Teşekkür ederim, sizi de tebrik ederim. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziUmarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınızne kadar zor olduğunu biliyorum
Çok erken yapıyorsunKızlar bat 16-17 Eylül olup da test yapıp pozitif sonuç alan var mııı ? Ben yapıyorum yapıyorum tertemiz hâla erken mi
Kimilerinin 7 gün önce falan pozitifi gördüğünü görünce acaba bende görebilir miyim diyorum evet acele ediyorum uzun zamandır beklediğim için canımÇok erken yapıyorsun
İnşallah en yakın zamanda pozitif görürüz7 aydır
Kuzum doğru görüyorsun vlla var çizgiyi ay hadi inşallah sizden sevinelım yaaaVallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım
Ayyyy hadi gözün aydın kuzummmm hayrlı haberlele gelll inşallahhKızlar günaydın, ilk idrarla yaptım awox ve predictor silik çizgiler belirdi, sanırım varyarın kan vereyim diyorum. Bat 17 eylül, daha var. Bu sabah mide bulantısı oldu biraz, dün gece heyecandan uyuyamadım ondan da olabilir. Gögüs ağrısı ve kasık ağrısı devam ediyor. Ama gögüs ağrısı regl öncesi olanlardan böyle biraz değişik. Dua edin güzel şeyler olsun baya duygusallaştım, işe gidiyorum şimdi, yarın sabaha aile hekimine randevu aldım kan için
Canm sabret hıç ummadaığın bi anda olcak inşallah umudunu yıtrme Rabbim buyukkkYaptım dün sabah da bu sabah yine tertemiz1 yılı geçti artık çok moralim bozuk
Hayrlısı olsun en kısa zamanda olur inşaAllahSelam kızlar benm bat 15 eylül az kaldı kan testı negatif cıktktan snra test yapmadm evde çünkü regl belrtılerı basladı büyük ıhtımal bu ay benden paydos sizlerle sevınelım inşallah onumızdekı aylara devam edıcem artk bende napalım kısmet
İnşallah canm insan stres yaptıkca olmuyor keşke daha sabırlı olabılsek ben pilatese başladm bgun kendimi birşeylerle oyalıycam en azından kafamdan azda olsa atarım dıe düşünüyorum inşallah başarılı olurum zira regl ol tekrar dene dıene kadr en az 12 gün gecıcek en ıyısı meşgul etmek kafayıHayrlısı olsun en kısa zamanda olur inşaAllah
Çook iyi yapmışsın kesinlikle kafayı takmamak, başka şeylerle ilgilenmek lazım.İnşallah canm insan stres yaptıkca olmuyor keşke daha sabırlı olabılsek ben pilatese başladm bgun kendimi birşeylerle oyalıycam en azından kafamdan azda olsa atarım dıe düşünüyorum inşallah başarılı olurum zira regl ol tekrar dene dıene kadr en az 12 gün gecıcek en ıyısı meşgul etmek kafayı
Aynen canm sen naptın ne kdr kaldı bat aÇook iyi yapmışsın kesinlikle kafayı takmamak, başka şeylerle ilgilenmek lazım.
İnşallahhh canım benim, kan vereyim haber edicemAyyyy hadi gözün aydın kuzummmm hayrlı haberlele gelll inşallahh
bat günüm 13 Eylül yumurtlamam 31 Ağustos yada 1 Eylül ben dün kan verdim yani 10 EylüldeBat kac acaba yumurtlamadan ne kadar sonra gördünüz lekelenme?
Önünde < işareti yoksa yükselme ihtimali var. Burda benzer şekilde adetten önce değer görüp yükselen arkadaşlar oldu. 2 gün sonra yeniden kan verin yükselmişse gebelik oluşuyor demektir
2 gün kalmş hadı inşallh güzel sonuçlar alrsn canmbat günüm 13 Eylül yumurtlamam 31 Ağustos yada 1 Eylül ben dün kan verdim yani 10 Eylülde
Amin inşallah bakalım hepimiz için en hayırlı zamanda olur inşallahCanm sabret hıç ummadaığın bi anda olcak inşallah umudunu yıtrme Rabbim buyukkk
Genelde bu sayılar yukselıyor sabredın olmasydı dırek olumsuz cıkyrdu hıc rakam olmadan bence var sadece bıraz erken canm haber edersin bızedeönünde hiç birşey yok.yaa İnşallah dediğiniz gibidir umutlandim şimdi
Heycanla sevinçle bekleriz kuzum hayrlı haberlernıııİnşallahhh canım benim, kan vereyim haber edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?