Biz ne zaman yapcaz ya valla her gün test yapasim geliyor benimTest daha kurumadan ıslak şekilde bu çizgi çıktıysa ihtimali var.
Chatgpt dediki eğer test çubuğu hâlâ islaksa çıkan çizgi kuruma çizgisi değil. Kuruma çizgisi diye bahsedilen konu çubuğun tamamen kurumasından sonra çıkan çizgidir
Biz ne zaman yapcaz ya valla her gün test yapasim geliyor benim
Adet takvimi için kullandığınız uygulamalar hangisi
2 gün sonra tekrar yapayım bari :) biraz gerginim
Ekimden beri deniyoruz 7-8 ay oldu iste, pcos var bende nisanda klomen kullandim olmamaisti bu ay dogal deneyelim dedik antibiyotik kullanmam gerekti crp enfeskyoon vardi ateaim cikmisti adet doneminde, adet bitince iyilestim doktor enfeksiyon yok dedi sonra ovulasyon testi takip ettim kilom fazla 96 dan 88 e indim saglikli beslenip egzersiz yapiyorum her gun yarim saat bir saat yuruyorum ozellikle yunurtlama oncesi bir saat yurudum gunluk, omega d vitamini inostotol takviye aldim, seker ve tiroid ilacim da var.Kac aydir deniyodunuz canim belirtiler nelerdi bize bi siralarsan
Valla bir geriinlik var kasıklarımda ozwllikle solda bugün bel ağrım var ben mi uyduruyorum gerçek mi gorcezDayanamadım dün yaptım negatifi gördüm oturdum aşağı. Son bir testim kaldı 9 haziranda yapicam. Trendyoldan sipariş ettiğim testler 2 haftaya anca gelir
Kaç gününüz varBenim de içim içimi yiyor ya bugün tuvalette pembemsi leke gördüm daha da gelmedi ama
Geçen ay 8 inde olmuştum. Bazen 28 günde bir bazen 30 günde bir bazen 35 i buluyor.Kaç gününüz var
Boş gebelik ile sağlıklı gebelik farkı var mıydı. Ben bi kere boş gebelik geçirdim. Şuan 5 inci haftadayım ve endişeliyim.Zaten anlamıyorsun ki ben bi kere boş gebelik yaşadım inanmıyodum güzel düşün güzel olsunnn
Icerigi nasil acaba. Bende ayni bundan siparis verdim ilk defa bundan aliyorum. Mor kapaklimiAyh benim de şimdi geldi kargom kendimi çok zor tutuyorum
Benim kanamam lekelenmem oldu öteki türlü normalde anlamazdım doktor zaten kese boş dedi sonra da düştü ama bütün belirtileri yaşadım üzgünüm ki şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 5 haftalıktı leke ve reglden fazla kanama oldu ağrım yok şükür bunda bile belirti hep yaşadım yaniBoş gebelik ile sağlıklı gebelik farkı var mıydı. Ben bi kere boş gebelik geçirdim. Şuan 5 inci haftadayım ve endişeliyim.
Nasilsin simdiBenim kanamam lekelenmem oldu öteki türlü normalde anlamazdım doktor zaten kese boş dedi sonra da düştü ama bütün belirtileri yaşadım üzgünüm ki şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 5 haftalıktı leke ve reglden fazla kanama oldu ağrım yok şükür bunda bile belirti hep yaşadım yani
Benimde ya kendimi zor tutuyorum zaten belirti de yok daBiz ne zaman yapcaz ya valla her gün test yapasim geliyor benim
Benim de öyle akıntı falan yokBenimde ya kendimi zor tutuyorum zaten belirti de yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?