- 17 Haziran 2025
- 138
- 66
- 13
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Kızlar ne durumdasınız acaba hangi belirtiler gebelik belirtisi yaa
Normal, benimde yumurtlama zamanlari belim agrir kasıklarimda hafif ağrilar olurBenim takvime göre bugün yumurtlama günüm belim ağrıyor normal mi
Normal canım benimde hep ağrıyorBenim takvime göre bugün yumurtlama günüm belim ağrıyor normal mi
Regle çoğu benzerlik var canim ilk gebelikte regle yakın gogus ucu kararıyor koku hassasiyeti oluyo gibi gibi ama bazende hiç belirti olmayanda oluyo senin yumurtan catlayali kaç gün olduKızlar ne durumdasınız acaba hangi belirtiler gebelik belirtisi yaa
Takvim doğru cikarmiyo zaten ya çok farkliOvulasyon testine göre erken yumurtladim. Takvim 1 mayis gosteriyordu
Takvime bakma canım o ortalama soyluyo ben 2 aydır ovu. Testi yapıyorum 2side oradaki gibi cikmadiBenim takvime göre bugün yumurtlama günüm belim ağrıyor normal mi
Benim 27 si çatlama oldu canım bakalım şuan 0 belirti var benim deRegle çoğu benzerlik var canim ilk gebelikte regle yakın gogus ucu kararıyor koku hassasiyeti oluyo gibi gibi ama bazende hiç belirti olmayanda oluyo senin yumurtan catlayali kaç gün oldu
Bugünlerde belirti çok fazla olmaz canım adet olmana 2-3 gün kala olabilir eğer bat 15 temmuz civarıysaKızlar ne durumdasınız acaba hangi belirtiler gebelik belirtisi yaa
Bat 12 Temmuz canım bakalım bekleyeceğiz bu ay birazcık umutluyum ama yine de çok umutlanmak istemiyorumBugünlerde belirti çok fazla olmaz canım adet olmana 2-3 gün kala olabilir eğer bat 15 temmuz civarıysa
Benimde 26si bugün azcik akinti olmaya basladiBenim 27 si çatlama oldu canım bakalım şuan 0 belirti var benim de
Hadi bakalım hayırlısı inşallahBenimde 26si bugün azcik akinti olmaya basladi
Kaç aydır deniyorsun canımKızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.
9 ay oldu korunmayı bırakalı ama 33 yaşındayım yani öyle uzun uzun bekleyeyim deneyeyim bir yaşta değilim benceKaç aydır deniyorsun canım
Yaain küçükse 1 sene normal diyolar yok geckinse 6aydan sonra bakılıyor hormon testler rahim filmi esden sperm testi vsKızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.
Aynı şekildeyiz canım hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım 9 aydır deniyorum hsg çektirdim değerlerime bakıldı biraz amh düşük yaşıma bir de Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım malesef şimdi doğal yollardan bekliyorum malesef9 ay oldu korunmayı bırakalı ama 33 yaşındayım yani öyle uzun uzun bekleyeyim deneyeyim bir yaşta değilim bence
Ne güzel sana bakılmış canım en azından birşeyleri biliyorsun ben hiçbir şey bilmiyorum, alttan jinekolojik muayene yaptı birşey yok dedi o kadar. En iyisi doktor değiştirmek galibaAynı şekildeyiz canım hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım 9 aydır deniyorum hsg çektirdim değerlerime bakıldı biraz amh düşük yaşıma bir de Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım malesef şimdi doğal yollardan bekliyorum malesef
Tahlil yaptır canım bence kadın doğuma git en iyisi ben devlete gittim hepsini yaptım doktorum özelde hormon tahlilleri çok pahalı bilgin olsunNe güzel sana bakılmış canım en azından birşeyleri biliyorsun ben hiçbir şey bilmiyorum, alttan jinekolojik muayene yaptı birşey yok dedi o kadar. En iyisi doktor değiştirmek galiba
Sadece 1 gün mü oldu birliktelik bu döngüdeBu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim o gün birliktelik oldu. Şubat ayında hamile kalıp kalbinin durması sonucu kürtaj olmustum. O ayda da tam yumurtlama gününü değerlendirmiştim bakalım bat 14-15 temmuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?