- 21 Ağustos 2016
- 280
- 76
- 98
- 28
Bende ovulasyon kullandim bu ay hazirandan beri deniyorum stres yaptigim icin temmuzda reglim baya gec oldu hersey stresten kendimizi salsak olacak herseyOvuyle takip etip günü gününe birliktelik bu ay oldu yalnızca onun dışında 2-3 aydır deniyoruz
İnsallah olur gönlünuzu ferah tutunKızlar selam,bende kısmetse 2.bebeği istiyorum.Bir kızım var 2.5 yaşında.Yaşım 41 bu yaştan sonra olması çok zor tabi,Allah yazdıysa olur inşallah
Bende henüz gebelik yok hiç o yüzden bence salamıyorum kendimi sizde var mı bebekBende ovulasyon kullandim bu ay hazirandan beri deniyorum stres yaptigim icin temmuzda reglim baya gec oldu hersey stresten kendimizi salsak olacak hersey
ben de aynı şekilde 6-7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyonla takip ettim. Normalde adet döngüm 34-35 gün olurken bu sefer 5. Gecikme günümdeyim dün kan verdim bi şey yok. Yumurtlamayı da 24. Gün gördüm. Allak bullak oldum bilmiyorum yaBende ovulasyon kullandim bu ay hazirandan beri deniyorum stres yaptigim icin temmuzda reglim baya gec oldu hersey stresten kendimizi salsak olacak hersey
Gec dollenme de oluyormus regliniz ne zaman olacak belki oyle biseydir cunku kanda cikmayabiliyormusben de aynı şekilde 6-7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyonla takip ettim. Normalde adet döngüm 34-35 gün olurken bu sefer 5. Gecikme günümdeyim dün kan verdim bi şey yok. Yumurtlamayı da 24. Gün gördüm. Allak bullak oldum bilmiyorum ya
İnsaallah hepimizin kalbindeki olur tabi ki dua ederimVar canım kan ver maşallah bana da dua et bat 25
Normalde adetimden 5 gün gecikme oldu işte hadi bazen iki üç gün gecikiyor normalde de bu sefer 5 gün gecikti. Dün kan verdim negatifti. Ovulasyonda piki ayın 8inde gördüm. Olsa kanda çıkardı diye düşünüyorumGec dollenme de oluyormus regliniz ne zaman olacak belki oyle biseydir cunku kanda cikmayabiliyormus
Bende ovulasyonda 06.09-07.08 tarihinde piki gördüm reglim 20-21 inde olacakti henuz olmadi test böyle cikti kan vercem ama bilemiyorum dun regl oldum sandim leke geldi boyle koyu sari acik kahve gibi bugun tik yokNormalde adetimden 5 gün gecikme oldu işte hadi bazen iki üç gün gecikiyor normalde de bu sefer 5 gün gecikti. Dün kan verdim negatifti. Ovulasyonda piki ayın 8inde gördüm. Olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum
Neler geldi basina cnm valla cok sancili bir surec ondan hamile kalinca insan canindan cok seviyor cocugunh izteAh benim canım arkadaşım kader ortağım :) bizde yeni düşünmeye başladık kasımda 2. senem bitecek ilk aydan başıma neler geldi bugün yine kan vermeye gideceğim akşam bakalım ne olacak
canım benim normalde regl günüm on dördündeydi ama 13’ünde benim lekelenmem oldu 15’inde doktora gittim ben test yapıp tabii ki bana Hamilesin ama kimyasala dönmüş dedi ama yine de ilaç veririm belki sağlıklıdır dedi yani sen regli olduysan bilmiyorum bazen üstüne görme falan oluyor diyorlar ama şu anki değerin ne artıyor mu halaRegl olunca kimyasal diye mi karar verdiler canım, benim hala ne oldugu belli değil kan verip duruyorum sürekli ,reglden sonra kan baktı mı hiç progestan falanda kullanmadım normal bildiğin regl oldum
Benimde ilk olacak o yuzden zaten sabirsizliktan olcemBende henüz gebelik yok hiç o yüzden bence salamıyorum kendimi sizde var mı bebek
Allahın izniyle güzel haberler alalım hepimizCanım 8 de kan testim negatif çıkmıştı 2 gün sonra kan testim pozitifti ilk gebelikte. Çok erken daha hcg daha yeni yükselir varsa eğer moral bozma
ay hadi son 5-6 günBenimde ilk olacak o yuzden zaten sabirsizliktan olcem
Ay insallah guzel haberlerimizi burdan veririzay hadi son 5-6 gün
Vallahi seninki güzel haberAy insallah guzel haberlerimizi burdan veririz
İnsallah ciksin daha da ederimVallahi seninki güzel haberbana da dua et bende güzel bi haber alayım
ama senin regle daha vardı negatif çıkarsa sıkma canını bak benim regle 3 gün var negatif görüyorum senin bildiğim kadarıyla 5-6 günün varErva ben az sonra predctor deneyecegim.varsa onda cikar herhal.artik
5 gun var evet üzülmem insama senin regle daha vardı negatif çıkarsa sıkma canını bak benim regle 3 gün var negatif görüyorum senin bildiğim kadarıyla 5-6 günün var
Üzülme ya baksana regl geçiyo öyle silik görüyorlar yani varsa bile şu an gözükmemesi anormal değil biz erkenciyiz5 gun var evet üzülmem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?