- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Al benden de o kadar her ay umut etmekten tersini dusunuyorumBen ilk zamanlar bütün belirtileri yaşadım psikolojik olarak sonra negatifleri görünce artık kendimi dinlemiyorum hiç kasık batıyosa aman bu kadarcıktan çocuk mu olur diyom karnım mı agrıyo amaan diyom her zaman olan şey akıntı mı geldi amaan bu kadarcık akıntıdan olmaz diyomeğer hamileysem inanmam için biyerde düşüp bayılmam lazım artık hahaaha yoksa inanmam
Bence bendeki adet belirtisi zaten kasıklarıma ağrı girince çok ağrıyor. Ve geçenlerde ovülasyon denedim hamilelikte ikinci çizgi koyu çıkıyormuş bende çıkmadı bileHoşgeldinizbenimde sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrı ve göğüsüm dokununca acıyor ama akıntı azaldı benim geçen aylarda adete hep 3 4 gün kala akıntım artar hatta sümüksü derler ya öyle olurdu o yüzden akıntı olsa bile belirtiden saymam sanırım. İnsallah canım
Benimde 29 u çatlama 28 pic :) ama tutmadı tahminen sebebi ne olabilir ki acaba anlayamıyorumBen çatlamaya göre saydım canım 29unda çatladı benim. Valla benim de ovü ile 3üncü ayım bu ay ben de negatife hazırladım kendimi olsa çıkardı diyom dün
Ama o değişiyorki çıkmayanda var yani silik çıkıp hamile olduğunu öğrenenler yada koyu çıkıp hasta olanlar ovülasyona göre sonuca varmaya çalışmayın derimBence bendeki adet belirtisi zaten kasıklarıma ağrı girince çok ağrıyor. Ve geçenlerde ovülasyon denedim hamilelikte ikinci çizgi koyu çıkıyormuş bende çıkmadı bile1 yıla kadar dokyora da gitmek istemiyorum kısmet
Çıkmaya da biliyormuş 17. Gün tavsiye ediyorlarda zaten yumurtlamadan 14 gün sonra bat geliyorBen çatlamaya göre saydım canım 29unda çatladı benim. Valla benim de ovü ile 3üncü ayım bu ay ben de negatife hazırladım kendimi olsa çıkardı diyom dün
Bende öyleyim test alıp yapmadım çünkü hep negatif görünce insan pozitif göremeyeceğini düşünüyorBen ilk zamanlar bütün belirtileri yaşadım psikolojik olarak sonra negatifleri görünce artık kendimi dinlemiyorum hiç kasık batıyosa aman bu kadarcıktan çocuk mu olur diyom karnım mı agrıyo amaan diyom her zaman olan şey akıntı mı geldi amaan bu kadarcık akıntıdan olmaz diyomeğer hamileysem inanmam için biyerde düşüp bayılmam lazım artık hahaaha yoksa inanmam
Tutmadıgından yüzdeyüz emin misin peki ☹ son gün pozitif olan bile var yaa üzülme batı bekle bence ben test yaptığıma pişmanım keşke kırmızıları bekleseydim diyorum he ben de tutmadı diyorum çünkü içime öyle doğuyorBenimde 29 u çatlama 28 pic :) ama tutmadı tahminen sebebi ne olabilir ki acaba anlayamıyorum
Gerçi geçen ay ovülasyon yaptım bata 2 kala iki çizgi de kopkoyu kesin hamileyim dedim bekleyim dedim regl oldum.Ama o değişiyorki çıkmayanda var yani silik çıkıp hamile olduğunu öğrenenler yada koyu çıkıp hasta olanlar ovülasyona göre sonuca varmaya çalışmayın derim
Yüzde doksan diyeyim. Çünkü kasığıma kramp giriyor ama regl sancısı yani çocuk da öyle ağrı olacağını sanmıyorum ben geliyorum diyor bat:) akıntım var birde beyaz. Sadece bunlarda regl belirtisi.Tutmadıgından yüzdeyüz emin misin peki ☹ son gün pozitif olan bile var yaa üzülme batı bekle bence ben test yaptığıma pişmanım keşke kırmızıları bekleseydim diyorum he ben de tutmadı diyorum çünkü içime öyle doğuyor
Gerçekten öyleeeeAl benden de o kadar her ay umut etmekten tersini dusunuyorum
Ay aynen öyle 3gün gecikse zaten kesin hamileyim derimÇıkmaya da biliyormuş 17. Gün tavsiye ediyorlarda zaten yumurtlamadan 14 gün sonra bat geliyor
Benim fsh yüksek çıktığı için araştırıp aslan pençesi otunu buldum ona göre kullanacağım ama aslan pençesinin bütün hormonları düzenleyici etksi varmış birde sorunun yoksa ibrahim saraçoğlunun hamile kalmayı kolaylaştıran incir kürü var bi bak istersenBende keci boynuzj suyu kaynatip verdim kendim icin corek otu bal karisimini 2 ay yaptim polen 1 ay ictim 2 ay da hic birsey kullanmadan devam etmek istedim bu yaptiklarimdan ne yazik ki sonuc almadim
Of offf aynıları bende de varrr dün test negatif olunca diyorumki tamam bu regl belirtisii bebe falan yokYüzde doksan diyeyim. Çünkü kasığıma kramp giriyor ama regl sancısı yani çocuk da öyle ağrı olacağını sanmıyorum ben geliyorum diyor bat:) akıntım var birde beyaz. Sadece bunlarda regl belirtisi.
İnşallah tutmuştur. Ben artık gebelik testi yapmıyorum. Negatif görünce hayal kırıklığı çok oluyor. Ama daha idrar da çıkması için çok erken bence eğer gecikirse 1 gün ya da bat günü daha kesin sonuç oluyor diyorlar.Tutmadıgından yüzdeyüz emin misin peki ☹ son gün pozitif olan bile var yaa üzülme batı bekle bence ben test yaptığıma pişmanım keşke kırmızıları bekleseydim diyorum he ben de tutmadı diyorum çünkü içime öyle doğuyor
Ben ilk zamanlar bütün belirtileri yaşadım psikolojik olarak sonra negatifleri görünce artık kendimi dinlemiyorum hiç kasık batıyosa aman bu kadarcıktan çocuk mu olur diyom karnım mı agrıyo amaan diyom her zaman olan şey akıntı mı geldi amaan bu kadarcık akıntıdan olmaz diyomeğer hamileysem inanmam için biyerde düşüp bayılmam lazım artık hahaaha yoksa inanmam
Ama canımcım erken gebelik yaptım ya ☹☹ kaset yapsam bi umudum olurdu☹ yine de Rabbimden umut kesilmez elbet bir gün olacakİnşallah tutmuştur. Ben artık gebelik testi yapmıyorum. Negatif görünce hayal kırıklığı çok oluyor. Ama daha idrar da çıkması için çok erken bence eğer gecikirse 1 gün ya da bat günü daha kesin sonuç oluyor diyorlar.
Ahahahahaah çok tatlısınBende bazen diyorum yok ya oluyordu bu felan bende oğlumda başım acayip dönüp düşmüştüm eşim tuttu böyle 10 sn felan yerimde titredim hiçbir şey göremedim sonra hamilr olduğumu öğrendim şimdide zorla başımı döndürmeye çalışıyorum birde kalkıyorum bakim dönüyormu felan diye
Bak işte gördün müGerçi geçen ay ovülasyon yaptım bata 2 kala iki çizgi de kopkoyu kesin hamileyim dedim bekleyim dedim regl oldum.
Erken gebelik testü ise olabilir o zamanAma canımcım erken gebelik yaptım ya ☹☹ kaset yapsam bi umudum olurdu☹ yine de Rabbimden umut kesilmez elbet bir gün olacak
Hiç bir belirtm yokİnşAllahgünlerimiz aynı benimde ya 13 ya 14 belirtilerin varmı hiç
Evet ben de garanticiyim malesef hep erken gebelik yaptım diğer aylar da hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı namıssızErken gebelik testü ise olabilir o zamanbende hep erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı diğer aylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?