- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Hayırlı olsun canım gebe görünüyorsun ayyy çok güzel bata varmış daha yumurtlama ne zamandı canım inşallah gebelik vardır kan verdin mi ilk idrarla mı test yaptınKızlaaaar awox. Bat 11 Temmuz. Ara ara bel ağrım oluyor onun dışında akıntım vs hiçbir şeyim yok. Ne diyorsunuz? Böyle olup da öğrenen oldu mu? Reglim de çok düzensiz bu arada
Eki Görüntüle 3614709
Canım reglim düzensiz o yüzden yumurtlama ne zamandı inan bilmiyorum. İlk idrarla yapmadım öğlen yaptımHayırlı olsun canım gebe görünüyorsun ayyy çok güzel bata varmış daha yumurtlama ne zamandı canım inşallah gebelik vardır kan verdin mi ilk idrarla mı test yaptın
Ovülasyon ile takip etmedin o zaman canım benim de bat 12 awox var ama evde çok heyecanlandım seni görünce inşallah güzel haberlerini bekliyoruz nerde kan vereceksin canım bir de nasıl değerlendirdinCanım reglim düzensiz o yüzden yumurtlama ne zamandı inan bilmiyorum. İlk idrarla yapmadım öğlen yaptımkan vermedim sabah veririm inşallah. Dua edin
Ay daha varmış size, inşallah olurrrrOvülasyon ile takip etmedin o zaman canım benim de bat 12 awox var ama evde çok heyecanlandım seni görünce inşallah güzel haberlerini bekliyoruz nerde kan vereceksin canım bir de nasıl değerlendirdin
Sağlık ocağı bir sonra ki gün çıkıyor sonuçlar haberin olsun .Birlikteliği canım gün aşırı mı değerlendirdin canım gerçi takip etmedin denk gelmiş demekkiAy daha varmış size, inşallah olurrrrsağlık ocağında vereceğim sanırım. Nasıl değerlendirdin ne demek anlamadım ama
Ayyy hiç takip etmedim ya birlikteliği bile unuttum yoğun bi dönemdi benim içinSağlık ocağı bir sonra ki gün çıkıyor sonuçlar haberin olsun .Birlikteliği canım gün aşırı mı değerlendirdin canım gerçi takip etmedin denk gelmiş demekki
Anladım canım inşallah hayırlısı olur hakkında güzel haberlerini paylaş mutlaka umarım bebeğin seninledirAyyy hiç takip etmedim ya birlikteliği bile unuttum yoğun bi dönemdi benim için
Yumurtlama belirtisi olmasa bile sen ilişki planına başla canım bugünden itibaren gün aşırı olacak şekilde devam et eğer adetin düzenliyse 6-7-8-9 temmuz yumurtlama günlerin olabilir çünkü bir sonraki adetinden geriye 14-16 gün sayınca yumurtlamaya denk geliyorMerhaba arkadaşlar benim bat tarihim grup isminden farklı 22 sinde ama yine de aranıza katımak istedimnormal de takvime göre bugün ovulasyon günü ama hiç belirtim akıntım yok
Ayyyy inşallah çok teşekkür ederimAnladım canım inşallah hayırlısı olur hakkında güzel haberlerini paylaş mutlaka umarım bebeğin seninledir
BEn ikinci çizgiyi goruyorumKızlaaaar awox. Bat 11 Temmuz. Ara ara bel ağrım oluyor onun dışında akıntım vs hiçbir şeyim yok. Ne diyorsunuz? Böyle olup da öğrenen oldu mu? Reglim de çok düzensiz bu arada
Eki Görüntüle 3614709
Gün aşırı ara vermeden demi bu 4 günü değerlendirelimYumurtlama belirtisi olmasa bile sen ilişki planına başla canım bugünden itibaren gün aşırı olacak şekilde devam et eğer adetin düzenliyse 6-7-8-9 temmuz yumurtlama günlerin olabilir çünkü bir sonraki adetinden geriye 14-16 gün sayınca yumurtlamaya denk geliyor
Ayyy çok teşekkür ederimBEn ikinci çizgiyi goruyorumbariz var gibi ay cok heycanlı yarin sabah tekrarla testini bence
Son adet tarihiniz neydi?Merhaba benimde 13 temmuz hafif alt karın ağrım var tam ortada akıntım her zamanki gibi krem rengi tarzında göğüsleriminde ucu hafif hassas ne zaman test yapsak ki acaba başka da belirtim yok
Canım sen en son ne zaman adet olmuştun ve bir sonraki adetin 22 temmuz kesin değilmi ona göre hesaplayalımGün aşırı ara vermeden demi bu 4 günü değerlendirelim
Ay benimkisi cok karısık haziranda hiç adet olmadım sat 21 mayıs düşünün geç yumurtlama oldu bende 29 haziranda çatlama oldu işteSon adet tarihiniz neydi?
Benim de adetim düzensiz, o yüzden direkt kan vermek en sağlıklı sonucu veriyor. Eğer çok heyecanlanıyor yapmak istiyorsanız yapın, hesaplarınıza göre şu anda çıkar herhaldeAy benimkisi cok karısık haziranda hiç adet olmadım sat 21 mayıs düşünün geç yumurtlama oldu bende 29 haziranda çatlama oldu işte
Canım 22 Haziran düzenli oluyorum zatenCanım sen en son ne zaman adet olmuştun ve bir sonraki adetin 22 temmuz kesin değilmi ona göre hesaplayalım
Anladım canım 5 temmuzdan itibaren değerlendirmeye başlasaydın çok daha iyiydi ama kaçırdığın birşey yok 7-9-11 temmuzu iyi değerlendir sonraki günlerdede olabilir ama bu 3 gün önemliCanım 22 Haziran düzenli oluyorum zaten
Benim bat 13 temmuz 6 gün kaldı ama hiç gebe gibi hissetmiyorum ufaktan kasıklarım batıyor sadeceBenim adetim hep duzensiz 35 bazen dahada erteleniyor takvime göre 17 temmuz bat gözüküyor bakalim sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?