Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Arkadaşlar dpo 11 ve 12de birkaç damla kahverengi lekelenme yaşadım. Daha önce hiç ara kanama yaşamamıştım. Dpo 11 Awox negatif çıkınca moralim bozuldu tekrar test yapmadım. Bugün dpo 13’teyim. Ama bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir gibi geldi. Beyaz kremsi akıntı ile birlikte gelen kahverengi lekelenme olmuş iki seferde de. Devam eden bir akıntı ya da lekelenme yok. Peçeteye gelmiyor. Yerleşme kanamasını bu şekilde yaşayan var mı? Reglime daha 3-4 gün var

Benimde çok uzuyor hatta bana tembellik var dedi doktor, letu yazmıştı kullandıkça günlerim kısaldı. Bırakınca tekrar uzuyor.
Hatta letu kullandığım ay hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı
Bende de böyle bir sıkıntı baslamis olabilir.Regl olunca hormonlarima da baktirmayi dusunuyorum.Reglin 2.-3.gunu bakiliyormus sanirim.Haziran ayında 29-30 gun olan döngüm 36 ya çıktı.Sonra 34-35 diye devam etti.Bu ay da 36.güne döndü.Bugün hala regl olmadım.Hamilelige bağlı olduğunu düşünmüyorum.

Günaydın.Gecikmenin 5.günü nihayet bir test yaptım net negatif.Ki negatif olduğunu tahmin ediyordum.Son 4 aydır hep gecikme oluyor.Ya da döngülerim uzadı bilemiyorum.Bir terslik var dr gidince belli olur sanırım.

Günaydın.Gecikmenin 5.günü nihayet bir test yaptım net negatif.Ki negatif olduğunu tahmin ediyordum.Son 4 aydır hep gecikme oluyor.Ya da döngülerim uzadı bilemiyorum.Bir terslik var dr gidince belli olur sanırım.
stres,hormnel denge,hava değişimi,beslenme,kilo alıp verme etkilidir

Doktor takibinde misin canım kaç aydır deniyorsunuz

Inostol bu konuda öneriliyor. Fakat düzgün bir doktor bulup yola onunla devam etmeni öneririm. Malesef devletteki doktorlar ilgisizler

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacakkkk yardımınıza ihtiyacım var 17 Ağustos son adet tarihim adetim düzensiz 14 Eylül de ovulasyon testim pozitifti 28i adet olurum diye düşündüm ama olmadım test yaptım negatif ve bugün de adet olmadım daha acaba pozitife döner mi

Inostol bu konuda öneriliyor. Fakat düzgün bir doktor bulup yola onunla devam etmeni öneririm. Malesef devletteki doktorlar ilgisizler
Genel olarak devletteki doktorlar ilgisiz.Şehrimde alanında uzman ilgili birkaç kadın doğum uzmani var.Aralarindan biriyle devam ederim insallah.

ay çok güzel relaks olman bence bende erkenden öğrendim şimdi günler geçmiyor kese görünecek mi? kalp atışı var mı?
İkinci bebede ben de yapmıştım o hatayı.Regle 6 gun kala ogrenmistim.Kalp atışına kadar olan zaman yıllar sürmüştü.

Stres bol,hava değişimi,mevsim değişimi malum,beslenmemi yeni yeni düzene koyuyorum.Ve maalesef son 2 yıldır kilo aldım.Ki kiloluydum zaten.
kilo çok etkili ben de son 1 yılda 10-12 kilo aldım ve regl düzenim şaştı haziranda 3 ünde oldum temmuzda 23 ünde düşün aradaki farkı

kızlar benim regl günlerim kısaldı 4 gün kanama oluyor 5.gün lekelenme öncesinde 6 gün felan olurdu bir anormalliğe mi işaret normal mi bilemedim

kilo çok etkili ben de son 1 yılda 10-12 kilo aldım ve regl düzenim şaştı haziranda 3 ünde oldum temmuzda 23 ünde düşün aradaki farkı
Kaç yaşındasın bilmiyorum canim.Ben 38 olucam 3 ay sonra.4 aydir regl duzeni bozulunca Allah korusun erken menopozdan şüphelendim.Döngünün 37.gunundeyim.Regl olmadım.Test negatif.Yarın sabah dr randevum var bakalım ne diyecek.

Evet 6 aydır ikinci ayda bi gebelik oldu kese göründü fakat düşük yaptım o gündem beri Bidaha kalamadım
Hayırlısı olsun canım benim inşallah en kısa sürede bebiş haberini alırız senden rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…