BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba kızlar. Benim yumurtlamam 29 Haziran'daydı.Bugun 10. günüm ve erken gebelik testi yaptım.Hayalet çizgi görünüyor ama emin olamiyorum. Bata daha 5 gün var.Önceki ayda buna benzer hayalet çizgi olmuştu days comfort marka testte. Umutlanmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.Belirti olarak sarı akıntı, adet olacakmış gibi agri ve aşırı yorgunluk var.Sizce var mıdır?
Ben goruyorum 2. Cizgiyi 😍 yarın tekrar yap test koyulasma olucaktır 😍

Merhaba kızlar. Benim yumurtlamam 29 Haziran'daydı.Bugun 10. günüm ve erken gebelik testi yaptım.Hayalet çizgi görünüyor ama emin olamiyorum. Bata daha 5 gün var.Önceki ayda buna benzer hayalet çizgi olmuştu days comfort marka testte. Umutlanmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.Belirti olarak sarı akıntı, adet olacakmış gibi agri ve aşırı yorgunluk var.Sizce var mıdır?
Testinizn markası iyiyise test bozuk değilse var gibi dururyor

En doğrusu kan vermek
Ayy canım ben sabahı bekleyemedim laboquick marka kaset test vardı elimde onu yaptım.İlk 5 dakika içinde hayalet çizgi belirdi.Bunda da kuruma çizgisi vs oluyor mu veya hatalı sonuç alan var mı acaba 🥲

Eklentiler

• IMG_20250709_211455.webp
    IMG_20250709_211455.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250709_211436.webp
    IMG_20250709_211436.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20250709_204351.webp
    IMG_20250709_204351.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba canım, adetinden 4 gün önce leke geldiyse yerleşme kanaması olabilir , tabi nasıl bir leke olduğuna bağlı. Açık pembe ve kahverengi az miktarda gelen bir akıntıymış. Bence sen 11 temmuz da falan kan testi ver belirtilerimde var diyorsun
Canım merhaba benimde bugün kahve lekem geldi bat 13-14 Temmuz 29 unda çatlama oldu sabah test yaptım negatifti akşamına leke geldi yerleşme olabilir mi bel ve göğüs ağrım var ayrıca

Canım merhaba benimde bugün kahve lekem geldi bat 13-14 Temmuz 29 unda çatlama oldu sabah test yaptım negatifti akşamına leke geldi yerleşme olabilir mi bel ve göğüs ağrım var ayrıca
Canım benim inşaAllah yerleşme kanamasıdır, tam gününe de denk geliyor. çünkü yerleşme kanaması 7-10 gün arası olur. Bel ve göğüs ağrın da olunca umut verici olmuş. Bence 2-3 güne tekrar test yap.

Canim insallah yerlesmedir 2 gün takip et yerleşme 2 günden fazla olmaz ve kırmızıya dönmez

Selam kızlar ben ovülasyon takibi yaptım 29 haziran yumurtlama bugün dayanamayıp text yaptım awox negatifti flaşla çizgi aramaktan kör olduk Allah hepimizin yardımcısı olsun inş bu ay hepimiz hamile kalırız

Back
X