Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Selam bat 20-21 di regl olmadim prodoctor 20 dk sonra silik oldu laboquick ile de ilk5-6 dk da resimdeki gibi silik cikti sizce gebemiyim

Eklentiler

• IMG_5027.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_5025.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 58
Labo yanıltmıyor diyorlar inşallah gerçekten vardır güzel haberlerle bekliyoruz
Mutlaka yazacagim daha 3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamami bulunca denedik bakalim gecen ayda reglim gecikmisti ama testlerde negatif cikmisti kendimi umutlandirmak istemem allah herkesin kalbindekinin hayırlısını versin

28 gunde bir ama temmuzde reglim gecikti baya sonra agustosta duzene bindi eylulde hala
Olmadim
Yani aslında şuna varmaya çalışıyorum benim de 27 günde bir reglime 3 gün var ben dpo9dayım 2 gündür test yapıyorum negatif siz de gecikmeden sonra silik çizgiyi görmüşsünüz belki benim de öyle olur bu ay çok ümitliydim

Soyle soylim pembe olan direkt negatif oldu cekmeceye attim digerini yaptim o da silik cikti ama emin olamadim sonra ikisini de cope atayim derken baktim digeri de silik olmus siz hangi testleri yaptiniz hayalet cizgi olabilir

Soyle soylim pembe olan direkt negatif oldu cekmeceye attim digerini yaptim o da silik cikti ama emin olamadim sonra ikisini de cope atayim derken baktim digeri de silik olmus siz hangi testleri yaptiniz hayalet cizgi olabilir
Yok yok vallahi ben bakışlarımla testi deldim geçtim ahahah yine de yok

Yaptım negatif ama dikkate almıyorum erken diye yarın sabah asıl bizim için biraz daha önemli
valla artık ben şirazeyi kaydırdım regl olana kadar test yapıp güncellerim bütün topikleri Napalım alıştık zaten negatif görmeye bari günün devamında kafamızda kurmayız

Canim reglin gecince ya da regli gunu yap ben oyle yaptim hatta 4 gun once yaptim negatif cikti regli gunu yaptim boyle cikti iste bakalim umutlanmak istemiyorum
Bence sizde var ya kaset yanılmaz işte regl olana kadar devam edicem yapmaya bekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…