evett nasibini bekloyorlar iste bakalimmmaynen öyle takmiyoruz kafayi baska seylere yoralim düsünmeyelim zaten olcagi varsa olur
insallah canimmmmbende Bat 22 eylülle katılıyorum bu ay güzel haberler alalım inşallah
evet oyleymis ben mayista gittim bakalim dedi tahlil verdim reglin 2. gunu gel dedi ama gidemedim sehir degistirdim bi kac gundur yasadigim sehre geldim bu ay da ovulasyonla takip yapacagim tekrar regl.olursam bir sonraki ay doktoruma gideceğimDoktorlar 35 yaş altında bir seneden önce bir sorun yoksa müdahale etmiyorlar zaten bize öyle demişti
ay insallahhhhBat 18 ile aranıza katıldım inşallah bu ay olur
ben as once ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi sanirim yunurtluyorumRegl bitişimin ertesi günü kadın doğum uzmanı 9-10. günü değerlendir erken yumurtlayacaksın dedi bakalım değerlendireceğim
yaaa az kalmis senin guzel haberlerle gellİnşallah bu ay senin için olumlu olur benim bat 3-4 Eylül
bat ne zamandi senin canimKızlar selam, ben de size birşey soracağım. Oğluma olan hamileliğim planlıydı silik çizgi ile öğrenmiştim, öncesinde sonrasında şüphelendiğim durumlarda yaptığım testlerin hiç birinde kuruma çizgisi hayalet çizgi yalancı pozitif vs yaşamadım hiç bir testte ama şuan o kadar çok yorum okuyorum ki hemen hemen çoğu kişi yaşıyormuş. Ben de şüpheye düştüm ilk yaptığım test days doctor mavi kapaklı olan anında pembe silik çizgi verdi. Ertesi gün farklı eczaneden nimo marka test aldım iki tane resimdeki pembe kapaklı onlarda anında belli belirsiz ama gözle görülen pembe çizgi verdi kurudukça silikleşti. Bugün predictor early yaptım o da 5 dk içinde pembe ince silik çizgi verdi kurudukça kuruma çizgisi gibi oldu ama çok net değil fotoğraflarda. Bu arada hiç biri ilk idrar ile yapılmadı. Hepsi gece yapıldı. Şimdi de albi kaset test yaptım onda hiç birşey yok gibiydi fotoğraf çekerken flaşla hafif silik pembe şerit görüyor gibiyim ya da benim gözlerim artik bozulduolursa sevinirim hiç hesapta yokken aklima girdi şuan
Ya benim orası biraz karışık aslında 14 temmuzda iki gün süren bir adet yaşadim ama her zamankinden farkli ve çok kısa sürdü diye şüphelendim normalim 5-6 gündür. 4-5 gün öncesinde korunmasiz ilişki olduğu için acaba başka türlü bir kanamamıydı dedim 26sında test yaptım silik çizgi çıkınca diğer testleri de gün gün yaptım. Eğer o adet kanamasıysa bat 11 eylül oluyor benim o zaman testler hatalıdır diyorum şüphe aklımdan gitsin diye yaptığım testler iyice şüphelendirdibat ne zamandi senin canim
Benimde bat 10 Eylül . Yerleşme ne zaman oluyoyerlesme icin cok erken bence
ya baya karışıkmış aenin kan verebilirsen bi kan ver kesin sonuc alırsınYa benim orası biraz karışık aslında 14 temmuzda iki gün süren bir adet yaşadim ama her zamankinden farkli ve çok kısa sürdü diye şüphelendim normalim 5-6 gündür. 4-5 gün öncesinde korunmasiz ilişki olduğu için acaba başka türlü bir kanamamıydı dedim 26sında test yaptım silik çizgi çıkınca diğer testleri de gün gün yaptım. Eğer o adet kanamasıysa bat 11 eylül oluyor benim o zaman testler hatalıdır diyorum şüphe aklımdan gitsin diye yaptığım testler iyice şüphelendirdi
yerleşme eger dollenme olduysa ortalama 10 gün icinde tamamlaniyor gec dollenme veya gec yerlesme olirsa daha da uzayabilirBenimde bat 10 Eylül . Yerleşme ne zaman oluyo
daha da koyulaştıııı 8 saat sonra tekrar yapacagim catlama olmamissa bugun yumurtlama günü olarak baz alacagimkizlarr bu pik dimiiiiiiii
Evet canım pik görünüyorkizlarr bu pik dimiiiiiiii
Canım evet pik ne zamandan beri böyledaha da koyulaştıııı 8 saat sonra tekrar yapacagim catlama olmamissa bugun yumurtlama günü olarak baz alacagim
Evet ya gerçekten bunaldımya baya karışıkmış aenin kan verebilirsen bi kan ver kesin sonuc alırsın
bugun yaptığım ilk testti 1 saat öncekiCanım evet pik ne zamandan beri böyle
artimed yalanci pozitif gosteriyor baska marka ile 1 2 gun sonra testi tekrarlaEvet ya gerçekten bunaldımbu sabah bu sefer ilk idrarla test yaptım artımed yine pembelik var anında çıktı ama çok silik koyulaşmıyor belki de kimyasal gibi birşeydir ya da geç döllenme de böyle mi oluyor acaba hcg yavaş artıyordur belki kafam çok karışık biraz daha test edip bekleyeyim diyorum günden güne beklenen adete kadar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?