Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Umarım öyledir moralim çok bozuk
Ama böyle üzme lütfen kendiniii , bu ay olmasa bile diğer aylarda hep şansımız var çok erken test yapmışsın en erken battan 2 gün önce yap bence oda erken yapmak istersen böyle stres olunca vücudun kortizol seviyeleri artıyor ve tutunma ihtimali azalıyor , lütfen kendini üzme hayırlısı Alllahtan

Ultrasonda görülmüyormuş çatlama günü. Tahminde bulundu
Benim de ovulasyon testlerinden şüpheye düştüğüm bir dönem. Pik gördükten 17-18 gün sonra regl olduğumu fark ettim son aylarda. Sanki erken pik ve çatlama gösteriyor gibi hissettim. Ki hep de pik ve çatlama günleri değerlendirip sonrasında bıraktım. Sizin mesajı da görünce bu şüphem desteklendi gibi.

Peki her mutlaka o şeffaf akıntıyı görebiliyor musun? Ben takip etmiyorum şu an testle cünkü beni cok strese sokacak biliyorum ama önümüzdeki ay alacam sanırım ovu testi

Ya testte 6 gün kala yapın deyince dayanamadım yaptım inş dediğiniz gibidir

Peki her mutlaka o şeffaf akıntıyı görebiliyor musun? Ben takip etmiyorum şu an testle cünkü beni cok strese sokacak biliyorum ama önümüzdeki ay alacam sanırım ovu testi
Görüyorum evet , stres olmadan yapabilirsin pcos oldugu için gününü netleştirmek için

Kızlar benim bat yarın ve afedersiniz dunden beri sadece pede akmayan bir siyah lekelenmem var bu yerlesme kanamasi olamaz dimi?, Daha önce düşük yaptim kürtaj oldum korktum açıkçası sanci falan yok sadece belim agriyor

İnşallah ya benimde sızlıyor sol ama sağda bişey yok göğüs hassasiyetim geçmiş ama yani daha az acı var şu an. Yalnız benim geçen ay gibi akıntım hiç olmadı ya geçen ay akıntı daha çoktu şimdi çok azalmış onu anlamadım. Yarın test yapcam 10. Gün olacak bugün yapsam çıkmaz daha galiba sabah bi yapayım dedim de korktum

Kızlar BAT 21 eylül dün yaptım böyle çıktı. Kan da negatif Bugun yaptım tekrar negatif bu durumu yaşayan varmı ?

Eklentiler

• IMG_1527.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar BAT 21 eylül dün yaptım böyle çıktı. Kan da negatif Bugun yaptım tekrar negatif bu durumu yaşayan varmı ?
merhaba benimde geçen ay böyle oldu kaset testim silik pozitif çıktı ama kanda negatiftim. bazı testler hatalı inşallah senin öyle değildir.

Yaptım ben az önce negatif erken mi ya bata kadar her gün yapcam gibi duruyo ama dpo 9 ya be zaman çıkcak bu

Kızlar adetime bir gün kala korunmadız ilişki yaşadım eşimle yarın adet günüm tutma ihtimali yoktur dimi yani şu ovulasyon testlerinden birini alsam mı eczaneden beyaz akıntım var acaba yumurtlama zamanlarım mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…