Evet evet daha erken yapmak bile bile negatif görmek olacakEvet bence sen bu pazara kadar bekle yapacaksan da
12 değil 18 ama bende dahil olabilirmiyimMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelim mi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşAllah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda buluşalım
Hoşbuldum ben bu ay klomen de kullandım hayırlısı heyecanla bekliyorızHosgeldinnnn tabiki
Geçen ay ben de kullanmıştım bu ay da etkisi devam eder diyorlar gorecegizHoşbuldum ben bu ay klomen de kullandım hayırlısı heyecanla bekliyorız
Ne zamandır bekliyorsunız çocukGeçen ay ben de kullanmıştım bu ay da etkisi devam eder diyorlar gorecegiz
Yani 10 aydır falan korunmuyoruz canım ana tabi tam düzenli olmadıNe zamandır bekliyorsunız çocuk
3 buçuk yıldır bekliyoruzYani 10 aydır falan korunmuyoruz canım ana tabi tam düzenli olmadısiz
yerleşme olabilir miKizlar ben eleniyorum pembe lekelenme gordum bu gece… geliyor gelmekte olan
Yaaa gerçekten miKizlar ben eleniyorum pembe lekelenme gordum bu gece… geliyor gelmekte olan
Günaydın ustteki predictor early alttaki prodoctorİki farklı marka testte de çıkmış bence var inşallah koyulaşır sağlıkla ilerler
Bugunku testlerim usteki predictor early alttaki prodoctorAyyy innovitanın aynı testi bende de var, çok şiddetli bel ağrım var benim de şu an. Bu testleri ovülasyondan kaç gün sonra yaptınız acaba
Bugunku testlerim usteki predictor early alttaki prodoctorVar görünüyor
Hayırlı uğurlu olsun canım. TebriklerBugunku testlerim usteki predictor early alttaki prodoctor
Durumlar nasıl kuzum?Kizlar ben eleniyorum pembe lekelenme gordum bu gece… geliyor gelmekte olan
Hayırlı uğurlu olsun canım. Tebrikler
İnşallah bu ay o aydır3 buçuk yıldır bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?