- 8 Haziran 2023
- 272
- 99
- 28
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Sağlık olsun canımAnladım canım 5 temmuzdan itibaren değerlendirmeye başlasaydın çok daha iyiydi ama kaçırdığın birşey yok 7-9-11 temmuzu iyi değerlendir sonraki günlerdede olabilir ama bu 3 gün önemli
Ne kadar zamandır deniyorsun canım çokmu zaman oldu yada doktor mu önerdi tüp bebeğiSağlık olsun canımama dediğin gibi değerlendircem bu ay olmazsa tüp bebek düşünüyorum umarım gerek kalmaz
2.5 yıl oldu canım doktor fsh yüksek diye tüp bebek önerdi amh da sınırdaNe kadar zamandır deniyorsun canım çokmu zaman oldu yada doktor mu önerdi tüp bebeği
Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşaAllah elbet bir kapı açılacak bizede2.5 yıl oldu canım doktor fsh yüksek diye tüp bebek önerdi amh da sınırda
Benimde bugün regl olcakmisim gibi ağrılar baskadiBenim bat 13 temmuz 6 gün kaldı ama hiç gebe gibi hissetmiyorum ufaktan kasıklarım batıyor sadece
Amin canım inşallahAllah cümlemizin yardımcısı olsun inşaAllah elbet bir kapı açılacak bizede
Bu ayı bilemem ama 2 kez hacamatin yıldızlı günlerinde yaptirdim bi faydası olmadiArkadaşlar Bu arada bir bilgi öğrendim: Bu ay hamilelik için 13 Temmuz Pazar günü yapılacak hacamattan fayda sağlanabilirmiş. Instagram’da Kadim Hemşire diye bir sayfa var, oraya bakabilirsiniz. Altındaki yorumlarda da birçok kişinin fayda gördüğünü okudum. Ben de Allah izin verirse yaptırmayı düşünüyorum.
Biraz önce düşündüm 13 temmuz tam bat tarihine denk geliyor gebelik varsa hacamat riskli olabilir o yüzden bende riske girmiyim diyorum ama çok faydasını gören olmuş ya acaba birkaç kez üst üste yaptırıp devamlı hale mi getirmek lazım diyorlar ya kan tek seferde temizlenmezmiş yapıldıkça temizlenirmişBu ayı bilemem ama 2 kez hacamatin yıldızlı günlerinde yaptirdim bi faydası olmadı
Merhaba canım hoşgeldin umarım hepimiz bu ay o güzel haberi alırızKızlar merhaba benim bat 20 temmuz bende aranıza katılabilir miyimovüde henüz tam pozitif görmedim sıvı alımına dikkat edemiyorum belki yanlış gösteriyordur bakalım bu ay günaşırı değerlendirdik üç gündür de değerlendiriyoruz umarım bu ay olur
Daha yumurtlamadan sonra 9.güne girdim cok erken cıkmaz dahaBenim de adetim düzensiz, o yüzden direkt kan vermek en sağlıklı sonucu veriyor. Eğer çok heyecanlanıyor yapmak istiyorsanız yapın, hesaplarınıza göre şu anda çıkar herhaldeama daha tecrübeli kadınlarımız cevap verirse daha faydalı olur
Ya benimde benimdeeee baya da ağrıyo yani sağ taraf yoğunluklu ama dpo9 daha regl değildir gebelikse onun icinde cok erkenBenimde bugün regl olcakmisim gibi ağrılar baskadi
8.gun çok erken canim daha yerleşme bile olmadı büyük ihtimalGünaydın kızlar bugün yurtlama ve ilişkinin tam 8. Günü belirtilerim çok ve erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı ama tek ben görüyorum fregly erken gebelik güvenilir mi
Başka testle denesen tekrar. Freely yalancı pozitif veriyor genelde. İnşallah vardırGünaydın kızlar bugün yurtlama ve ilişkinin tam 8. Günü belirtilerim çok ve erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı ama tek ben görüyorum fregly erken gebelik güvenilir mi
Geç döllenme vs olmadıysa kanda çıkarDaha yumurtlamadan sonra 9.güne girdim cok erken cıkmaz daha
1 2 gün daha bekler yaparım canım tuhaf olan yumurtlama günü ilişki oldu 8. Gün o gün bugün kasık ağrım adet sancısı gibi ayrı ve göğüs ucu ağrısı var eğer hamileysem çok erken belirti verdiGeç döllenme vs olmadıysa kanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?