inşallah canım teşekkür ederim2 gün kalmş hadı inşallh güzel sonuçlar alrsn canm
Bekliyoruz guzel haberlerini.Bence bebisin seninle.Insallah saglikla ilerlerİnşallahhh canım benim, kan vereyim haber edicem
16 uzatmaları oynarsa 17 sinde benimkisi. Pek umudum yok. Yarın ya da belki sonraki gün awox yapmayı düşünüyorum.Aynen canm sen naptın ne kdr kaldı bat a
Esktra neler yaptın bu ay sevgili buklbukl bu isim neyin kısaltması ayrıca bukulubukulu diye okuyorumİnşallahhh canım benim, kan vereyim haber edicem
Çoook güzel enerjiler yolluyorum16 uzatmaları oynarsa 17 sinde benimkisi. Pek umudum yok. Yarın ya da belki sonraki gün awox yapmayı düşünüyorum.
İsmim güzel dimi zor buldumEsktra neler yaptın bu ay sevgili buklbukl bu isim neyin kısaltması ayrıca bukulubukulu diye okuyorum
Ay seninle yumurtlama gününden tut bata kadar aynıyız. Bende 5 inde yumurtlama oldu bat 19 eyülBenimde bat 19 Eylül hafifte olsa belirtiler var hafif kasık ağrısı , ara sıra sol göğüs ucumda yanma , mide bulantısı ve baş ağrısı 5 Eylül yumurtlama günümdü 2 gün önce ve 2 gün sonrasını değerlendirdik hamile olabilir miyim 9 gün nasıl geçiçek bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum
Canm yerleşme kanaması gibi dıruyor inşallah öyledir test yaptnmı hiçArkadaşlar gündüz biraz lekelemem olunca ve ağrı yaşayınca adet oldum diye düşündüm ama şimdi hem ağrım durdu hem akıntı devam etmiyor sadece afedersiniz peçeteyle silince bulaşıyor az kahverengi leke şeklinde sabahtan beri adet olacağım diye bekliyorum ne gelen var ne giden çok az kahverengi leke o da sadece peçete sürünce neden olabilir bu durum
Şimdlk bülbül da gbı bozkurt canm inşallah hayrlı haberı verir bizede bende kan testı yapmştm baya 7 gün kalasıya negatif çıktı bata son 3 gn kaldı regl belrtlerm başladı bu ay havluyu attm diorum ben önümüzdeki ay inşallah ondada açalım post devam edelım bu şekilde takıbekizlarr bu ay guzel haberler kimlerdeee bakim
Kızlar merhaba benim bat 19 Eylül. Yumurtlama zamanımdan itibaren beyaz kremsi akıntım hiç bitmedi hala devam ediyor. Yumurtlamadan itibaren kasık kramplarım ve batmalarım var geçmiyor böyle kasıklarım seyiriyor gibi hissediyorum. Yaklaşık 3 4 gündür baş ağrısı yaşıyorum özellikle sabahları uyandığımda.Benim gibi olan var mı?
İnşallah güzel haberleri alalım o zaman rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahAy seninle yumurtlama gününden tut bata kadar aynıyız. Bende 5 inde yumurtlama oldu bat 19 eyül
Tam 1 hafta var korkuyorum yaSaydklarndan sadece baş agrsını yaşadım bn canm göğsümde sızlama üşüme vs vardı ama pskljmş sanrm benmkı kan tahlılı negatif çıktı inşallah seninki poztftr ne kdr var bata
Amin canım inşallah hepimizeeeeİnşallah güzel haberleri alalım o zaman rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Kızlar benim de adetim 34-35 günde bir oluyır gecikmeler oluyır bazen bir iki gün. İlk dega bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 8eylülde pik gördüm. 17eylülde adet günüm olarak gösteriyor uygulama. 8-9-eylülde pikti 10 eylülde pike çok yakındı bugün artık silikti. Ben garanti olsun diye 6-7-8-9-10 eylülde ilişkim oldu bugün de olur yüksek ihtimalle.
Adet pikten 14 gün sonra olur diyorlar ama benim ıygulamaya göre 7 gün var sizler ne düşünüyorsunuz yardım edebilir misiniz bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?