Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Slm hanımlar.Ben ovulasyon testlerinde pik göremedim moralim bozuldu.Bi de biraz rahatsizdim son 3 günü değerlendiremedik.Takvimin yumurtlama gösterdiği donemde sadece 2 iliski oldu.Hayirlisi böyleymiş diyorum.

Bende aynı durumdayım reglim 2 gün gecikti sabah testle baktım negatif çıktı lekelenme ve ağrı var 3 4 gündür özellikle sol kasığımda

Kızlar ben aile hekiminde kan verdim şimdi ama sonuçlar pazartesi öğlene çıkar dediler, o kadar uzun mu sürüyor gerçekten; yoksa gecikirse diye daha uzun süre mi veriyorlar? Sizin ne kadar sürede çıkmıştı

Canim ben öglene dogru vermistim kan.Akşamına e nabiza düşmüştü.2018 yilindaydi bu.Bu kadar uzun sürmez sonuc çıkması.

Canm bakma sen onların öyle dedgne öğlene çıkmış olur benmki 1buçuk saate çıktı yanı e nabıza gir bak arada çıkmış olur doktor bakmasada biz anlıyoruz zaten yorumlarız sonucu

İnsallah.Güzel haberi al ve bizi etiketle lütfenn.Kendim gibi heyecanlıyım.Bana 2 defa nasip oldu.Dileyen bütün kadınlar yaşasın istiyorum bu güzel heyecanları.
Benmde 2 çocugum var ama ikisinde de reglm gectgı ıcın öğrendim hamıle olduğumu bu kadar detaylı bilgilerim yoktu o zamanlar ama iyikide yokmuş şimdi ancak stres yapıyrum belirti oldumu olmadmı vs dıe akısına bıraknca kendlğnden oluyor

Ben ilkinde anlamadım hamile olduğumu.Asiri bel ağrım vardı.Hatta bel fıtığı için dr randevu alacaktım.Bi akrabam sen hamile olabilir misin dedi öyle ışık yandı bende.Çünkü o ay 10 aylik korunma surecinden sonra ilk defa denemiştik.Hemen olmaz diye dusunuyordum.Bat dan 1 gün önceydi.Gecikme olmasa da ihtimal oldugu icin test yaptım kopkoyu 2.cizgiyi gördüm.4 gün sonra da keseyi görmüştüm 2.cide buradaydim.Burdan çok etkileniyodum test yapanlardan.Erkenden test yaptım bata 6 gün kala öyle öğrendim.Bir suru stres yasadim kalp atisini duyana kadar.Zaman geçmek bilmemişti.Simdi en erken reglden 1 gün önce test yapmayı düşünüyorum.Dayanabilirsem gecikme beklemek istiyorum.

Evet ister istemez burda etkılenıyor insan biz 6 aydr denyruz bu ay buraya geldm bu aykı kadr 6 ayda test yapmadm sanrm ama vazgeçtim artk yapmıcam batı bekliycem bıde öle denycem bakalm bu ay olmadı emınım bıdahakı aya artk inşallah nasip olur Rabbim hepimzn kucagmı doldursun benmkı bıraz sağlk sebebiyle 3. Yapıyoruz hayrla saglkla gelsn inşallah hepsı canmm

Bu arada kızceler bata yakın vücut sıcaklgmz düşmüyor muydu benmkı hala 36.4 sabıt bı haftdr böyle her sabah dıl altı olcuyorum yataktan çıkmadan daha düşmedi derece

2 aydır deniyorum ben de.Gecen ay tatildeydik falan derken zamanin nasil geçtiğini anlamadım.Sadece 2 test yaptım.Bata 2 gün kala ve 3 gün gecikince.Negatifti zaten hemen ikna oldum.Bu ayı da iyi değerlendiremedik.Bat günü civarında 1 testle belli olur her şey.Ben 37 yaşındayım.Allah biliyor ya 2 oğlum var bir de kız geçiyor gönlümden.Oğlan da olsa diğerleri büyüdü.Onlar hayatını kurarken biz ufaklikla ilgileniriz diye düşündük.Saglikli hayirli olsun da insallah.Sizin yaş kaçtı.Saglik sebebiyle çocuk nasıl oluyor özel değilse bilmediğim için soruyorum.Allah gönlünüze göre versin sağlığınızı daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…