BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Valla benim 29 30 Mayıs belirti yok sizin var mıydı acaba bizden önde gidiyorsunuz
Bende şuan bir belirti yok, göğsümü elleyip duruyorum hassasiyet var mı diye Akıntı vardı yumurtlamadan sonra geçti o şimdi stabil

Benim 27 mayıs adete 6 gün kaldı. Sadece sağ kasığımda dünden beri hafif bir sancı girip çıkıyor kısa süreli o kadar. Başka hiçbir şey yok
Benimde bariz bir belirtim yok. Ayın 30’u civarı birkaç gün akıntım oldu. Hatta yumurtlama sandım ama yumurtlama geçmişti. Onun dışında bende hissizim

Benimde bariz bir belirtim yok. Ayın 30’u civarı birkaç gün akıntım oldu. Hatta yumurtlama sandım ama yumurtlama geçmişti. Onun dışında bende hissizim
Akıntı bende dün başladı ama adete 1 hafta kala hep olur zaten hiç ciddiye almadım onu. Bu sefer farklıdır inşallah yaa

İnşallah innovita kalmadi elimde prodoctor var onlu almistim shjs
Bir de predictor early var
İkisi de iyi markalar diye biliyorum. Yani ben de hiç kuruma vs çıkarmadılar. Zaten beta sağlıklıysa çok hızlı artıyor. Farklı markalar da olsa koyulaşma net gözükür diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…