Allahım sağlıkla nasip etsin çok çok geçmiş olsun çiçeğim benimToparlamaya çalışıyorum kendimi canım kanamam çok beni o mahvediyor
Nasıl unutuyosunuz yaBu uygulamalar herkes için uygun olmayabilir yumurtlama açısından kimi erken yumurtlar kimi geç. Ama benim gibi sürekli adet tarihini unutanlar için bence gayet iyi
Benim daha 12 gün var of of çatlıycam meraktanAyhh ne zaman yapacaz testleriiiii beklemek çok zorrr
Valla bazen unutuyorum bilmiyorum o uygulamaya bakınca aa bu zaman olmuşum diyorumNasıl unutuyosunuz ya
Ay benim aklımdan çıkmaz hiçValla bazen unutuyorum bilmiyorum o uygulamaya bakınca aa bu zaman olmuşum diyorumhatta doktorum kızmıştı bana bu yüzden bebek düşünen biri nasıl adet tarihini unutur diye hahah gerçi bu ay ovülasyon takibi yaptığım için unutmam mümkün değil pek
Aslında keşke tamamen unutsak belki o zaman olur bence çok taktığımız için olmuyorAy benim aklımdan çıkmaz hiç
Öyle ama adeti mecbur takip etmek zorundayız sadece bebek için düşünme kadin sağlığı için önemliAslında keşke tamamen unutsak belki o zaman olur bence çok taktığımız için olmuyor
Biz ne zaman başlıyoruz test yapmaya yaÖyle ama adeti mecbur takip etmek zorundayız sadece bebek için düşünme kadin sağlığı için önemli
Ev şampiyonlar ligi gibiAman allahım
Güzel düşün senin olmuştur inşallahEv şampiyonlar ligi gibibu ay hamile kalmayı becerebildiysem çocuk da kova
Bende 8inde denerim bi10unda basliycam ben varsa iki gün kala çıkması lazım zaten silik bile yoksa olmamış demektir
İki gün kala çıkmayıp regl günü çıkan çok insan var bence acele etmeyin. Benim bile gecikmenin 4. günü olmasına rağmen acayip silik çıkmıştı iki gebeliğimde de hemde10unda basliycam ben varsa iki gün kala çıkması lazım zaten silik bile yoksa olmamış demektir
testle ovulasyon takibi yapmadim geçen ay 12 mayis da olmustum 2 ayda 1 öne geliyor takvimim programı ile takip ediyorum reglimi 8 haziran gösteriyor çoğunlukla doğru cikiyorO nasil oluyormus ovulasyon ve son regl tarihin ne?
Ama yumurtlama günümü biliyorum bu ihtimal benim için çok zorİki gün kala çıkmayıp regl günü çıkan çok insan var bence acele etmeyin. Benim bile gecikmenin 4. günü olmasına rağmen acayip silik çıkmıştı iki gebeliğimde de hemde
Ayyyy amiiiin hepimizin olsun , sen sanki bana yakın bir yerdesin ya il olarakGüzel düşün senin olmuştur inşallah
Artık sonra evde naparsınız bilemiyorum tabi
Bitlisteyim ben canım senAyyyy amiiiin hepimizin olsun , sen sanki bana yakın bir yerdesin ya il olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?