Ben ve gene benYok mu aramiza katilan arkadaslarrr
Ben 26 27 eylülYok mu aramiza katilan arkadaslarrr
bende 16 eylül canimmm bu ay da birlikteyizzz umarim güzel sonuclar alirizzBen ve gene ben22 eylul olarak atandim
ay senin az kalmisss insallah guzel haberler ver bizee10 eylüllll
ben baslayamadim bir turlu bu 1 2 gun icinde yumurtlamam olucak alabilirsem yarin bende bi basliyim diyorum onceki 3 gunu degerlendirdim ama yine de ovulasyonla emin olayimbat 19 eylül ovulasyon testine basladim bende
hadi bakalim bu ay guzellikleriyle gelsin bizeBen 26 27 eylül
valla cevremdekiler o kadar cok ögüt verdi ki 26 yasindayim dedim ne kadar salakmisimben baslayamadim bir turlu bu 1 2 gun icinde yumurtlamam olucak alabilirsem yarin bende bi basliyim diyorum onceki 3 gunu degerlendirdim ama yine de ovulasyonla emin olayim
bende 27 yasindayim soyledigin her seyi her iliskiden sonra yapiyorum ama 6 aydir bi sonuc alamadimmmm bu ay doktora gidecektik esimle fakat musait olamiyoruz bir turlu bu ay da bekleme karari aldık umarim doktorluk birseyimiz yokturrvalla cevremdekiler o kadar cok ögüt verdi ki 26 yasindayim dedim ne kadar salakmisimisi yaptiktan sonra tuvalete gitme ayaklarini kaldir cenin pozisyonda uyu vs her yolu deneyecegim valla bu ay sizlerede aktarmis oldum 4 aydir deniyoruz bizde
yoktur insallah doktorlarinda dedigi psikolojik herkes diyor takmayin falan ama olmuyor istebende 27 yasindayim soyledigin her seyi her iliskiden sonra yapiyorum ama 6 aydir bi sonuc alamadimmmm bu ay doktora gidecektik esimle fakat musait olamiyoruz bir turlu bu ay da bekleme karari aldık umarim doktorluk birseyimiz yokturr
elimizde olmuyor ki olmadikca bir sonraki ay diyoruz yine olmayinca acaba bi sorun mu var diyoruz falan oyle bi stres oluyor istemsizce beklemicem diyip 10 gun biter bitmez test yapiyorum xjxjxjhdjdj bu ay kararliyim yumurtlama donemini atlattıktan sonra dusunmeyecegim takmayacagim odagimi degistirecegimmm bu aydan da umutluyum bakalimmm insallah bu ay bizim mucizelerimiz bizi seçeryoktur insallah doktorlarinda dedigi psikolojik herkes diyor takmayin falan ama olmuyor istebizdede ben muayene oldum birsey yoktu esimde hic gitmedi bakalim artik hayirlisi valla insallah bu ay olur tutunur bebisler
Benim de bat 10 Eylül. Kasık ağrım var başka belirtim yok . İnşallah hamileyizdirYa benim de bat 10 eylül
2 3 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum
Sabahtan beri de meme ağrısı ve dolgunluk hissediyorum acaba yerleşme falan olabilir mi
aynen öyle takmiyoruz kafayi baska seylere yoralim düsünmeyelim zaten olcagi varsa olurelimizde olmuyor ki olmadikca bir sonraki ay diyoruz yine olmayinca acaba bi sorun mu var diyoruz falan oyle bi stres oluyor istemsizce beklemicem diyip 10 gun biter bitmez test yapiyorum xjxjxjhdjdj bu ay kararliyim yumurtlama donemini atlattıktan sonra dusunmeyecegim takmayacagim odagimi degistirecegimmm bu aydan da umutluyum bakalimmm insallah bu ay bizim mucizelerimiz bizi seçer
Doktorlar 35 yaş altında bir seneden önce bir sorun yoksa müdahale etmiyorlar zaten bize öyle demiştibende 27 yasindayim soyledigin her seyi her iliskiden sonra yapiyorum ama 6 aydir bi sonuc alamadimmmm bu ay doktora gidecektik esimle fakat musait olamiyoruz bir turlu bu ay da bekleme karari aldık umarim doktorluk birseyimiz yokturr
İnşallah bu ay senin için olumlu olur benim bat 3-4 EylülRegl bitişimin ertesi günü kadın doğum uzmanı 9-10. günü değerlendir erken yumurtlayacaksın dedi bakalım değerlendireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?