BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba🌸 iğneyle beraber 16.gunum dün regli gunumdu hala olmadım kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim hala devam ediyo ve şeffaf akıntım geliyo normal mi. Kan vermeye test yapmaya korkuyorum. Çünkü bu ay iki testimde pozitif çıktı kanda negatif

Normalde adet başlamadan gelir ama koyu olur bilirim adetin geleceğini sümüksü olmaz ilk defa oldu senin kaç gün var adetine
13-14 adet olmam lazım. Pcosluyum ben normalde adetten önce hep lekelenmem olur ama gün içinde sık sık gelir ve kanla karışık kahve rengi leke gelirdi ilk defa az miktarda kahve leke geldi ve devamı gelmedi daha

Merhaba🌸 iğneyle beraber 16.gunum dün regli gunumdu hala olmadım kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim hala devam ediyo ve şeffaf akıntım geliyo normal mi. Kan vermeye test yapmaya korkuyorum. Çünkü bu ay iki testimde pozitif çıktı kanda negatif
Akıntı normal canim yarin ilk idrarla yap bi dene istersen

13-14 adet olmam lazım. Pcosluyum ben normalde adetten önce hep lekelenmem olur ama gün içinde sık sık gelir ve kanla karışık kahve rengi leke gelirdi ilk defa az miktarda kahve leke geldi ve devamı gelmedi daha
Ayy insallah yerlesmedir kuzum yaaa🥰🥰🫠🫠🫠

Eklentiler

• IMG_9182.webp
    IMG_9182.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar, dün sabah prodoctor marka ile test yaptım. Bir süre bekleyebildim sonra çıkmak zorunda kaldım. Akşam eve geldiğimde test ilk attığım haldeydi. Bu sabah baktığımda aynı test biraz daha belirgin hale gelmişti. Prodoctor sanırım son zamanlarda kuruma çizgisi çıkarıyor. Heveslenmek istemiyorum ama sizce kuruma çizgisi midir? Sat 16 haziran. 28-29 haziranda yumurtlama, 30 haziranda çatlama olmuştu. Uygulamaya göre bat 16 temmuz. Normalde adet düzenim 26-28 şeklindeydi ama birkaç aydır 22-24 günde bir oluyor. Test için erken mi onu da kestiremiyorum

Eklentiler

• IMG_1357.webp
    IMG_1357.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1368.webp
    IMG_1368.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 43
Selam kızlar ben ovülasyon takibi yaptım 29 haziran yumurtlama bugün dayanamayıp text yaptım awox negatifti flaşla çizgi aramaktan kör olduk Allah hepimizin yardımcısı olsun inş bu ay hepimiz hamile kalırız
Amin canım inşallah benimde 29 undaydi. Kan vermek için adetimin geçmesini bekliyorum. Sürekli test yapıp duruyorum 😑

Back
X