Ahahha inşAllah tatlım sesli güldümAhahahahaah çok tatlısın
İnşaAllah döner bir an önce kızgüzel haberleri alırsın canım
Senin bat ne zamandı test yaptın mı benim 13ü dün yaptım negatifff
İnşAllah dersin ki Allah Allah hiçbir belirtimde yoktu aslındaHiç bir belirtm yok
Benim de 29u çatladı kuzum dün negatif geldi erken gebelikte. Umudum uçtu gitti son dakka mucize olmazsaAhahha inşAllah tatlım sesli güldüminşallah hepimiz alırız benim 13 ve 14. Gün pikti 15.gün çatladı yani ayın 28 29 30 u bugün çatlama sonrası 10.gün test yapmadım bekliyorum daha erken bence canım
İnşAllah canım Allahtan ümit kesilmez ol der ve olur nasıl olduğuna sen bile şaşırırsınBenim de 29u çatladı kuzum dün negatif geldi erken gebelikte. Umudum uçtu gitti son dakka mucize olmazsainşaAllah mucizeler bizleri bulsun tüm kızlar dualarım sizinle bu ay
İnşallah canım senin var mı peki belirtiİnşAllah dersin ki Allah Allah hiçbir belirtimde yoktu aslında
Rabbim hepimizi şaşırtsınİnşAllah canım Allahtan ümit kesilmez ol der ve olur nasıl olduğuna sen bile şaşırırsın
Belirti arasam çoookkkİnşallah canım senin var mı peki belirti
Kız Allah seniRabbim hepimizi şaşırtsın
Bu konuda tabiki Allahım sen bizi doğru yoldan şaşırtma ya Rabbim yanlış dua etmiş olmim
Bak işte gördün müdemekki adetine yakın yumurtladın banada oldu bir kere 5 gün kala kopkoyu çıkyı sonra baktım silikleşmiş ondan sonra anladımki 2.kez yumurtluyorum çatlamayı görene kadar bende hamilemiyim acaba demişt
Bende de öyle çift çizgiyi silik çizgiyi gördüğüm tek yer ovülasyon:)Evet ben de garanticiyim malesef hep erken gebelik yaptım diğer aylar da hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı namıssız
Öff ben de öyle onu görünce mutlu oluyomBende de öyle çift çizgiyi silik çizgiyi gördüğüm tek yer ovülasyon:)
Al bendende o kadarBende de öyle çift çizgiyi silik çizgiyi gördüğüm tek yer ovülasyon:)
Ay çok şükür ovülasyonda çift çizgi göremeyen yada çatlamayan arkadaşlarımozda var kızlar rabbim herkese kolaylık, sabır ve sağlık versin zor yani bu süreçler yıpranıyor insanÖff ben de öyle onu görünce mutlu oluyom
Amiiin canımAy çok şükür ovülasyonda çift çizgi göremeyen yada çatlamayan arkadaşlarımozda var kızlar rabbim herkese kolaylık, sabır ve sağlık versin zor yani bu süreçler yıpranıyor insan
Belirtiler şahane olucak bu kez inşallahBelirti arasam çoookkkyani mesela hamile olanlar şu belirtim vardı bu belirtim vardı diye anlatıyorlar ya hepimiz az çok biliyoruzdur çoğu var bende şuan göğüsümü elleyince acıyor belim ağrıyor sağ kasığımdan bacağıma inen bir ağrı var midem arada bulanıyor karnım şiş gazım var bir tek akıntı dün mü ne kesildi işte sadece ıslaklıl oluyor
SelamSelam test yaptınız mı benim de 13ü ve dün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu bugün yapmadım
1 buçuk yıl olmayınca insan ümitlenemiyor artık canım yani bazen şey diyorum geçen adetiimde bu olmamıştı Allah Allah demekki bu adet böyle olacak felan aaa bu yoktu gebelil belirtisi olabilirmi diyr düşünemiyorum artıkBelirtiler şahane olucak bu kez inşallah
Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenenlerde var burdaBenim de hafif hafif batmalar var kasıklarımda. Başka da bir belirti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?