- Konu Sahibi Hayalim kizim
Normalde adet başlamadan gelir ama koyu olur bilirim adetin geleceğini sümüksü olmaz ilk defa oldu senin kaç gün var adetineBenimde açık kahveydi dün bir kere geldi başka da gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde adet başlamadan gelir ama koyu olur bilirim adetin geleceğini sümüksü olmaz ilk defa oldu senin kaç gün var adetineBenimde açık kahveydi dün bir kere geldi başka da gelmedi
13-14 adet olmam lazım. Pcosluyum ben normalde adetten önce hep lekelenmem olur ama gün içinde sık sık gelir ve kanla karışık kahve rengi leke gelirdi ilk defa az miktarda kahve leke geldi ve devamı gelmedi dahaNormalde adet başlamadan gelir ama koyu olur bilirim adetin geleceğini sümüksü olmaz ilk defa oldu senin kaç gün var adetine
Akıntı normal canim yarin ilk idrarla yap bi dene istersenMerhabaiğneyle beraber 16.gunum dün regli gunumdu hala olmadım kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim hala devam ediyo ve şeffaf akıntım geliyo normal mi. Kan vermeye test yapmaya korkuyorum. Çünkü bu ay iki testimde pozitif çıktı kanda negatif
Kan verdim bakalım bi kaç saate belli olacakValla ben belli belirsiz bi çizgi görüyorum hayırlı olsun![]()
Eşim akşam alacak canım inşallah gelir gelmez yapmak istiyorum doğru sonuç çıkartır miAkıntı normal canim yarin ilk idrarla yap bi dene istersen
Bence sabahı dend daha kesin sonuç olsun ilk idrar ile yapınca bizede haber etEşim akşam alacak canım inşallah gelir gelmez yapmak istiyorum doğru sonuç çıkartır mi
Bizede haber et canimKan verdim bakalım bi kaç saate belli olacak![]()
Ayy insallah yerlesmedir kuzum yaaa13-14 adet olmam lazım. Pcosluyum ben normalde adetten önce hep lekelenmem olur ama gün içinde sık sık gelir ve kanla karışık kahve rengi leke gelirdi ilk defa az miktarda kahve leke geldi ve devamı gelmedi daha
İnşallah canım olunca yazacağımBizede haber et canim![]()
İnşallah canım ya ovülasyon yaptım çizgi yok denecek kadar az çıktı ne anlamalıyım bundan anlamadımAyy insallah yerlesmedir kuzum yaaa![]()
Ama daha 3 4 gün var belki daha yeni yerleşiyor oyuzden pik cikmiyo ve sen ona bakma burda birisinin tam pik değildi ama hamile cikmistiİnşallah canım ya ovülasyon yaptım çizgi yok denecek kadar az çıktı ne anlamalıyım bundan anlamadım
Evet onu duydum zaten yerleşme ise hcg daha tam yükselmemiş olabilir mecbur beklicem yine yaAma daha 3 4 gün var belki daha yeni yerleşiyor oyuzden pik cikmiyo ve sen ona bakma burda birisinin tam pik değildi ama hamile cikmisti
predictor awox ve nimo silik çizgi göstermesine rağmen 0.300 çıktı kan testim cumartesi regli bekleyeceğim canımBizede haber et canim![]()
Bikac gün daha bekle bakalimpredictor awox ve nimo silik çizgi göstermesine rağmen 0.300 çıktı kan testim cumartesi regli bekleyeceğim canım
Öyle yapacağım artık canımBikac gün daha bekle bakalim
Amin canım inşallah benimde 29 undaydi. Kan vermek için adetimin geçmesini bekliyorum. Sürekli test yapıp duruyorumSelam kızlar ben ovülasyon takibi yaptım 29 haziran yumurtlama bugün dayanamayıp text yaptım awox negatifti flaşla çizgi aramaktan kör olduk Allah hepimizin yardımcısı olsun inş bu ay hepimiz hamile kalırız
Ayy bende gördümKızlar bende dayanamadm sabahı bekleyemedim bu saatte yaptım ben görüyorum ama sizce?
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler darısı bize olsunKızlar test yaptırdım 9.41 :))