BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben kendimi tutamayıp 8nde yapmaya başlayacağım gibi elimde üç tane laboquick var gerçi bende geçen ay kuruma çıkardı ama olsun onla devam ederim sonra eczaneden alırım görene kadar
Ben de yapabilirim ya 5 tane var ilk 5 dakikada çıkmazsa bakmıycam

Ben de yapabilirim ya 5 tane var ilk 5 dakikada çıkmazsa bakmıycam
Evet balım ben geçen ay hamile kaldım diye nasıl sevindim kanda negatif görünce şok oldum. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah belirti oldukça haber ver bana

Evet balım ben geçen ay hamile kaldım diye nasıl sevindim kanda negatif görünce şok oldum. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah belirti oldukça haber ver bana
Az önce yıkılışımı görseydiniz acaba kaset test daha mı iyi daha önce hiç yapmadım

Az önce yıkılışımı görseydiniz acaba kaset test daha mı iyi daha önce hiç yapmadım
Kaset testte reglden sonra gösteriyor diyorlar beta daha ileri olmalıymış ama labaquick kaset testi betada 20 üstünü algılıyor dedikleri için geçen ay 10lu sipariş vermiştim

Tamam balım amiiiin

Kaset testte reglden sonra gösteriyor diyorlar beta daha ileri olmalıymış ama labaquick kaset testi betada 20 üstünü algılıyor dedikleri için geçen ay 10lu sipariş vermiştim
Anladım canım teşekkür ederim , galiba yok benim canım çok sıkıldı iyiki eşime söylememişim

Anladım canım teşekkür ederim , galiba yok benim canım çok sıkıldı iyiki eşime söylememişim
Evet biraz beklemek gerekiyor netleşmesi için. Belli olmaz belki daha sonradan değeriniz yükselir. Adet olana kadar bekleyin bence gecikme olursa test yapın derim.. bende ilk gebeliğimde 4 5 gün test yapıp ondan sonra söylemiştim regl gecikince. Erkekler çok anlamadıkları için bizi hemen söylememekte fayda var. Ama regl olmazsanız bi babalar günü sürprizi yaparsınız o zaman inşallah

Bende bu ay denedim bakalım ama herkese umut dolu konuşurken kendime hiç acımam yok bu ay da olmadı diye düşünüyorum bakalım umarım şaşırırız güzel haberler alırız

Evet laboquick benim kanda 25-30 civarı çıktığında silik göstermişti. O markayı öneririm

Bende bu ay denedim bakalım ama herkese umut dolu konuşurken kendime hiç acımam yok bu ay da olmadı diye düşünüyorum bakalım umarım şaşırırız güzel haberler alırız
Hiç öyle düşünme mucizeler ansızın gelir hiç bilemeyiz canım benim

Ben 6 gün kala öyle kafama esti akşam test yaptım negatifti Şimdi gecikmeyi bekleyeceğim heyecan olsun diye. Herhangi bir belirti yok gibi şu an ama bakalım.

Yumurtlaması 26-27 Mayıs olanlar ses edin bakalım ne durumdasınız?

Aynı ben aynı burdaki herkesle ilgili çok güzel şeyler hissediyorum ama kendimle ilgili hiçbirşey hissetmiyorum. Bu bana yılların vermiş olduğu bir negatiflik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…