Evet öyleymiş yaartimed yalanci pozitif gosteriyor baska marka ile 1 2 gun sonra testi tekrarla
ben regl sonrasi yolculuk falan yaptigim icin baslayamadim bugun musait olabildim bugun basladim normalde 2 eylul tahmini yumurtlama olarak düşünüyordum regli duzenime gore ama testim bugun pik çıktı 28 29 30 degerlendirdim 31 bos gectim 1 2 3 degerlendirip beklemeye geçeceğim insallah guzel sonuclar aliriz bakalimMerhaba bende sizle bekleyeyim bat 20 Eylül inşAllah bu ay sağlıkla kolaylıkla tutunur.
Reglm bitti ovulasyon bugün başlayacam nasipse
aynen bence de oyle stres yapma amaEvet öyleymiş yadays doctor nimo predictor early albi hepsi silik çizgi verdi ama koyulaşmıor silik pembe ilk dakikada çıktılar sonra görünürlüğü silikleşti elimdekiler bitti artımed son testti awox sipariş ettim iki gün sonra onunla da denerim artık
Sağ ol canım inşallah senin içinde güzel haberler olur 11. Gün bugün test yaptım 25 ml ölçüyor sanırım ve negatif çıktı silik çizgi bile yokyaaa az kalmis senin guzel haberlerle gell
anladım bir belirti vermez ama dimi adet tarihine kadar. çünkü bende hiç belirti yok adet olucam diye negatif düşünüyorumyerleşme eger dollenme olduysa ortalama 10 gün icinde tamamlaniyor gec dollenme veya gec yerlesme olirsa daha da uzayabilir
12.gunden sonra oneriliyor test canim yani beklenen adetten 1 2 gun once bekle daha erkenSağ ol canım inşallah senin içinde güzel haberler olur 11. Gün bugün test yaptım 25 ml ölçüyor sanırım ve negatif çıktı silik çizgi bile yok
her kadinda belirti vermez belirti verenlerde de genelde siddetli kasık ağrısı normalden fazla gogus ve gogus ucu hassasiyeti erken belirti olarak yasamislar adete 1 2 kala da regl agrilari yasayanlar var degisiyor tabi kisiden kisiyeanladım bir belirti vermez ama dimi adet tarihine kadar. çünkü bende hiç belirti yok adet olucam diye negatif düşünüyorum
evet adet belirtileri ile o kadar benzer kiher kadinda belirti vermez belirti verenlerde de genelde siddetli kasık ağrısı normalden fazla gogus ve gogus ucu hassasiyeti erken belirti olarak yasamislar adete 1 2 kala da regl agrilari yasayanlar var degisiyor tabi kisiden kisiye
ya hic düşünme oyle oldum olucam diyosun bi bakiyosun hamilesin hic belli olmazz umudunu kaybetme ben her regl oldugumda uzuluyorum umudumu kaybediyorum sonra tekrar toparlaniyorum hersey nasibini bekler bizim minik mucizlerde nasiplerini bekliyorevet adet belirtileri ile o kadar benzer kihiç ayırt edemiyorum .böyle olunca da negatif düşünüyorum hamile değilim diyorum
mucizemiz bizimle buluşsun hayırlı ve sağlıklaya hic düşünme oyle oldum olucam diyosun bi bakiyosun hamilesin hic belli olmazz umudunu kaybetme ben her regl oldugumda uzuluyorum umudumu kaybediyorum sonra tekrar toparlaniyorum hersey nasibini bekler bizim minik mucizlerde nasiplerini bekliyor
Yani mecbur bekleyeceğim ve daha hassas bir test alcam galibaa12.gunden sonra oneriliyor test canim yani beklenen adetten 1 2 gun once bekle daha erken
insallah bu ay guzel haberlerle mutlu oluruzmucizemiz bizimle buluşsun hayırlı ve sağlıkla
predictor en iyisi ve en hasassi yalanci cikarma ihtimali de en dusuk testYani mecbur bekleyeceğim ve daha hassas bir test alcam galibaa
Burda onda bulamadım maalesef Türkiye’deki hiçbir test burda yık ya da ben bulamadımpredictor en iyisi ve en hasassi yalanci cikarma ihtimali de en dusuk test
yurt disinda bulamayabilirsin canim dogrudurBurda onda bulamadım maalesef Türkiye’deki hiçbir test burda yık ya da ben bulamadım
bu ay erken yumurtlamissindir canim 1 2 gun erken 1 2 gun gec olabilir herhangi bir kist vs sıkıntın yoksa korkma benimde 28 gunluk döngüm var sat 20 agustos bugun pik gördüm normalde bende yarin bekliyordum ama bugun pik oldu bu ucgun ust uste degerlendirsiysen yada dun ve bugünü rahatca bekelemeye gecebilirsinnnnBenim ovulasyon testinede bakar misiniznormalde 28 gunluk dongum var 22 agustos leke seklinde regl geldi daha sonra artti 27 agustosta leke seklinde reglim bitti. Normalde yumurtlama 14. gun oluyor ama benim ovulasyon testleri biraz sasirtti 31 agustosta piki yakaladim bugun 1 eylul ve neredeyse gorunmeyecek sekilde silik bir cizgi cikti. Sata gore bu yumurtlama icin cok erken degil mi?
cok erken oldu beklemiyordum hahahshshahbu ay erken yumurtlamissindir canim 1 2 gun erken 1 2 gun gec olabilir herhangi bir kist vs sıkıntın yoksa korkma benimde 28 gunluk döngüm var sat 20 agustos bugun pik gördüm normalde bende yarin bekliyordum ama bugun pik oldu bu ucgun ust uste degerlendirsiysen yada dun ve bugünü rahatca bekelemeye gecebilirsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?