Benimkide 1 yildir bekliyorum 3 defa ovulasyon testiyle denedim olmadi iki ay doktor kontrolune ve ilac kullanimina ara verdim gecen ay olmadi bu ay bat 16 bekliyorumMerhaba kızlar 1 buçuk senedir çocuk planlıyoruz ama hiçbir şekilde hamile kalamadım. 2 aydır ovü. Testi kullanıyorum 13. Ve 14. Günler pik 15.gün çatladı isteyene testimi de atabilirim bata son 4 gün heyecanlı bekleyiş başladı. Sizin bat ne zaman ve belirtileriniz var mı gelin beraber bekleyim
Doktor ne dedi canım bir sıkıntı varmıymış yoksa sebepsiz infertilite felan mı. Hadi inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize peki belirtin varmı hiçBenimkide 1 yildir bekliyorum 3 defa ovulasyon testiyle denedim olmadi iki ay doktor kontrolune ve ilac kullanimina ara verdim gecen ay olmadi bu ay bat 16 bekliyorum
Bende tam iki yıldır ciddi anlamda istiyorum.Merhaba kızlar 1 buçuk senedir çocuk planlıyoruz ama hiçbir şekilde hamile kalamadım. 2 aydır ovü. Testi kullanıyorum 13. Ve 14. Günler pik 15.gün çatladı isteyene testimi de atabilirim bata son 4 gün heyecanlı bekleyiş başladı. Sizin bat ne zaman ve belirtileriniz var mı gelin beraber bekleyim
Hayırlısı ile Rabbım gönlümüzdekini hayırlı eylesin sağlıcakla gelsin bebiişlerimizBende tam iki yıldır ciddi anlamda istiyorum.
ama olmuyor.hemen hemen bütün böyle başlıklı konulara yazıyorum.belki biri uğur getirir diye, inşallah hamilesindir
Amin inşallah.14 Ekim 4 senedir evliyim ilk yıl neyime güvenip korunduysam( ben pat diye olur sanmıştımHayırlısı ile Rabbım gönlümüzdekini hayırlı eylesin sağlıcakla gelsin bebiişlerimizBenim 3 yaşında oğlum var o da 1 sene sonra olmuştu şimdide 1 buçuk sene oldu ama gelen giden yok senin bat ne zaman canım inşAllah hepsine hamileyim diye haber verirsin
İnşAllahAmin inşallah.14 Ekim 4 senedir evliyim ilk yıl neyime güvenip korunduysam( ben pat diye olur sanmıştım) çoğunluğu öyle oluyor cunki.) Hepimize uğur getirsin topigin inşallah
Sorun yok dedi esimde bende butun testlerimizi yaptik benim sadece gelecek ay rahim filmim cekilecek insallah ona gerek kalmadan bu ay kalirim.Doktor ne dedi canım bir sıkıntı varmıymış yoksa sebepsiz infertilite felan mı. Hadi inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize peki belirtin varmı hiç
Bizde 1 senedir istiyoruz. Benim batda 13 ü. Hadi birlikte bekleyelim.Merhaba kızlar 1 buçuk senedir çocuk planlıyoruz ama hiçbir şekilde hamile kalamadım. 2 aydır ovü. Testi kullanıyorum 13. Ve 14. Günler pik 15.gün çatladı isteyene testimi de atabilirim bata son 4 gün heyecanlı bekleyiş başladı. Sizin bat ne zaman ve belirtileriniz var mı gelin beraber bekleyim
Belirtilerim her ay oldugu gibi bu ay da var mide bulantim oluyor bugun diger aylardan farkli rahim kisminda kasilma oldu ayakta duramadim uzandim ozellikle batmam oluyor insallah hamilelikle sonuclanir hepimizin ki. Sizin belirtiler nelerdir 1 yildir sizinki neden olmadi ozel degilse anlatabilir misinizDoktor ne dedi canım bir sıkıntı varmıymış yoksa sebepsiz infertilite felan mı. Hadi inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize peki belirtin varmı hiç
İnşAllah ama rahim filmi ilede çok hamile kalan varSorun yok dedi esimde bende butun testlerimizi yaptik benim sadece gelecek ay rahim filmim cekilecek insallah ona gerek kalmadan bu ay kalirim.
Geçen ay hormon testi vermeye gittim fsh değerim bir tık yüksek çıktı yani üst sınır 10 muş benimki 11 çıktı ama doktor engel değil değerlern normal amh testide istedi ama yakınımdaki hiçbir hastane yapmıypr 2 saatlik uzaklıktaki eğitim araştıema hastanesinde var onada kendim gidemiyorum eşimin izin almasını bekliyorumBelirtilerim her ay oldugu gibi bu ay da var mide bulantim oluyor bugun diger aylardan farkli rahim kisminda kasilma oldu ayakta duramadim uzandim ozellikle batmam oluyor insallah hamilelikle sonuclanir hepimizin ki. Sizin belirtiler nelerdir 1 yildir sizinki neden olmadi ozel degilse anlatabilir misiniz
Hoşgeldin canım birbirimize uğurlu geliriz inşallahBizde 1 senedir istiyoruz. Benim batda 13 ü. Hadi birlikte bekleyelim.
Selam test yaptınız mı benim de 13ü ve dün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu bugün yapmadımBizde 1 senedir istiyoruz. Benim batda 13 ü. Hadi birlikte bekleyelim.
Bende 7 aydır istiyordum 2. Ovülasyon testi denemem bu ay bat 13 ü heyecanla bekliyorum ama kasık ağrım var regl olacak gibi ve beyaz akıntım. İnşaallah hepimiz hamiş kalırızMerhaba kızlar 1 buçuk senedir çocuk planlıyoruz ama hiçbir şekilde hamile kalamadım. 2 aydır ovü. Testi kullanıyorum 13. Ve 14. Günler pik 15.gün çatladı isteyene testimi de atabilirim bata son 4 gün heyecanlı bekleyiş başladı. Sizin bat ne zaman ve belirtileriniz var mı gelin beraber bekleyim
Benim de yumurtlamaya göre bat 13ü ama yapmadım çünkü negatife o kadar alıştım kiSelam test yaptınız mı benim de 13ü ve dün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu bugün yapmadım
HoşgeldinizBende 7 aydır istiyordum 2. Ovülasyon testi denemem bu ay bat 13 ü heyecanla bekliyorum ama kasık ağrım var regl olacak gibi ve beyaz akıntım. İnşaallah hepimiz hamiş kalırız
Ben çatlamaya göre saydım canım 29unda çatladı benim. Valla benim de ovü ile 3üncü ayım bu ay ben de negatife hazırladım kendimi olsa çıkardı diyom dünBenim de yumurtlamaya göre bat 13ü ama yapmadım çünkü negatife o kadar alıştım ki
Bende keci boynuzj suyu kaynatip verdim kendim icin corek otu bal karisimini 2 ay yaptim polen 1 ay ictim 2 ay da hic birsey kullanmadan devam etmek istedim bu yaptiklarimdan ne yazik ki sonuc almadimGeçen ay hormon testi vermeye gittim fsh değerim bir tık yüksek çıktı yani üst sınır 10 muş benimki 11 çıktı ama doktor engel değil değerlern normal amh testide istedi ama yakınımdaki hiçbir hastane yapmıypr 2 saatlik uzaklıktaki eğitim araştıema hastanesinde var onada kendim gidemiyorum eşimin izin almasını bekliyorumyada istanbula annemin yanına gideceğim orda bir hastaeye gider baktırırım birde eşimden sperm örneği istedi ama eşim yanaşmıyor kesin bende sorun baktırmaya gerek yok dedi bende ona keçiboynuzu özü aldırdım sabah akşam yediriyoeum kendimde bal polen propolis karışımı yapıp ona başladım adet olursamda aslan pençesi kürüne başlayacağım bakalım inşallah gerek kalmaz
Ben ilk zamanlar bütün belirtileri yaşadım psikolojik olarak sonra negatifleri görünce artık kendimi dinlemiyorum hiç kasık batıyosa aman bu kadarcıktan çocuk mu olur diyom karnım mı agrıyo amaan diyom her zaman olan şey akıntı mı geldi amaan bu kadarcık akıntıdan olmaz diyomHoşgeldinizbenimde sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrı ve göğüsüm dokununca acıyor ama akıntı azaldı benim geçen aylarda adete hep 3 4 gün kala akıntım artar hatta sümüksü derler ya öyle olurdu o yüzden akıntı olsa bile belirtiden saymam sanırım. İnsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?