Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

ben baslayamadim bir turlu bu 1 2 gun icinde yumurtlamam olucak alabilirsem yarin bende bi basliyim diyorum onceki 3 gunu degerlendirdim ama yine de ovulasyonla emin olayim
valla cevremdekiler o kadar cok ögüt verdi ki 26 yasindayim dedim ne kadar salakmisim isi yaptiktan sonra tuvalete gitme ayaklarini kaldir cenin pozisyonda uyu vs her yolu deneyecegim valla bu ay sizlerede aktarmis oldum 4 aydir deniyoruz bizde

valla cevremdekiler o kadar cok ögüt verdi ki 26 yasindayim dedim ne kadar salakmisim isi yaptiktan sonra tuvalete gitme ayaklarini kaldir cenin pozisyonda uyu vs her yolu deneyecegim valla bu ay sizlerede aktarmis oldum 4 aydir deniyoruz bizde
bende 27 yasindayim soyledigin her seyi her iliskiden sonra yapiyorum ama 6 aydir bi sonuc alamadimmmm bu ay doktora gidecektik esimle fakat musait olamiyoruz bir turlu bu ay da bekleme karari aldık umarim doktorluk birseyimiz yokturr

bende 27 yasindayim soyledigin her seyi her iliskiden sonra yapiyorum ama 6 aydir bi sonuc alamadimmmm bu ay doktora gidecektik esimle fakat musait olamiyoruz bir turlu bu ay da bekleme karari aldık umarim doktorluk birseyimiz yokturr
yoktur insallah doktorlarinda dedigi psikolojik herkes diyor takmayin falan ama olmuyor iste bizdede ben muayene oldum birsey yoktu esimde hic gitmedi bakalim artik hayirlisi valla insallah bu ay olur tutunur bebisler

yoktur insallah doktorlarinda dedigi psikolojik herkes diyor takmayin falan ama olmuyor iste bizdede ben muayene oldum birsey yoktu esimde hic gitmedi bakalim artik hayirlisi valla insallah bu ay olur tutunur bebisler
elimizde olmuyor ki olmadikca bir sonraki ay diyoruz yine olmayinca acaba bi sorun mu var diyoruz falan oyle bi stres oluyor istemsizce beklemicem diyip 10 gun biter bitmez test yapiyorum xjxjxjhdjdj bu ay kararliyim yumurtlama donemini atlattıktan sonra dusunmeyecegim takmayacagim odagimi degistirecegimmm bu aydan da umutluyum bakalimmm insallah bu ay bizim mucizelerimiz bizi seçer

aynen öyle takmiyoruz kafayi baska seylere yoralim düsünmeyelim zaten olcagi varsa olur

Kızlar selam, ben de size birşey soracağım. Oğluma olan hamileliğim planlıydı silik çizgi ile öğrenmiştim, öncesinde sonrasında şüphelendiğim durumlarda yaptığım testlerin hiç birinde kuruma çizgisi hayalet çizgi yalancı pozitif vs yaşamadım hiç bir testte ama şuan o kadar çok yorum okuyorum ki hemen hemen çoğu kişi yaşıyormuş. Ben de şüpheye düştüm ilk yaptığım test days doctor mavi kapaklı olan anında pembe silik çizgi verdi. Ertesi gün farklı eczaneden nimo marka test aldım iki tane resimdeki pembe kapaklı onlarda anında belli belirsiz ama gözle görülen pembe çizgi verdi kurudukça silikleşti. Bugün predictor early yaptım o da 5 dk içinde pembe ince silik çizgi verdi kurudukça kuruma çizgisi gibi oldu ama çok net değil fotoğraflarda. Bu arada hiç biri ilk idrar ile yapılmadı. Hepsi gece yapıldı. Şimdi de albi kaset test yaptım onda hiç birşey yok gibiydi fotoğraf çekerken flaşla hafif silik pembe şerit görüyor gibiyim ya da benim gözlerim artik bozuldu olursa sevinirim hiç hesapta yokken aklima girdi şuan

Eklentiler

• IMG_8450.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_8465.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 78
Doktorlar 35 yaş altında bir seneden önce bir sorun yoksa müdahale etmiyorlar zaten bize öyle demişti

Regl bitişimin ertesi günü kadın doğum uzmanı 9-10. günü değerlendir erken yumurtlayacaksın dedi bakalım değerlendireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…