Ins oyledir yabende adete üç gün varken nimo ile yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı sonraki gün yine nimo ile yaptım aynı silik çıktı bende bebe tıme ile yaptım belergün çıktı bu sefer. internette okudum nimo için adet öncesi çok silik çıkarıyormuş hamilelik varsa
Vallahi ben hiç erken gebelik yapmadım hep reglimin geçmesini bekledim bunda da öyle olduğu için yaptım zaten çok silik görünceye gittim zaten değerim çok düşüktü çok geçmeden de regl oldum belki doktora gitmeseydim bilmeyecektim yani ama demek ki öğrenmem gerekiyormuş diyorum yani kendi kendime inşallah tekrarlamazÇok gençsin maşallah.Ben 37 yasindayim tecrübelerim haliyle fazladir senden.Sakin olmaya calis canım.İnsanin başına her sey geliyor.Bircok kadın kimyasal gebelik yaşıyor.Farketmeden reglle birlikte atılıyor.Ben de yaşadım.Burda yasayan belki binlerce kadın vardır.Erken test yapınca yakalamış oluyoruz.Pozitifi görüp sonra hayal kirikligi yasiyoruz.Çok iyi anliyorum.Bundan sonra senin için her şey diledigin gibi olsun.Saglikli bir gebelik saglikli bir bebek nasip olsun.
Pik göremedim diye stres oldum 24. Gün gördüm. Gecikti işte normal olarak. Bugün kan verdim negatifti belki geç döllenmedir diyorum ama düşünmek istemiyorumovulasyon testi ektra strese sokuyor maalesef 3 defa ovulasyonla takip ettim üçünde de en stresli oldugum aylardi, gecikme normal canim gec yumurtlamissin
Siz ne zamandır deniyorsunuz geçmiş olsun bu aradaVallahi ben hiç erken gebelik yapmadım hep reglimin geçmesini bekledim bunda da öyle olduğu için yaptım zaten çok silik görünceye gittim zaten değerim çok düşüktü çok geçmeden de regl oldum belki doktora gitmeseydim bilmeyecektim yani ama demek ki öğrenmem gerekiyormuş diyorum yani kendi kendime inşallah tekrarlamaz
Cnm bnm ucuncu ayimdi tesekkur ederim insallah bidaha olamzSiz ne zamandır deniyorsunuz geçmiş olsun bu arada
Ultrasonda görülmüyormuş çatlama günü. Tahminde bulunduMerhaba. Doktor yeni çatlamıştır derken tahminde mi bulundu yoksa ultrasonda gördü mü?
Çıkmaz bence 12.ci günce cıkmaya baslar bence erken gebelık testlerdeDpo 8 deyim sol yumurtalığım bugün sızım sızım sızladı. Birde göğüs hassasiyetim var yani normalde de olur da bu kadar erken başlamıyor gibi hatırlıyorum. Yarın test yapsam çıkmaz dimi daha ya
Valla bencece çıkmaz da işte o kadar bekleyip bi kaç gün daha beklenmiyorÇıkmaz bence 12.ci günce cıkmaya baslar bence erken gebelık testlerde
İns yerlesıyordr onun sızısıdır
Ay benim de dpo7de sol sızlıyordu hatta dpo7 günü vücut sıcaklığımda düştü inşallah yerleşme başladığı içindir ama bugün dpo8 sağ kasığım sızlıyor bir gpn orada bir gün burada kendimi dinlemekten helak oldumDpo 8 deyim sol yumurtalığım bugün sızım sızım sızladı. Birde göğüs hassasiyetim var yani normalde de olur da bu kadar erken başlamıyor gibi hatırlıyorum. Yarın test yapsam çıkmaz dimi daha ya
İnşallah pozitif sonuç alırız belirti var ama geçen aylarda belirti olup regl oldum. Bu yüzden artık belirti önemsiz benim içinİnşallahh ben de yarın sabah ilk idrarla yapacağım bakalım çok umudum yok belirtim yok çünkü hiç ara ara kasık batmasından başka
nasip artik canim beklemen gerekiyor insallah vardirPik göremedim diye stres oldum 24. Gün gördüm. Gecikti işte normal olarak. Bugün kan verdim negatifti belki geç döllenmedir diyorum ama düşünmek istemiyorum
Ben de çok uzun zamandır pozitif çizgi görmedim, umudumu kaybetmeye başladım artık..Şubat ayında bebeğimin kalbi durdu kaybettim. 2.5 aylıktı . O zamandan beri deniyorum olmuyor maalesef. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin . 8. Ayıma girmek üzereyim. İlk 2 ay denemedim rahmim toparlansın diye . 6 aydır deniyorum diyebilirim . Ovülasyon testi de yaptım akıntı da takip ettim ama maalesef bu zamana kadar hiç silik çizgi dahi görmemiştim bu sefer görmek beni umutlandırmıştı açıkçası. Demek ki zamanı değil rabbim hayırlı olanı hayırla ve kolaylıkla nasip etsin hepimize inşallah
Ah benim canım arkadaşım kader ortağım :) bizde yeni düşünmeye başladık kasımda 2. senem bitecek ilk aydan başıma neler geldi bugün yine kan vermeye gideceğim akşam bakalım ne olacakCnm pozitif dusunuyorum ama acabam da var yani 2. Senem biticek ekimde yeni yeni dusunmeye baslamistik basima gelenler sjjsjs 25 yasindayim
Regl olunca kimyasal diye mi karar verdiler canım, benim hala ne oldugu belli değil kan verip duruyorum sürekli ,reglden sonra kan baktı mı hiç progestan falanda kullanmadım normal bildiğin regl oldumCnm bnm ucuncu ayimdi tesekkur ederim insallah bidaha olamz
Bende yumurtlmanın örneğin 10 belirtisi varsa 1 ay 3ü oluyor 1 ay 5 i oluyor hiç öyle dinlemiyorum kendimi ama geçen ay dikkat ettiğimde uygulamadan farklı zamanda yumurtlama olarak hissetmiştim ama eğer pcos varsa ovülasyon testi ile yumurtlamanı kontrol edebilirsin canımArkadaşlar yumurtlama belirtileriniz her ay aynı mı yoksa değişiyor mu? Ben pcosluyum yumurtlamıyorum sanırım hiç çünkü hiç o şeffaf akıntıyı görmüyorum
3 testte awox muydu canım , bence çok erken test yapmışsın gecikmeni beklemeni tavsiye ederim ben awoxla silik pozitif gördüğümde kanda 35 falandıKızlar cuma sabahı silik pozitif çıktı cumartesi akşamı biraz daha belirgin silik pozitif çıktı bu akşam çıkmadı . 8dpo 9 dpo silik pozitif 10 dpo negatif geldi awox.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?