BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Canım benim inşaAllah yerleşme kanamasıdır, tam gününe de denk geliyor. çünkü yerleşme kanaması 7-10 gün arası olur. Bel ve göğüs ağrın da olunca umut verici olmuş. Bence 2-3 güne tekrar test yap.
Teşekkür ederim canım yazdığın için inşallah yerleşmedir ya diken üstündeyim şuan korkuyorum adete dönerse diye

Canım merhaba benimde bugün kahve lekem geldi bat 13-14 Temmuz 29 unda çatlama oldu sabah test yaptım negatifti akşamına leke geldi yerleşme olabilir mi bel ve göğüs ağrım var ayrıca
Benimde bat 13 bugün bende çamaşırımda çok az apaçık kahve leke değmiş emin olamadım günlük ped koydum umarım yerleşmedir sizin leke açık mı koyu mu acaba?

Kızlar bende dayanamadm sabahı bekleyemedim bu saatte yaptım ben görüyorum ama sizce?

Eklentiler

• IMG_5233.webp
    IMG_5233.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_5231.webp
    IMG_5231.webp
    12 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba arkadaşlar benim bat 11 Temmuz 2,5 yıldır korunmuyoruz herhangi bir sorun da yok bata 9 gün kala test yapıldı kanda başka bir şey için gebelik yoktu bata 3 gün kala kahvemsi bir akıntı geldi sonrasında gelen bir şey olmadı yani bir ümit işte grubu görünce yazmak istedim aşure günü çok dua ettim Rabbim oruçluyken suya hasret kalanları suya kavuşturduğu gibi evlat hasretiyle yananları da evlatlarına kavuşmayı nasip etsin

Kızlar bende dayanamadm sabahı bekleyemedim bu saatte yaptım ben görüyorum ama sizce?
O kadar düşük değerle bile belirgin bir çizgi çıkmış neredeyse hangi markaydı acaba? Ben günün geçmeden gebelik testi yapmayacağım çizgi aramaktan yoruldum şimdilik ovulasyon testi yapıyorum pik olursa tekrardan test yapacağım

Günaydın kızlar Regle son 2 gün kaldı aşırı kaşık ağrım var sağ ve solda sabah predictor yaptım siz bir şey görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_1490.webp
    IMG_1490.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1488.webp
    IMG_1488.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1481.webp
    IMG_1481.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1478.webp
    IMG_1478.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 76
O kadar düşük değerle bile belirgin bir çizgi çıkmış neredeyse hangi markaydı acaba? Ben günün geçmeden gebelik testi yapmayacağım çizgi aramaktan yoruldum şimdilik ovulasyon testi yapıyorum pik olursa tekrardan test yapacağım
İlk idrarla yaptığım predictor early akşam yaptığım awox evet küçücük değeri bile algıladı
Belirtilerin neydi canım benim de bat a 2 gün kaldı kasıklarım fena
Yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün regl ağrısı çektim resmen test yaptığım gün hiç ağrım sızım yoktu birazda göğüslerim hassas regle 4 gün kala yaptım ben
tebrik ederim güzelim 2.ayda olması mükemmel bir duygu darısı başımıza
Teşekkür ederim İnşallah hepinizin başına gelsinnnn

Back
X