bakalım umarım şaşırırız güzel haberler alırız
İnşallah ama işte his bakalım kısmetÖyle söylemeyin inşallah olmuştur
Valla benim 29 30 Mayıs belirti yokYumurtlaması 26-27 Mayıs olanlar ses edin bakalım ne durumdasınız?
Aynı ben aynıBende bu ay denedim bakalım ama herkese umut dolu konuşurken kendime hiç acımam yok bu ay da olmadı diye düşünüyorum bakalım umarım şaşırırız güzel haberler alırız
Aynı ben aynıburdaki herkesle ilgili çok güzel şeyler hissediyorum ama kendimle ilgili hiçbirşey hissetmiyorum. Bu bana yılların vermiş olduğu bir negatiflik
Benim 27 mayıs adete 6 gün kaldı. Sadece sağ kasığımda dünden beri hafif bir sancı girip çıkıyor kısa süreli o kadar. Başka hiçbir şey yokYumurtlaması 26-27 Mayıs olanlar ses edin bakalım ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?