BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Arkadaşlar Bu arada bir bilgi öğrendim: Bu ay hamilelik için 13 Temmuz Pazar günü yapılacak hacamattan fayda sağlanabilirmiş. Instagram’da Kadim Hemşire diye bir sayfa var, oraya bakabilirsiniz. Altındaki yorumlarda da birçok kişinin fayda gördüğünü okudum. Ben de Allah izin verirse yaptırmayı düşünüyorum.

Bu ayı bilemem ama 2 kez hacamatin yıldızlı günlerinde yaptirdim bi faydası olmadi

Bu ayı bilemem ama 2 kez hacamatin yıldızlı günlerinde yaptirdim bi faydası olmadı
Biraz önce düşündüm 13 temmuz tam bat tarihine denk geliyor gebelik varsa hacamat riskli olabilir o yüzden bende riske girmiyim diyorum ama çok faydasını gören olmuş ya acaba birkaç kez üst üste yaptırıp devamlı hale mi getirmek lazım diyorlar ya kan tek seferde temizlenmezmiş yapıldıkça temizlenirmiş

Kızlar merhaba benim bat 20 temmuz bende aranıza katılabilir miyim ovüde henüz tam pozitif görmedim sıvı alımına dikkat edemiyorum belki yanlış gösteriyordur bakalım bu ay günaşırı değerlendirdik üç gündür de değerlendiriyoruz umarım bu ay olur

Merhaba canım hoşgeldin umarım hepimiz bu ay o güzel haberi alırız sen yinede değerlendirmeye devam et bence biraz daha vaktin var gibi

Daha yumurtlamadan sonra 9.güne girdim cok erken cıkmaz daha

Günaydın kızlar bugün yurtlama ve ilişkinin tam 8. Günü belirtilerim çok ve erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı ama tek ben görüyorum fregly erken gebelik güvenilir mi

Günaydın kızlar bugün yurtlama ve ilişkinin tam 8. Günü belirtilerim çok ve erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı ama tek ben görüyorum fregly erken gebelik güvenilir mi
8.gun çok erken canim daha yerleşme bile olmadı büyük ihtimal

Yarın başka bir test alırım canım inan bende anlamadım bu kadar erken bu kadar belirti kasıklarımdaki damarlar bile çok belirginleşmiş yeşil yeşil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…