BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Hayırlı olsun canım gebe görünüyorsun ayyy çok güzel bata varmış daha yumurtlama ne zamandı canım inşallah gebelik vardır kan verdin mi ilk idrarla mı test yaptın

Hayırlı olsun canım gebe görünüyorsun ayyy çok güzel bata varmış daha yumurtlama ne zamandı canım inşallah gebelik vardır kan verdin mi ilk idrarla mı test yaptın
Canım reglim düzensiz o yüzden yumurtlama ne zamandı inan bilmiyorum. İlk idrarla yapmadım öğlen yaptım kan vermedim sabah veririm inşallah. Dua edin

Canım reglim düzensiz o yüzden yumurtlama ne zamandı inan bilmiyorum. İlk idrarla yapmadım öğlen yaptım kan vermedim sabah veririm inşallah. Dua edin
Ovülasyon ile takip etmedin o zaman canım benim de bat 12 awox var ama evde çok heyecanlandım seni görünce inşallah güzel haberlerini bekliyoruz nerde kan vereceksin canım bir de nasıl değerlendirdin

Ovülasyon ile takip etmedin o zaman canım benim de bat 12 awox var ama evde çok heyecanlandım seni görünce inşallah güzel haberlerini bekliyoruz nerde kan vereceksin canım bir de nasıl değerlendirdin
Ay daha varmış size, inşallah olurrrr sağlık ocağında vereceğim sanırım. Nasıl değerlendirdin ne demek anlamadım ama

Ay daha varmış size, inşallah olurrrr sağlık ocağında vereceğim sanırım. Nasıl değerlendirdin ne demek anlamadım ama
Sağlık ocağı bir sonra ki gün çıkıyor sonuçlar haberin olsun .Birlikteliği canım gün aşırı mı değerlendirdin canım gerçi takip etmedin denk gelmiş demekki

Merhaba arkadaşlar benim bat tarihim grup isminden farklı 22 sinde ama yine de aranıza katımak istedim normal de takvime göre bugün ovulasyon günü ama hiç belirtim akıntım yok
Yumurtlama belirtisi olmasa bile sen ilişki planına başla canım bugünden itibaren gün aşırı olacak şekilde devam et eğer adetin düzenliyse 6-7-8-9 temmuz yumurtlama günlerin olabilir çünkü bir sonraki adetinden geriye 14-16 gün sayınca yumurtlamaya denk geliyor

Gün aşırı ara vermeden demi bu 4 günü değerlendirelim

Merhaba benimde 13 temmuz hafif alt karın ağrım var tam ortada akıntım her zamanki gibi krem rengi tarzında göğüsleriminde ucu hafif hassas ne zaman test yapsak ki acaba başka da belirtim yok

Ay benimkisi cok karısık haziranda hiç adet olmadım sat 21 mayıs düşünün geç yumurtlama oldu bende 29 haziranda çatlama oldu işte
Benim de adetim düzensiz, o yüzden direkt kan vermek en sağlıklı sonucu veriyor. Eğer çok heyecanlanıyor yapmak istiyorsanız yapın, hesaplarınıza göre şu anda çıkar herhalde ama daha tecrübeli kadınlarımız cevap verirse daha faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…