Yumurtlamadan regle kadar olan süre geçmiyor yaBenim 27 mayıs adete 6 gün kaldı. Sadece sağ kasığımda dünden beri hafif bir sancı girip çıkıyor kısa süreli o kadar. Başka hiçbir şey yok
Offf sorma evetYumurtlamadan regle kadar olan süre geçmiyor ya
Bende şuan bir belirti yok, göğsümü elleyip duruyorum hassasiyet var mı diyeValla benim 29 30 Mayıs belirti yoksizin var mıydı acaba bizden önde gidiyorsunuz
Benimde bariz bir belirtim yok. Ayın 30’u civarı birkaç gün akıntım oldu. Hatta yumurtlama sandım ama yumurtlama geçmişti. Onun dışında bende hissizimBenim 27 mayıs adete 6 gün kaldı. Sadece sağ kasığımda dünden beri hafif bir sancı girip çıkıyor kısa süreli o kadar. Başka hiçbir şey yok
Akıntı bende dün başladı ama adete 1 hafta kala hep olur zaten hiç ciddiye almadım onu. Bu sefer farklıdır inşallah yaaBenimde bariz bir belirtim yok. Ayın 30’u civarı birkaç gün akıntım oldu. Hatta yumurtlama sandım ama yumurtlama geçmişti. Onun dışında bende hissizim
Yaİnşallah ama işte his bakalım kısmettam da bayram geliyor kafalarımız dağılır belki biraz gerçi ben geçen ay kaynanamda WC girip gizlice yapmıştım
Canım hayırlısıyla kolaylıkla olacak inşallahAynı ben aynıburdaki herkesle ilgili çok güzel şeyler hissediyorum ama kendimle ilgili hiçbirşey hissetmiyorum. Bu bana yılların vermiş olduğu bir negatiflik
28-29 Mayıs sol kasıkta BatmaYumurtlaması 26-27 Mayıs olanlar ses edin bakalım ne durumdasınız?
Bayram temizliği olmuş iyi olduBen günler geçsin masumlar apartmanı esintisi ile evi temizliyorum
Ayy ne bayramı kız iki kişilik bayram mı olurBayram temizliği olmuş iyi oldu
Ayy inşallah yaa o kadar çok istiyorum ki…Canım hayırlısıyla kolaylıkla olacak inşallah
Evet silik gormustukCanım test verecek misin şeninde vardı testinde sanki
İnşallahEvet benimki de öyle yazmıyor birşey ama sizin zaten artık çizgi gözükmüş tek bir marka üzerinden hergün takip edin netleşir
Kan verdim negatif çıktı canım inşallah senin vardırEvet silik gormustukben bat gununde vericem esim acele etmeyelim dedi, deger dusuk cikarsa kafama takarim biliyo ama koyulasirsa bayagi verebilirim de erken bakalim sen naptın?
YaaKan verdim negatif çıktı canım inşallah senin vardır
İkisi de iyi markalar diye biliyorum. Yani ben de hiç kuruma vs çıkarmadılar. Zaten beta sağlıklıysa çok hızlı artıyor. Farklı markalar da olsa koyulaşma net gözükür diye düşündümİnşallahinnovita kalmadi elimde prodoctor var onlu almistim shjs
Bir de predictor early var
İnşallah bakalim sabah yapicam predictor early, onda dogruluk iyi diyorlar burda okudumİkisi de iyi markalar diye biliyorum. Yani ben de hiç kuruma vs çıkarmadılar. Zaten beta sağlıklıysa çok hızlı artıyor. Farklı markalar da olsa koyulaşma net gözükür diye düşündüm
Evet canım en iyisi bekle sen ben testime güveniyordum valla ama bilemedim umarım sizin güzel olurEvet silik gormustukben bat gununde vericem esim acele etmeyelim dedi, deger dusuk cikarsa kafama takarim biliyo ama koyulasirsa bayagi verebilirim de erken bakalim sen naptın?
Valla bende gebelik yoksa Predictor yalancı pozitif verdiİkisi de iyi markalar diye biliyorum. Yani ben de hiç kuruma vs çıkarmadılar. Zaten beta sağlıklıysa çok hızlı artıyor. Farklı markalar da olsa koyulaşma net gözükür diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?