- Konu Sahibi Hayalim kizim
Umarım öyledir sıcak basmalar da başladı regl gibi bakalım ne olacakİyi düşün iyi olsun belki de yerleşme kanamasıdir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyledir sıcak basmalar da başladı regl gibi bakalım ne olacakİyi düşün iyi olsun belki de yerleşme kanamasıdir canım
Evet canım yarın sabah tekrar yapıcam inşallah nasip olurAnladım canım yarın da gelmezse bi test daha yaparsın olmadı
İnşallah vardır canım hakkımızda hayırlısı olsunUmarım öyledir sıcak basmalar da başladı regl gibi bakalım ne olacak
Amin canım inşallah ikimizinde vardırİnşallah vardır canım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canımAmin canım inşallah ikimizinde vardır
Merhaba canım hoşgeldin, şuanda bu döngüyü bekleyenler olarak birkaç kişi adet oldu sanırım 1-2 gibi gebe kalan var bazılarımızda bekliyoruz halaMerhaba, benim de sat 15 haziran. Bat 14 temmuzkasık ağrısı, meme hassasiyeti, bazen bas dönmesi yaşıyorum. Adet olacakmışim gibi de hissediyorum. 29 haziran yumurtlama günümdü. Değerlendirdik.. gün geçmeden test yapmak da istemiyorum. Uzun bir süredir deniyoruz çünkü
![]()
Merhaba canım benim yumurtlamada seninle aynı testler pozitif gibi silik çizgi var yarın kan vercem pazartesi anca sonuç çıkar herhaldeMerhaba, benim de sat 15 haziran. Bat 14 temmuzkasık ağrısı, meme hassasiyeti, bazen bas dönmesi yaşıyorum. Adet olacakmışim gibi de hissediyorum. 29 haziran yumurtlama günümdü. Değerlendirdik.. gün geçmeden test yapmak da istemiyorum. Uzun bir süredir deniyoruz çünkü
![]()
İnşallah hepimizin gönlünce olur ne diyeyim ki bizi biz anlayabiliyoruz canımMerhaba canım hoşgeldin, şuanda bu döngüyü bekleyenler olarak birkaç kişi adet oldu sanırım 1-2 gibi gebe kalan var bazılarımızda bekliyoruz hala![]()
İnşallah pozitiftir canım kan sonucuMerhaba canım benim yumurtlamada seninle aynı testler pozitif gibi silik çizgi var yarın kan vercem pazartesi anca sonuç çıkar herhalde
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. Şuan 3 ayrı markadan yaptım sabahta başka marka deniycem hepsinde silik çizgi var bu kadar tesadüf olur mu olmaz mı göreceğizİnşallah pozitiftir canım kan sonucuben gün geçmeden hiçbir şey yapmak istemiyorum maalesef..
Hadi bakalim inşallah pozitiftir kuzum haber ver mutlakaİnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. Şuan 3 ayrı markadan yaptım sabahta başka marka deniycem hepsinde silik çizgi var bu kadar tesadüf olur mu olmaz mı göreceğiz![]()
Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım daha önce gebelik falan oldumu hiçİnşallah pozitiftir canım kan sonucuben gün geçmeden hiçbir şey yapmak istemiyorum maalesef..
Tabii ki haber ederim canım. Yalnız hamile gibide hissedemiyorum.Cunku 7 aydır her ay hamileyim sandım ama olmadı hatta önceki ay yalancı pozitif veren test bile vardı.Yine olumsuz olur diye korkuyorum.Birde aşırı sıcak basması var inişli çıkışlı ateşim yükseliyor regl olacakmış gibi agrimda varHadi bakalim inşallah pozitiftir kuzum haber ver mutlaka![]()
2 yıldır evliyim canım 1.5 yıldır da deniyoruz. Bende polip vardi histeroskopi oldum mart ayında. Bide prolaktin hormonum genelde yüksekti. Hep bir şeyler çıktı durdu artik umutlu olamıyorum maalesefSen ne kadar zamandır deniyorsun canım daha önce gebelik falan oldumu hiç
İnşallah hamilesindir canım 3 test yapmışsın üçü de yalancı pozitif değildir bence. Elinden geldiğince stres yapmamaya calis gönlünce olsun her şeyTabii ki haber ederim canım. Yalnız hamile gibide hissedemiyorum.Cunku 7 aydır her ay hamileyim sandım ama olmadı hatta önceki ay yalancı pozitif veren test bile vardı.Yine olumsuz olur diye korkuyorum.Birde aşırı sıcak basması var inişli çıkışlı ateşim yükseliyor regl olacakmış gibi agrimda varbakalım göreceğiz çok stresliymis bu işler
Umut maalesef her ay adeti görünce tükeniyor canım ama mücadeleye devam etmek zorundayız bende artık yorulduğumu hissediyorum ama yapacak bir şey yok Allah büyüktür2 yıldır evliyim canım 1.5 yıldır da deniyoruz. Bende polip vardi histeroskopi oldum mart ayında. Bide prolaktin hormonum genelde yüksekti. Hep bir şeyler çıktı durdu artik umutlu olamıyorum maalesef
Canım çok net şekilde görünüyor bence kan testi yapmalısınKızlar adetim 10 Temmuz birer gün ara ile yaptım. Sizce var mı yalancı pozitif olma ihtimali var mı iki farklı marka