Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

Büyük ihtimal tekrarlarim ama regliye kadar da düşünmek istemiyorum artık dicem de aklım sürekli reglide olacak bekleyeyim bi iki üç gün sonra zaten regli olucaksam da lekelenmem başlar
Aman çok kötü ya bende al piki değerlendirdim dün çatladı ay var mı yok mu diye düşünüyorum kendimi gezmeye tozmaya falan vermem lazim yoksa sürekli düşüneceğim ya bir hafta sonrada stoklu hamilelik testim var yapsam mı yapmasam mi diye onu düşünmeye başlarım
Yani kendini en iyi haliyle sen bilirsin gözlemle biraz

Gerçekten düşündükçe iyice stres oluyor ya başka birşeye de kendimi veremiyorum bende şuan yarın test alsam mı almasam mi diye düşünceler deyim gözlemledikce belirti buluyorum biraz bekleyim en iyisi

Gerçekten düşündükçe iyice stres oluyor ya başka birşeye de kendimi veremiyorum bende şuan yarın test alsam mı almasam mi diye düşünceler deyim gözlemledikce belirti buluyorum biraz bekleyim en iyisi
Bekle bekle bari iki gün geçsin

Amin inşallah rabbim hepimize bu ay hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Arkadaşlar bir şey soracağım bunları ne diye alıyorsunuz eczaneden mi alıyorsunuz ve her gün mü yapıyorsunuz adetten sonra her gün koyu çizgi gördüğünüz zaman mı ilişkiye giriyorsunuz sadece yumurtlama olmadığı sürece de çizgi çıkmıyor mu

Ovülasyon testini diyorsunuz eczaneden yada internetten alabiliyorsunuz. Yumurtlamanızı olduğunda test çizgisi ya kontrol çizgisi ile aynı olur yada daha koyu o zaman yumurtladığımızı anlıyorum pikten sonra silikleştiğinde çatladığını anlıyoruz o dönemler kıymetli hamile kalma şansı yüksek oluyor ve değerlendiriyoruz. Normalde de silik çıkıyor ama çok açık renklerde sonuçta lh hep var ama düşük oluyor yumurtlamada yükseliyor. Reglden sonra kullanılıyor regl biter bitmez başlayan da oluyor 10 gün geçince başlayan da bende bu ay regl sonrası 8. Gün yapmaya başladım 17.-18. günde pik gördüm. O yüzden 10. günde falan başlamak mantıklısı başta günde bir kere yaptım ama 14 itibari ile gün içinde iki hatta bazen üç kere çünkü öğlen çıkan pik değilken akşam üzeri çıkan pik olma ihtimali olabilir. Koyulaşma gördüyseniz net 3 kere yaptım devam ediyor mu diye takip etmek için. Günün belli saat aralıklarında yapılıyor yoksa doğru sonuç vermeyebiliyor misal sabah ilk idrar ile doğru sonuç alamadım ilk idrardan sonra öğlen saatlerinde sonra 3-4 civarı birde akşam 8 olmadan zaten kullanım kılavuzunda da bu saat aralıkları yazıyor yapmadan önce sıvı tüketimini biraz sınırlıyoruz konsantre olması için hormon öyle daha belli oluyor. Aklıma gelenler bu şekilde açıklayıcı olmuştur inşallah

Yani koyu iki çizgi çıktıktan sonra tekrar yapmaya devam ediyorum o silikleştiğinde mi çatlamış olduğundan onları bir de çatladığında mı ilişkiye girmemiz gerekiyor yani yoksa yumurtlama gününde mi ben onu anlayamadım ya

Slm kızlar var mi farklı bir belirti yaşayan benim 7 gün var adete 3 gündür yine adet belirtileri yaşıyorum...göğüs ağrısı dolgunluk ...adet sancısı gibi sancılar...yine olmadı sanırım...

Slm kızlar var mi farklı bir belirti yaşayan benim 7 gün var adete 3 gündür yine adet belirtileri yaşıyorum...göğüs ağrısı dolgunluk ...adet sancısı gibi sancılar...yine olmadı sanırım...
Benim de göğüste acı var adet sancısı gibi yok bide vücut ısım 37-37.2 civarı sürekli şimdilik belirtiler böyle. Sizin niye yok diye düşünüyosunuz ki ben ilk gebeliğimde göğüs acısı adet ağrısına çok benzer kasık ağrısı beyaz akıntıyla öğrenmiştim belki de gebelik belirtisi

Her ay aynı belirtileri görünce artık Ayirt edebildigimi düşünüyorum...farklı bir belirti yok...benim ateşim akıntım yok...standart adet belirtilerim şuan... hayırlısı

Kızlaaarr benim de bat 13 mayıs testim pazar pazartesi salı olarak devamlı koyulaşmaya başladı sizce nedennn

Eki Görüntüle 3588217
Kızlaaarr benim de bat 13 mayıs testim pazar pazartesi salı olarak devamlı koyulaşmaya başladı sizce nedennn
Yani hamilelik varsa olabilir diyeceğim ama daha bir hafta var bat a bu kadar erkenden değil bir kaç gün kala koyulaşıyor diye biliyorum. Yani iki ihtimal ya hamilelik var yada regle yakın ikinci yumurtlama olacak

Bu arada selam kızlar
Benimde normalde bat 13 Mayıs ama bu ay malum ovülasyon testi kullandım. 1 ve 2 Mayıs'ta pik gördüm 3 Mayıs'ta çatlama hamilelik yoksa bile regl gecikir diye düşünüyorum. Ama dünden beri kasıklarım da hafif ağrılar yaşıyorum gelip giden cinsten.

Yani hamilelik varsa olabilir diyeceğim ama daha bir hafta var bat a bu kadar erkenden değil bir kaç gün kala koyulaşıyor diye biliyorum. Yani iki ihtimal ya hamilelik var yada regle yakın ikinci yumurtlama olacak
Çatlamadan sonraki 7.gün, tam koyu değil koyulaşmaya başlamış yani 2-3 kala pik olabilir umarım vardır

Kızçeler çatlamadan sonra 8.gün bugün . Tiroid için ultrason çekilmeye gidiyorum beta versem varsa cıkar mı sizce.. Beyaz akıntım var kasık ağrım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…