yaa yapsaydin biiRegl olmadım.Testte yapmadım.Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki gerçekten aklıma bile gelmedi test.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yapsaydin biiRegl olmadım.Testte yapmadım.Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki gerçekten aklıma bile gelmedi test.
Bu konuda bilgisi olan var mı hanımlar?
Bende de böyle bir sıkıntı baslamis olabilir.Regl olunca hormonlarima da baktirmayi dusunuyorum.Reglin 2.-3.gunu bakiliyormus sanirim.Haziran ayında 29-30 gun olan döngüm 36 ya çıktı.Sonra 34-35 diye devam etti.Bu ay da 36.güne döndü.Bugün hala regl olmadım.Hamilelige bağlı olduğunu düşünmüyorum.Benimde çok uzuyor hatta bana tembellik var dedi doktor, letu yazmıştı kullandıkça günlerim kısaldı. Bırakınca tekrar uzuyor.
Hatta letu kullandığım ay hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı
ay çok güzel relaks olman bence bende erkenden öğrendim şimdi günler geçmiyorRegl olmadım.Testte yapmadım.Benim kadar meraksız var mıdır acaba?![]()
stres,hormnel denge,hava değişimi,beslenme,kilo alıp verme etkilidirGünaydın.Gecikmenin 5.günü nihayet bir test yaptım net negatif.Ki negatif olduğunu tahmin ediyordum.Son 4 aydır hep gecikme oluyor.Ya da döngülerim uzadı bilemiyorum.Bir terslik var dr gidince belli olur sanırım.
Doktor takibinde misin canım kaç aydır deniyorsunuzBişi sormak istiyorum suan rahim kalınlığım 14.5 mm fakat adetime 5 güm var erken test yaptım negatif çıktı pazartesi beta vericem klomen kullanıcaz dedi doktor olmazsa basına gelen varmı hiç rahim kalınlığı olup hamile kalan ??
Inostol bu konuda öneriliyor. Fakat düzgün bir doktor bulup yola onunla devam etmeni öneririm. Malesef devletteki doktorlar ilgisizlerBende de böyle bir sıkıntı baslamis olabilir.Regl olunca hormonlarima da baktirmayi dusunuyorum.Reglin 2.-3.gunu bakiliyormus sanirim.Haziran ayında 29-30 gun olan döngüm 36 ya çıktı.Sonra 34-35 diye devam etti.Bu ay da 36.güne döndü.Bugün hala regl olmadım.Hamilelige bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Genel olarak devletteki doktorlar ilgisiz.Şehrimde alanında uzman ilgili birkaç kadın doğum uzmani var.Aralarindan biriyle devam ederim insallah.Inostol bu konuda öneriliyor. Fakat düzgün bir doktor bulup yola onunla devam etmeni öneririm. Malesef devletteki doktorlar ilgisizler
Stres bol,hava değişimi,mevsim değişimi malum,beslenmemi yeni yeni düzene koyuyorum.Ve maalesef son 2 yıldır kilo aldım.Ki kiloluydum zaten.stres,hormnel denge,hava değişimi,beslenme,kilo alıp verme etkilidir
Evet 6 aydır ikinci ayda bi gebelik oldu kese göründü fakat düşük yaptım o gündem beri Bidaha kalamadımDoktor takibinde misin canım kaç aydır deniyorsunuz
İkinci bebede ben de yapmıştım o hatayı.Regle 6 gun kala ogrenmistim.Kalp atışına kadar olan zaman yıllar sürmüştü.ay çok güzel relaks olman bence bende erkenden öğrendim şimdi günler geçmiyorkese görünecek mi? kalp atışı var mı?
günaydın,İkinci bebede ben de yapmıştım o hatayı.Regle 6 gun kala ogrenmistim.Kalp atışına kadar olan zaman yıllar sürmüştü.![]()
kilo çok etkili ben de son 1 yılda 10-12 kilo aldım ve regl düzenim şaştı haziranda 3 ünde oldum temmuzda 23 ünde düşün aradaki farkıStres bol,hava değişimi,mevsim değişimi malum,beslenmemi yeni yeni düzene koyuyorum.Ve maalesef son 2 yıldır kilo aldım.Ki kiloluydum zaten.
3.yü yapmaya çalışıyoruz canm nasipse.2 oğlum var Allahin emanetleri.günaydın,
bu kaçıncı çocuğunuz maşallah :)
Kaç yaşındasın bilmiyorum canim.Ben 38 olucam 3 ay sonra.4 aydir regl duzeni bozulunca Allah korusun erken menopozdan şüphelendim.Döngünün 37.gunundeyim.Regl olmadım.Test negatif.Yarın sabah dr randevum var bakalım ne diyecek.kilo çok etkili ben de son 1 yılda 10-12 kilo aldım ve regl düzenim şaştı haziranda 3 ünde oldum temmuzda 23 ünde düşün aradaki farkı![]()
Hayırlısı olsun canım benim inşallah en kısa sürede bebiş haberini alırız senden rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyelimEvet 6 aydır ikinci ayda bi gebelik oldu kese göründü fakat düşük yaptım o gündem beri Bidaha kalamadım