- 6 Şubat 2022
- 288
- 156
- 53
- 31
Koca 1 ayı sanki sadece test gününü görmek için yaşıyor gibiyim ben. Kendimize eziyet yaa vallaNolcak bu sabırsızlığımız ya
Ben de öyleyim inan bu çok sabırlı halim şimdiye ben başlardım yumurtlama günündenKoca 1 ayı sanki sadece test gününü görmek için yaşıyor gibiyim ben. Kendimize eziyet yaa valla
Ah bi bilsen neler çektimCanım sorma hiç çok kötü bir özellik Allah sana da sabır versin
Bugün doktor beta bakar diye umut ettim ama almadı kan yaAh bi bilsen neler çektim
Ben allahtan türkiyede değilim şuan yoksa evi test doldurup çoktan başlamıştım yapmayaBen de öyleyim inan bu çok sabırlı halim şimdiye ben başlardım yumurtlama günündençok kötü bir şey ya varsa pat diye çıkıyor zaten yani
Çok sıkıntı nolcaz böyle bilmem yaBen allahtan türkiyede değilim şuan yoksa evi test doldurup çoktan başlamıştım yapmayaben de öyleyim yani. Ama kuveytte yaşıyorum bi süredir iş sebebiyle burda çok test alabilme imkanım yok. Olsa ohhoooo…
Bence daha iyi çok erken şuanBugün doktor beta bakar diye umut ettim ama almadı kan ya
Laboquick bende geçen ay yarım saat sonra kuruma çıkarmıştıSizce kuruma çizgisi mi yarım saat sonra çıktı
Tekrarlayın bence yinedeSizce kuruma çizgisi mi yarım saat sonra çıktı
Tekrarlayın bence
Reglim çok düzensiz sat 11 Mayıs ort. 30 gün döngüm olsaydı çıkardı diye düşünüyorum sizce?Tekrarlayın bence yinede
Yani regliden sonra hemen yumurtlama gördüyseniz ancak o şekilde vardır takibini yapmış mıydınızReglim çok düzensiz sat 11 Mayıs ort. 30 gün döngüm olsaydı çıkardı diye düşünüyorum sizce?
Toparlamaya çalışıyorum kendimi canım kanamam çok beni o mahvediyorNasilsin simdi
Hayır hiç ovülasyon kullanmadım günaşırı şekilde değerlendiriyoruz 8 aydır deniyoruzYani regliden sonra hemen yumurtlama gördüyseniz ancak o şekilde vardır takibini yapmış mıydınız
Buda mantıkklı bir yöntem. Bence tekrar bir test ile tekrarlayın hemen yumurtlama olduysa ihtimal varHayır hiç ovülasyon kullanmadım günaşırı şekilde değerlendiriyoruz 8 aydır deniyoruz
InșAllah pozitif cikarBende dayanamadım gittim kan verdim bakalım 30-45 dk sonra falan çıkar sonuç
Evime yakın özel tıp merkezi vardı orda yaptırdım 340 tlInșAllah pozitif cikar
Siz hcg ucretli mi yaptiriyorsunuz?
Bizde devlet hastanesinde yapilmiyor ozel klinikte 400 tl
Bu uygulamalar herkes için uygun olmayabilir yumurtlama açısından kimi erken yumurtlar kimi geç. Ama benim gibi sürekli adet tarihini unutanlar için bence gayet iyiCanım onlar hiç güvenilir değil ki sen de kullanma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?