- 29 Ağustos 2014
- 5.128
- 17.409
- 448
- 33
Ekimden beri deniyoruz 7-8 ay oldu iste, pcos var bende nisanda klomen kullandim olmamaisti bu ay dogal deneyelim dedik antibiyotik kullanmam gerekti crp enfeskyoon vardi ateaim cikmisti adet doneminde, adet bitince iyilestim doktor enfeksiyon yok dedi sonra ovulasyon testi takip ettim kilom fazla 96 dan 88 e indim saglikli beslenip egzersiz yapiyorum her gun yarim saat bir saat yuruyorum ozellikle yunurtlama oncesi bir saat yurudum gunluk, omega d vitamini inostotol takviye aldim, seker ve tiroid ilacim da var.
Yumurtlamam kist oluyordu ocakta martta dongum duzenliydi hep ama denemeye baslayinca bozulmustu
Belirtilerim 25 mayis catlama 8 haziran bat.
31 mayis 2 haziran arasi asiri bel agrisi, 2 hazirandan beri kasik agrisi ve gogus acimasi basladi akintim sulu ara ara yumurtlama gibi
Allah isteyen herkese nasip etsin bana da saglikli hayirli ilerleme nasip etsin inşallah
Benim akıntı var ama kremsi yani şeffaf değil belirtiden saymıyorum onu normalde yerleşme ağrısı farklı oluyor bel ağrısı vs diye düşünüyorumBenim de öyle akıntı falan yok
Yani benim hiç akıntım olmaz zaten kendimi dinlersem her yerim ağrıyorBenim akıntı var ama kremsi yani şeffaf değil belirtiden saymıyorum onu normalde yerleşme ağrısı farklı oluyor bel ağrısı vs diye düşünüyorum
Üfff zaman geçseydiYani benim hiç akıntım olmaz zaten kendimi dinlersem her yerim ağrıyor
Kızlar 5 gün önce yani bata tam 10 gün varken göğüslerimde acı ve hassasiyet hissettim ki normalde reglden 10 gün önce hiç olmamıştı. Ben regl günüm yaklaştıkça daha da artacağını düşündüm ama aksine bugün neredeyse tamamen geçti gibi bu durumda hamile olma şansım yok dimi çünkü günden güne artması gerekirdi hassasiyetin
İnşallahÜfff zaman geçseydiinşallah hepimizde vardır da şurada hep beraber seviniriz
Amin inşallah cok teşekkür ederimAllah emeklerinizin karsiligini vermis guzel guzel kucaginiza alin insallah cok sevindim adiniza
Ayy çok az kalmışSelam kızçeler2 gündür azcıkta olsa bi kasık ağrım falan vardı umudum vardı bugün hiçbiri yok adete kaldı 5 gün… gebelik testi yapmamak için birazdan ovülasyon testi yapıp kendimi oyalıcam
Evettttt baya az kaldı..Ayy çok az kalmışben 10 haziranda yapmaya kararliyim
Evet ben de rüyamda hep hamileyimEvettttt baya az kaldı..bu gece rüyamda testim pozitif çıkıyordu nasıl mutluydum uyanınca çok üzüldüm bilinçaltıma işlemiş artık
Rüyalarımız gerçek olsun artıkEvet ben de rüyamda hep hamileyimovulasyon nasıl çıkacak bir bak bakalim
Bana da atRüyalarımız gerçek olsun artıkşimdi yapıcam kuzum bakalım..
Evet buraya da at bari bizde oyalanalımRüyalarımız gerçek olsun artıkşimdi yapıcam kuzum bakalım..
Canım aynen öyle birdaha tövbecanim sen de test yapmissin galiba negatif hic uzulme bizim hatamiz erkenden bu testlere guvenmek olsu bir daha tovbe ne parami ne zamanimi harcamam bunlaraa
Kızlar gördüğünüz gibi yok denecek kadar silik.. Kendimi oyalayım derken daha çok canımı sıktımBana da at
Canım sorma hiç çok kötü bir özellik Allah sana da sabır versinYeminle anladım. Eşim kova aşırı sabırsız. Birşey olacaksa şimdi olmalı aslaa beklemeye tahammülü yoktur. Bekle deyince kafayı yer bana da yarayı yedirir
Nolcak bu sabırsızlığımız yaKızlar gördüğünüz gibi yok denecek kadar silik.. Kendimi oyalayım derken daha çok canımı sıktımAllah bana akıl fikir versin
Peki bizim eşimle ikimizin de kova olması …Canım sorma hiç çok kötü bir özellik Allah sana da sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?