Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ne güzel yazmışssınız benim de ilk olacak, allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin

ilk hamileliğinizi kaç yasınızda yasamıstınız

İşte şimdi 29 oldum bence annelik için en güzel yaş simdiymis onu anladım yıllar geçince insan kendini taniyormus hayata bakışı değişiyor ve çocuğuna da daha verimli oluyor ben bu şimdi kalırsam gerçek anlamda anneliği hissederek yaşayacağım diğerinde heyecanlar telaşlar daha gençsin bu kadar beynin bedenin oturmamis oluyor bakalım daha bir hazirim artık annelige

Ne zaman büyüdü anlamadım kızım doyasıya sarıldımmi kokusunu doyasıya yasadimmi eve çok sevdim ama daha çok sevebilirdim beklide işte simdi tabi bunları ona daha çok hissettiriyorum annelik de kendini sorgulamadigin tek bir an yok bence

Valla cnm bir yıldır eşim korunmadi ben ztn ilaç içmedim hiç bir zaman yani korunma yoktu ama 2 aydır üstüne düşüyorum ondan önce umursamiyordum acikcasi
Bizimde öyle ben ilaç içmedim 1 yılı geçik korunma yok 6-7 aydır uğraşıyoruz ama yumurtlama günleri harici öyle devamlı gün aşırı birliktelik olmuyor yumurtlamayi değerlendirmeye çalışıyoruz ama olmuyor maalesef

Aynı duyguları paylaşıyoruz.Ben de 2.cocugumu 31 de doğurdum daha bilinçli ve tecrübeliydim.Daha sakin ve rahat büyüttüm ilk cocuguma göre.İlkinde hatalar da yaptım.Kendimi surekli sorguladim yetersiz hissettim üzüldüm agladim.Ikincide hatalarımdan ders aldım.Annelikte her zaman eksik ve yetersiz hissediliyor.Sadece ben degil cogu anne boyle hissediyor.Önemli olanın elinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu,yetersizliklerim icin de sürekli kendimi suçlamanin bunu dramatize etmenin doğru olmadığını beni kötü etkiledigini farkettim.Şimdi 3.icin çok heyecanlıyım ilk gibi.Nasip olursa anneliğin ustalık dönemi gibi olacak.Hepimiz için en hayırlısını diliyorum.İlk bebeğini isteyenlere ilk önce nasip olsun inşaallah.

Amin inşallah çok güzel anlatmışsınız aynen öyle her zaman gelisiyoruz büyüyoruz çocuklarla birlikte bizde tabiki ..amin inşallah önce hiç bu duyguyu yaşamamış olanlara sonrada bizlere nasip olsun

MaşaAllah awox da bayağı belirgin. Bence de artık kan verme zamanı gelmiş canım. Çizgi var mı stresinden iki günde iki katına çıktı mı stresini yaşama aşamasına gelmişsin hayrlısıyla öğrenirsin ve sağlıkla büyür inşaAllah

merhaba arkadaşlar benim regl günüm 13 Eylül ben bugün kan verdim HCG 2.11 çıktı regl günüme 3 gün var sizce yükselir mi
Önünde < işareti yoksa yükselme ihtimali var. Burda benzer şekilde adetten önce değer görüp yükselen arkadaşlar oldu. 2 gün sonra yeniden kan verin yükselmişse gebelik oluşuyor demektir

Selam kızlar,bizde 8 aydır falan deniyoruz.
1 kimyasal var sadece
Bugün tüm testler hormon sperm rahim filmi zaten bu ay çekilmişti verdik.
Sebepsiz infertilite dedi,yani hiçbir sebep yokken olmaması.
2 ay sonra aşılamaya başlayacağız.

Canımm ilk çizgimi de sen gördün yarın sabah vereceğim kanı, bugün izin alamadım plansız olunca. İnşallah hayırlısıyla vardır ve tutunur, yeni streslere geçeriz

Aaa bebebk bar benceeee lütfen bana da dua eder misiniz bu ay o ay olsun istiyorum

Benim döngüm 27 gün, olsaydı çıkardı erken testte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…