- 23 Nisan 2023
- 1.608
- 283
- 53
- 37
Evra nasilsin hatirladin mi beni ben daha olmadim 3 gun oldu testlerim tam net cikmiyor silik gubiHayır tabiki gidip kan verin beta takibi yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evra nasilsin hatirladin mi beni ben daha olmadim 3 gun oldu testlerim tam net cikmiyor silik gubiHayır tabiki gidip kan verin beta takibi yapın
Merhaba ben yine test yaptim olmayinca boyle cikti yani koyulasma yok ayni ayarda gibi doktordan sira aldim persembeye olmazsaam gidecegimYada gec döllenme oldu cızgı var yanı silikte olsa görüniyor ben umutluyum sizden vallahi niyeyse![]()
Gebeyken de oluyor gebe değilken de... Progesterondan kaynaklı...Süt beyazı akıntıyı bende merak ediyorum gelipte hamile olan varmı bat29 eylül benimde dün sabah kan verdim bakalım
Kac gün gecıkme olduMerhaba ben yine test yaptim olmayinca boyle cikti yani koyulasma yok ayni ayarda gibi doktordan sira aldim persembeye olmazsaam gidecegim
Sabah ilk idrarlamı yaptınız acabaMerhaba ben yine test yaptim olmayinca boyle cikti yani koyulasma yok ayni ayarda gibi doktordan sira aldim persembeye olmazsaam gidecegim
Yanı çok ilginç cidden ya strestten oldunuz bu ay erkendenMerhaba ben yine test yaptim olmayinca boyle cikti yani koyulasma yok ayni ayarda gibi doktordan sira aldim persembeye olmazsaam gidecegim
Yada gec döllenme oldu cızgı var yanı silikte olsa görüniyor ben umutluyum sizden vallahi
3 gun gecikme stres yspmadim ki bekliyirum sadeceKac gün gecıkme oldu
Aksam yaptimSabah ilk idrarlamı yaptınız acaba
Herkes ilk idrarla yapın sabah diyorAksam yaptim
Hatırladım simge inşallah ya vardır bebeğin silik çıkıyorsa kandan çıkar ya kan mı versenEvra nasilsin hatirladin mi beni ben daha olmadim 3 gun oldu testlerim tam net cikmiyor silik gubi
Hiç gecıkme olmusmuydu bukadr pekı3 gun gecikme stres yspmadim ki bekliyirum sadece
Ben sizden umutluyum niyeyse hep böyle hissettim umarım yanılmam umarım bebiş vardır3 gun gecikme stres yspmadim ki bekliyirum sadece
Yok olmamıştı hem ara kanama ilk hem gecikme az once baska bur konuda 4 .gun gecikmeye cizgi cikmayan birinin kamda çıkmış benimde mi oyle olacak acabaHiç gecıkme olmusmuydu bukadr pekı
Adet olacak gibi agri oluyor akinti oluyor gelen yok simdilikBen sizden umutluyum niyeyse hep böyle hissettim umarım yanılmam umarım bebiş adet olcak
Gebelikle benzermısya adet sancıları ins gebesiniz sizAdet olacak gibi agri oluyor akinti oluyor gelen yok simdilik
İns öyle olacakYok olmamıştı hem ara kanama ilk hem gecikme az once baska bur konuda 4 .gun gecikmeye cizgi cikmayan birinin kamda çıkmış benimde mi oyle olacak acaba
Bence pikKızlar ovu testi pik mi sizce